reti neglīti. Nez kāda ir jau viņs garderobes vērtība?cory @ 09.03.2023 20:09Man sporta pēc patīk paskatīties googlē, cik izmaksā Vizlas apģērba gabali- jaunākajās bildēs viņai mugurā Givenchy Shark Leather Boots, ko Kylie Jenner esot “atgriezusi atpakaļ modē”. Pēc šī Popsugar raksta cena svārstās no $1590-$6750
https://www.popsugar.com/fashion/givenchy-shark-lock-boots-celebrity-style-49054474/amp
Cocoth @ 09.03.2023 19:02IzskatĀs ka dzenīte dzemdējusi? Story ar sēdeklīti brauc?!
Patreona kkas vairāk varbūt ir?
cory @ 09.03.2023 20:09Man sporta pēc patīk paskatīties googlē, cik izmaksā Vizlas apģērba gabali- jaunākajās bildēs viņai mugurā Givenchy Shark Leather Boots, ko Kylie Jenner esot “atgriezusi atpakaļ modē”. Pēc šī Popsugar raksta cena svārstās no $1590-$6750
https://www.popsugar.com/fashion/givenchy-shark-lock-boots-celebrity-style-49054474/amp
Huppoo @ 09.03.2023 21:14Vizla pēdējā postā izskatās ļoti labi!!! hot as fuck:) un es to nopietni?
akd tā nav vizlaFargerike @ 09.03.2023 21:51
Tur kur ar pižiku galvā? Tā jau Pamela2
nightjar @ 09.03.2023 23:32Vizla ir hottttttt un gribu tos zābakus.
vispār man prieks par veiksmīgām majdzemdībam,jo man pašai ir ļoti smagas dzemdības vienmēr, tāpēc es nekad nerisketu. Bet man radās jautājums - vai viņai gadījumā nebija arī neveiksmīgas dzemdības vai spontānais aborts? Ja nemaldos kaut ko tādu lasīju.nu pēc tādas pieredzes es patiešām nerisketu dzemdēt viena. Arī pie veiksmīgas iepriekšējās pieredzes,nu vismaz lai blakus sēž kāds cilvēks.nu nejaucas ja nevajag,bet lai ir kāds kas zin ko darīt . Man paziņa dzemdēja Harmonijā Sigulda un pat tur esot ar vecmāti nepaspēja laicīgi aizvest uz slimnīcu..Lorra @ 09.03.2023 08:37
Protams, ka neticams. Tā būtu bijusi vislielākā bezatbildība. Tu nekad nevari būt 100% pārliecināts, ka viss būs veiksmīgi un bez sarežģījumiem. Tu tomēr liec uz riska savu un bērniņa dzīvību. Noteikti kāds vēl bija blakām.
par Elīnu es īstenībā esmu šokā. Atceros kad man piedzima pirmais bērns ,es sāku sekot Danenbergsonei un tad bija diskusija par pucešanos ikdienā un kaut kā palicis atmiņā ,ka tieši Elīna tad teica,ka viņa atbalsta dabisko skaistumu un vīram arī patīk viņa tāda. Un tad pēkšņi viņa tika xfactor un kas ar viņu noticis... Patiešām šķiet ka šis ir tas variants kad būt slavenai galīgi noved pie slikta variantaJelly @ 09.03.2023 08:23
tapēc man liekas viņa tajā burkā baigi lēni runā un var just ka baigi kontrolē kā izsakās lai izklausītos inteliģenta un gudra...kautkam jau jābut kopīgam ar artojumu...gan jau nav stipri savādāka
man atkal patīk īsie mati. Man ir gari un es ik pa laikam apgriežu , vienmēr gribas ka Nīmanis nogriezt,bet es zinu ka šādus matus grūti iznest ikdienā .a garos saņem aste un viss ok 😂 ar īsiem katru dienu veido ,bet nu ja . Man gan patīk viņai īsieLorra @ 09.03.2023 09:03
Es domaju katrai sievietei dzīvē pienāk moments kad vēlas izmaiņas un tad nu ķeras klāt matiem. ??
Man arī šķiet, ka gari mati viņai izskatījās labāk, bet šāda garuma mati viņai noteikti ir veselīgāki un noteikti nav tās smaguma sajūtas.
par ko ir runaCocoth @ 09.03.2023 10:55
Jā arī pamanīju, ka samanta un agnese kopš vairāk nav tuvas draudzenes sacenšas it visā
Varbūt zinat kàdēļ šī draudzība izjuka? Pirms bērniem vel kopā vienmēr brauca ceļojumos
Cocoth @ 09.03.2023 19:02IzskatĀs ka dzenīte dzemdējusi? Story ar sēdeklīti brauc?!
Patreona kkas vairāk varbūt ir?