Jā, tieši to pašu vienmēr esmu domājusi. Pret tādiem gejiem man nav nekas pretī.Standby @ 11.03.2023 09:08Kashers, neskatoties uz savu orientāciju, ir ļoti vīrišķīgs. Viņš nav āksts ar uzpumpētām lūpām un sieviešu drēbēm kāds ir Zhidkovskij (ja kāda seko krievu influenceriem, zinās). Tik pat vīrišķīgs gejs ir Anton S youtubā. Iesaku visiem, kam patīk atslābināt smadzenes klausoties klačas ?
Gardenia @ 10.03.2023 23:35Kašeram viss ar glanci, manuprāt LV tiešām nav stilīgāka IG ar rozīnīti. Ehh ja vēl viņam meitenes patiktu, nebūtu pie kā piekasīties. Šovā 4 uz koferiem viņš bija baigi labs, diemžēl Samanta visur tracināja.
kapec??? Implantus nepienema?Ariete @ 11.03.2023 09:57Signe Sproga amputēja krūtis ? Lai viņai laba veselība ?
brunettte9 @ 11.03.2023 10:25Signei ir iedzimts krūšu un olnīcu vēzis. Nav jau tik grūti uzrakstīt..
Sigita11 @ 11.03.2023 10:33
Vai pēc krūšu amputācijas pēc tam var likt implantus, ja ir vēlme saglabāt sievišķīgas formas?
Sigita11 @ 11.03.2023 10:33
Vai pēc krūšu amputācijas pēc tam var likt implantus, ja ir vēlme saglabāt sievišķīgas formas?
krixis3 @ 10.03.2023 23:10Piekrītu, ļoti patīk dizains un izkārtojums
Lauminaaa @ 11.03.2023 12:35
Kašera treneris Roberts Belickis cik saprotu arī gejs.
Žēl smuks džeks, bet runā ,ka patīk vairāk džeki kā meitenes.
Kāda varbūt ir trenējusies pie viņa?Gribētu pamēģināt,bet cik maksā?
Oho pat iedomāties nevarēju, ka kāds Latvijā Skatās Antonu S. Es laikam jau gadiem, visu neskatos, bet par personāžiem zināmiem kuri interesē noskatos gan. Tagad viņam tas samērā jaunais kanāls ar mammu kopā kur zīlē ar taro kārtīm ļoti patīk.👍 viņam tas tandēms ar mammu bauda acīm un ausīm. Par to vīrišķību, tas mīkstais slidenais gejs viņš nav protams, bet ja paskatās to kanālu kur pārģērbjās par sievieti un krāsojās, labāk nebūtu redzējusi😂 bet visā visumā man netraucē. Starp citu par Stužuku viņam arī ir bijušas tēmas.Standby @ 11.03.2023 09:08Kashers, neskatoties uz savu orientāciju, ir ļoti vīrišķīgs. Viņš nav āksts ar uzpumpētām lūpām un sieviešu drēbēm kāds ir Zhidkovskij (ja kāda seko krievu influenceriem, zinās). Tik pat vīrišķīgs gejs ir Anton S youtubā. Iesaku visiem, kam patīk atslābināt smadzenes klausoties klačas ?
Oho pat iedomāties nevarēju, ka kāds Latvijā Skatās Antonu S. Es laikam jau gadiem, visu neskatos, bet par personāžiem zināmiem kuri interesē noskatos gan. Tagad viņam tas samērā jaunais kanāls ar mammu kopā kur zīlē ar taro kārtīm ļoti patīk.👍 viņam tas tandēms ar mammu bauda acīm un ausīm. Par to vīrišķību, tas mīkstais slidenais gejs viņš nav protams, bet ja paskatās to kanālu kur pārģērbjās par sievieti un krāsojās, labāk nebūtu redzējusi😂 bet visā visumā man netraucē. Starp citu par Stužuku viņam arī ir bijušas tēmas.Standby @ 11.03.2023 09:08Kashers, neskatoties uz savu orientāciju, ir ļoti vīrišķīgs. Viņš nav āksts ar uzpumpētām lūpām un sieviešu drēbēm kāds ir Zhidkovskij (ja kāda seko krievu influenceriem, zinās). Tik pat vīrišķīgs gejs ir Anton S youtubā. Iesaku visiem, kam patīk atslābināt smadzenes klausoties klačas ?
Lai atnāk palasa forumu 😀Arahne @ 11.03.2023 13:35Tā Beitika ir tik ļoti kaitinoša. Kāds uzrakstīja komentāru un šī aizskrējusi uz policiju?????
MelnāVārnaKrā @ 11.03.2023 13:18Tikko izmetās Valdmane pt2 reklāma, nu moins, es neesmu pret plastiskajām operācijām, bet tādus milzeņus, prieeeeekškam, tik neproporcionāli.