Brendija @ 14.03.2023 11:15
Tas jau ļoti vecs stāsts. Kaut kāda vispār neatpazīstama un nevienam nezināma Elīna sāka dirst virsū Karadžanai kā slima fanātiķe. Vot i jautājums, kādēļ? Tas paliek kā miglā tīts.
amoreamore @ 14.03.2023 11:17
tāpēc, ka viņa pati dod iemeslus, lai par viņu ieņirgtu, ne? :D
luxury lifestyle, rich lifestyle, fancy, fashion - nu nekā neiet kopā ar diviem palikušajiem gēla nagiem uz rokām :D
tur jau daudzi par to brīnās, bet tikai šo profilu pamana Brendija😀, dīvaini, dīvaini!amoreamore @ 14.03.2023 11:17
luxury lifestyle, rich lifestyle, fancy, fashion - nu nekā neiet kopā ar diviem palikušajiem gēla nagiem uz rokām :D
Brendija @ 14.03.2023 11:18
Bet tā nodiršana taču sākās jau stipri pirms tiek 2 palikušajiem nagiem uz rokām??
Man viņš arī nepatīk. Bija man piesekojis agrāk un atsekoja. Viņš tā daudzām darīja. Meklēja plastmasas lelli. 😂 Tukša persona.FreeSoul @ 14.03.2023 11:20Dzelzītis tāds muldētājs- stastija un želojās kā grib savu cilvēku, cik vientuljš un dziljś. Un tagad kopa ar kokretu mega plastmasas lelli…
amoreamore @ 14.03.2023 11:20
nu tā itkā viņa pirms tam nebūtu pati devusi iemeslus.
es tiešām nesaprotu, kāpēc tavā pasaulē trakā bārbija ir "neaizskarama", savukārt, aprunāt citas ietekmeles var daudz un dikti?
Nu nepatīk cilvēkiem karadžana, nu aprunā viņu, bet nav jau tā, ka bez iemesla.
Mans uzskats nemainīgi paliek tāds - ja negribi, lai tevi aprunā, nelien internetā un kur nu vēl TV ekrānos.
Brendija @ 14.03.2023 11:23
Kāpēc tu domā, ka no manas puses viņa ir neaizskarama? Esmu arī daudz ko aizrādījusi, gan arī citas meitenes nekad nenolieku tā, ka Elīna uzdrošināš nolikt citas. Un tagad runa nav tikai par K., bet vispār. Palasi viņas komentārus. No ntajiem nikiem viņa dirš virsū pilnībā jebkam. Tāds cilvēks ir pelnījis būt nodirsts pats, kad pašai līdz skaistuma etalonam kā rakom līdz Ķīnas mūrim.
Ariete @ 14.03.2023 11:23Man viņš arī nepatīk. Bija man piesekojis agrāk un atsekoja. Viņš tā daudzām darīja. Meklēja plastmasas lelli. ? Tukša persona.
FreeSoul @ 14.03.2023 11:27
Man tik tas vinu modelis nav skaidrs- kipa slēpjas.. kapec???? Vina liek bildes ar pliku dibenu, neizskatas ka butu kopaa… vai ari stipri pabrīvas attiecibas?
Nezinu, bet fuj, vina izskatās pēc KivičlienesFreeSoul @ 14.03.2023 11:27
Man tik tas vinu modelis nav skaidrs- kipa slēpjas.. kapec???? Vina liek bildes ar pliku dibenu, neizskatas ka butu kopaa… vai ari stipri pabrīvas attiecibas?
BellaCiao @ 14.03.2023 11:29
Kura tā ir?
nomierinies takš tu ,trakā babene😀 apēd karbonādi, uzdzer iebiezinātā piena krūzi un apēd 5 bulkas! Tev trūkst laimes hormons jau atkal😀apniki jau Tu visu laiku bāzt kā pieckapeiku iekšāBrendija @ 14.03.2023 11:23
Kāpēc tu domā, ka no manas puses viņa ir neaizskarama? Esmu arī daudz ko aizrādījusi, gan arī citas meitenes nekad nenolieku tā, ka Elīna uzdrošināš nolikt citas. Un tagad runa nav tikai par K., bet vispār. Palasi viņas komentārus. No ntajiem nikiem viņa dirš virsū pilnībā jebkam. Tāds cilvēks ir pelnījis būt nodirsts pats, kad pašai līdz skaistuma etalonam kā rakom līdz Ķīnas mūrim.
HARDLUXURY @ 14.03.2023 11:38nomierinies takš tu ,trakā babene? apēd karbonādi, uzdzer iebiezinātā piena krūzi un apēd 5 bulkas! Tev trūkst laimes hormons jau atkal?apniki jau Tu visu laiku bāzt kā pieckapeiku iekšā
amoreamore @ 14.03.2023 11:17