chiepinja @ 13.03.2023 16:43Dzene liek visas bildes melnbaltas, lai nu tie, kas vēl nezina dzimumu nopirktu viņas Patreon. Lūdzu, atsūti savu elektrības rēķinu Krikstīt, apmaksāšu.
Care Cat @ 13.03.2023 17:06
Ticu, ka nav viegli piedot krāpšanu un nekad arī neaizmirsīs to. Taču pirmkārt viņa ir sieviete un sieva, pēc tam tikai māte. Ja guļ ar bērnu kopā, nevis vīru, pati vainīga. Esmu runājusi ar vīrieti, kurš ir krāpis savu sievu. Viens no iemesliem bija, jo pietrūcis mīļums no sievas..
Arahne @ 13.03.2023 11:35Varat mani ar akmeņiem nomētāt, bet 5 gadīgs bērns ir gana liels, lai gulētu savā gultā. Vecāku guļamistaba ir vecākiem, nevis bērniem. Es neko nesaku, ja brīvdienu rītos bērni salec vecāku gultā vai ja gadās slikts sapnītis vai ja apslimis bērniņš, bet nejau diendienā vīra vietā blakus guļ bērns.
Jelly @ 13.03.2023 23:13
es nekad neesmu gulējusi ar vecākiem vienā gultā pa nakti vienmer zināju ka tā ir viņu gulta...nezinu,izskatās ka mūsdienās tā vienkārši pieradina no mazotnes lai nav jāskrien uz otru istabu un tad vairs nemāk "atdalīt" no vecāku gultas ,tikai nesaprotu kā var pagulēt ja nav taču vietas...es reali izbesītos ja starp mums vēl kāds gulētu un spārdītos
viņi dzīvo kopā Rēzeknes centrā savā dzīvoklī 😄 ne reizi nav atsevišķi dzīvojuši pa šiem gadiemVilciņš @ 13.03.2023 20:43Vai Andza ir kopa ar Adrias tēvu, ka saka “mes viņu paņēmām pie sevis”. Vai tad neizšķīrās?
Vispar tai svilpastei tik daudz informācija mainas.?
Vivian10 @ 13.03.2023 13:48akne noteikti nav nekas normāls.
Akni ietekmē uzturs. Govs piena produkti galvenokārt.
Arī kvieši.
Nav_vispar @ 14.03.2023 08:50https://www.delfi.lv/izklaide/sovbizness/stils/santa-bernala-negrasas-maksat-eksviram-pietiesatos-miljonus.d?id=55332824
Zāmuele raksturo kāds Fiļs ir attiecībās.Nez Kristīne saprot,ka ir ieberzusies?
🤦♀️kapriza__ @ 13.03.2023 20:03Tu tak esi duma. ?? Starpcitu, tev komentāros prasa kur taisīji nevis cik maksāja. ??Bet uzraksti vēl trešo reizi, ka nav lēts prieks, savādāk ar vienu komentāru nepietika un neviens nesapratīs, ka nav LĒTS PRIEKS. ?
HARDLUXURY @ 14.03.2023 09:41?♀️
Jeļa raksta par Santas dzeršanu, bet pašai katru dienu gandrīz storiji ar šampjiem un bildes 😂 Es laikam nekad nesapratīšu ko OF. viņā atrada 🤡Ariete @ 14.03.2023 10:35Jeļas storijs par Santu uz MAX zemisks! ??? Nebiju labās domās par viņu, bet tagad vispār pretīga liekas. Nez ko pati dziedās kad O.F atņems viņas pupturus ?
kā Tu pati izskaties?Brendija @ 14.03.2023 10:00
Es tev ieteiktu vēlreiz samainīt nickname. Kādi tev jau bijuši? Mežavāvere, Alise Potapova, Hardluxury, izdomā kaut ko vēl. Ļoti ātri sevi nodod. Un saved beidzot kārtībā savu galvu un izskatu. Izskaties pēc trakaas izplūkātas vistas.
Ariete @ 14.03.2023 09:30Nu bet loģiski ka visas sievietes kopā ar O.F. tikai dēļ peso ??
Paskatities Jeļas IG bildes un storijus un pasakat vēl ka tā nav ??