pupoliite12 @ 15.03.2023 11:15
Vinam ir divi dziivokli shajaa maajaa.
Vins nav slikts, vinam vienkarsi patik sievietes un vins pie sis Asnates noteikti nav apstajies un mainijies netik.
Nez kādu civillikumu Tu lasi? 🤔 Dāvinājuma līgumus noteikti redzējusi neesi!TheBlonde @ 15.03.2023 09:16Par Santu un Oļegu.. viss notiek saskaņā ar Civillikumu, un ir pilnīgi normāli, ka Oļegs to ievēro un tiesājas.
tāpēc ka slikti audzināta un prasta kā zirga deķis un to nevar izmainīt, jo tur tas līmenītis ir tāds kāds ir un viņa nekad nesapratīs ka šādi izpaužoties padara sevi par apsmieklu. Tas tāpat kā NL superbite- var taisīt IG reelus, kur mētājas ar pārgudriem citātiem un spīdina violetas fona gaismas no visām pusēm, bet tāpat visi zin, ka viņa ir prasta, rupja bāba ar briesmīgām manierem.Ariete @ 15.03.2023 10:37Tieši tā. Lai dala savus miljonus. Bet kādā sakarā kaut kāda no name publiski zākā ex sievu, pat viņas bērnus. Nu toč pie viena galda šai ar Kivičlieni. ?
Gaisa jaucēja @ 15.03.2023 09:42kā BĒRNI var būt kaitinoši? Un lai nu ko bet apspriest foruma mazus bērnus man liekas vairāk kā neētiski. Un varat neteikt "viņa liek viņus ig, tātad varu runāt" nē nevari gan ?
Gardenia @ 15.03.2023 13:24Nez kādu civillikumu Tu lasi? ? Dāvinājuma līgumus noteikti redzējusi neesi!
Viņai tieši visos dāvinājumos bija norādīts, ka viņam nav nekādu tiesību uz dāvanām pat rupjas nepateicības gadījumā! Tāpat dāvanas var pārdot atdāvināt, ieķīlāt utt. Man ir arī juridiskā izglītība, vari neko man nesūtīt. Tu vienkārši nebiji līgumus redzējusi.TheBlonde @ 15.03.2023 14:07
Vai tev liekas, ka Latvijā ir vairāki Civillikumi?
Speciāli priekš Tevis: Civillikums nosaka, ka "dāvinājumu var atsaukt apdāvinātā rupjas nepateicības dēļ" un "par apdāvinātā nepateicību jāatzīst dāvinātāja rupji apvainojumi vārdos vai darbos, viņam tīši nodarīts svarīgs mantisks zaudējums un viņa dzīvības apdraudējums, kā arī viņa atstāšana bezpalīdzības stāvoklī, ja bijis iespējams viņam palīdzēt". 1919.pants
Bet ja tiešām nezini, kas ir Civillikums varu arī pateikt, ka tādu vari atrast likumi.lv
Monta PetravičaAinulai @ 15.03.2023 12:07
Varbūt kāda var ieteikt meistaru, kas taisa gaumīgas lūpas? Man vajag atjaunot, bet mana meistarīte aizbrauca uz UK dzīvot.
kur ir WhatsApp sarakste?AvecMonAmour @ 15.03.2023 15:47https://m.pietiek.com/raksti/latvijas_visbagatakais_cilveks_lielu_dalu_laika_terejis_nevis_rupem_par_savu_banku,_bet_bijusas_sievas_izsekosanai/
Vins tak ir nenormals ? palasiet tas WhatsApp zinas.
HARDLUXURY @ 15.03.2023 15:52kur ir WhatsApp sarakste?
Man toties nav juridiskā izglītība, bet cik es zinu, tad tādi līguma noteikumi, kas ir pretrunā valstī esošajiem likumiem, tiek atzīti par spēkā neesošiem. 😀Gardenia @ 15.03.2023 14:18Viņai tieši visos dāvinājumos bija norādīts, ka viņam nav nekādu tiesību uz dāvanām pat rupjas nepateicības gadījumā! Tāpat dāvanas var pārdot atdāvināt, ieķīlāt utt. Man ir arī juridiskā izglītība, vari neko man nesūtīt. Tu vienkārši nebiji līgumus redzējusi.
Wow.. Re kur viens komentārs, kas bija pie raksta - Zinu kā bijusī darbiniece - viņiem bija laulību līgums, Santa vispār nekad neko no viņa nav prasījusi, lielākā daļa pieminētās naudas - pārskaitījumi kopīgiem izdevumiem, bet kad sāka jukt laulība, Oļegs, kurš pieradis domāt, ka visu var nopirkt par naudu, sāka viņai naudu un dāvanas burtiski mest pakaļ. Viņš nekad nesapratīs, ka mīlestību un cieņu nevar nopirkt par naudu, tā ir viņa kļūda. Tagad prasa atpakaļ, jo domā, ka tas bija darījums - viņš dos naudu, viņu par to mīlēs, bet tas jau nav eskorts.AvecMonAmour @ 15.03.2023 15:47https://m.pietiek.com/raksti/latvijas_visbagatakais_cilveks_lielu_dalu_laika_terejis_nevis_rupem_par_savu_banku,_bet_bijusas_sievas_izsekosanai/
Kārena @ 15.03.2023 16:01Man toties nav juridiskā izglītība, bet cik es zinu, tad tādi līguma noteikumi, kas ir pretrunā valstī esošajiem likumiem, tiek atzīti par spēkā neesošiem. ?
Ja aiziet prom no vīrieša, kurš finansiāli tev var sniegt visu, tad domājams gan, ka pašā cilvēkā vaina.Ariete @ 15.03.2023 17:47Ganjau Santa aizgāja pie ietekmīgāka vīrieša. Tāpēc nespēj pārdzīvot. Tad jau nekāda medus maize dzīve ar O nebija.
Par Fiļu pietiek.com vai puaro.lv ir ko palasīt viņi gan dublējās. Lasi tik un brīnies kā cilvēks tā var māžoties, nebija jau viegli toreiz Santai, pati jau protams bez vainas nebija vecākiem arī nervus pabojāja. Tā sekošana un vajāšana bija jau drusku piemirsusies, Fracijā pat atrada, neskatoties uz to, ka jau sen bija lielā mīla ar Jelinsku. Tagad ar tak janvārī viņas darbiniekus filmēja pats, video bija diezgan dīvains.AvecMonAmour @ 15.03.2023 15:47https://m.pietiek.com/raksti/latvijas_visbagatakais_cilveks_lielu_dalu_laika_terejis_nevis_rupem_par_savu_banku,_bet_bijusas_sievas_izsekosanai/
Gardenia @ 15.03.2023 18:14Par Fiļu pietiek.com vai puaro.lv ir ko palasīt viņi gan dublējās. Lasi tik un brīnies kā cilvēks tā var māžoties, nebija jau viegli toreiz Santai, pati jau protams bez vainas nebija vecākiem arī nervus pabojāja. Tā sekošana un vajāšana bija jau drusku piemirsusies, Fracijā pat atrada, neskatoties uz to, ka jau sen bija lielā mīla ar Jelinsku. Tagad ar tak janvārī viņas darbiniekus filmēja pats, video bija diezgan dīvains.