Nez vai viņš viņu ņemtu ar bērniem. Brīnums, ka viņa Fiļam nav piedzemdējusi lai piesietu.cory @ 14.03.2023 19:25Vizlai jaunākajā postā kosmētikas somiņa pa $2,500. Iespējams Jelinskai vajadzēja Porziņģi copēt nevis Fiļu, ja gribēja ar dārgām somiņām un luksus auto šikot ?
https://madisonavenuecouture.com/products/goyard-goyardine-white-muse-vanity-bag-silver-hardware?variant=39879061995614
.Eksperte. @ 14.03.2023 19:35
Nu vienalga. Ja budžets kopīgs, tad tas arī sanāk Vizlas. Ja nē, un nauda iedota, tad tāpat Vizlas.
Gan jau kaut kas viņai arī palika. Cerams arī paliks viņa tak pārsūdzēs.cory @ 14.03.2023 19:40
Piekrītu, bet Zāmule arī tā droši vien domāja, līdz Fiļs sāka tiesāties ?
Un uz kofera Vizlai vēl stāv SAINT LAURENT Sac De Jour Leather Shoulder Bag $3,700 vērtībā.
Nu, bet redz kur ir nosacījumi: dāvinājuma līgumos toreizējais baņķieris ar savu parakstu apliecinājis, ka „Apdāvinātā ar Dāvinājumu ir tiesīga rīkoties pēc saviem ieskatiem un vēlmēm, tajā skaita Dāvinājumu pārdot, ieķīlāt, dāvināt trešajām personām, mainīt u.tml.”.Hermia @ 14.03.2023 19:45Laikam būs unpopular opinion, bet ja tiesa piedzen māju, tad laikam tomēr viss tik tīrs tur apakšā nav. Tiesa ir ellīgi ilgs process un varu tikai just līdzi visiem iesaistītajiem. Kas tur ir apakšā zina tikai viņi paši, publikai - tikai aisberga redzamā daļa.Neesmu neviena pusē, bet man ir interesanti palasīt Jūsu komentārus. Ne jau visiem princips ir iztiesāt naudu, tas ir vairāk taisnības un goda jautājums, manuprāt, kaut gan summas arī nav mazas. Nu un,ka miljonārs, es arī tiesātos par tādu summu! Piekrītu,ka no publiskiem komentāriem būtu jāaturas, bet mans uzskats ir, ka tas ir jāievēro visiem. Interesanti būs redzēt cik tālu tas viss aizies un kā situācija risināsies tālāk.
.Eksperte. @ 14.03.2023 19:35
Nu vienalga. Ja budžets kopīgs, tad tas arī sanāk Vizlas. Ja nē, un nauda iedota, tad tāpat Vizlas.
Aha un Porziņģis arī feikus pērk ņemot vērā, ka viņš ir diezgan liels zīmulis īpaši uz mašīnām:))fioanaa @ 14.03.2023 19:59
Un tu tici, ka reāli arī pērk pa tādu naudu? esmu 100001% pārliecināta, ka nopērk to pašu feiku, jo tāpat skaidrs, ka tādas kā jūs pavelkaties, ka "var atļauties", tātad noteikti oriģināls. Tik snobiski.
fioanaa @ 14.03.2023 19:59
Un tu tici, ka reāli arī pērk pa tādu naudu? esmu 100001% pārliecināta, ka nopērk to pašu feiku, jo tāpat skaidrs, ka tādas kā jūs pavelkaties, ka "var atļauties", tātad noteikti oriģināls. Tik snobiski.
Valdet @ 14.03.2023 20:04Gardenia - kur tev tada info? Nekur neredzeju, ka ir pieejama vairak info, ka ir bijusi davinajuma ligumi.
fioanaa @ 14.03.2023 19:59
Protams, ka nav feiks un Porziņģis jau nav Kambals kurš visu padirš. Viņš biznesus arī bīda ar brāli naudiņa viņam ir un būs. Kas ta viņam draudzenei dāvanu par 2500 usd nenopirkt.Amandaria @ 14.03.2023 20:07
Tas noteikti nav feiks! 100%
protams, ka pērk. Ir cilvēki, kas nekad nepērk feikus vienkārši principa pēc (es piemēram) , un kāpēc lai pirktu, ja var atļauties īstu? Itkā nebūtu citu kosmētikas somiņu pa lētāku naudu 😁fioanaa @ 14.03.2023 19:59
Es piemēram nekā nesaprotu kā viņš ar tādiem līgumiem dabūja labvēlīgu spriedumu, neticās, ka juristu nopelni drīzāk tiesu ietekmējis. Ar šo māžošanos tikai pats parāda cik ļoti izsalcis pēc Santas. Ja vēlreiz pa īstam neiemīlēsies var gadīties, ka skums visu atlikušo dzīvi. Jelinska viņam nav nekāds glābiņš sirdij un dvēselei. Nedomāju, ka tie līgumi bija Santas iniciatīva, noteikti pats viņu veda pie notāra. Gribēja viņš Santai daļu pasaules pie kājām nolikt. Labs piemērs, ka īstu mīlestību par naudu tomēr nevar nopirkt.Inna86 @ 14.03.2023 19:51Tiesas lēmumu var pamatīgi ietekmēt labi juristi. Domāju, ka tam Oļegs nav taupījis.
Valdet @ 14.03.2023 20:04Gardenia - kur tev tada info? Nekur neredzeju, ka ir pieejama vairak info, ka ir bijusi davinajuma ligumi.