Lindy @ 05.03.2023 14:03es ar tā domāju, jo es tie video kas viņai ir viral bija ielikti nu jau laiku atpakaļ, un peknsi ne no kurienes pa pāris dienām 108k ??? izskatās ka laikam grib dabūt kādu mega lielo sadarbību kur prasība ir daudz followeri, varbūt arī grib kādu titulu ka viena no sekotājam influencerem Latvijā..
es zinu ka to professional account tur blogger utt statusu var paslēpt no profila ka neradās uz profilaKornēlija @ 05.03.2023 14:13
Vēl kas man šķiet interesanti ir tas, ka viņa ir noņēmusi professional account. Vairs zem vārda nerādās, kā citiem, piemēram, personal blog, artist, digital creator. Līdz ar to varbūt instagrams neuzliks banu par pirktajiem followeriem, jo tas ir kā personīgais profils. Un bez professional account nemaz nevar apskatīt savu sekotāju procentuālo sadalījumu utt. Vai tad var?
ja būtu interesanti paskatīties , bet domāju to arī vajadzētu pamanīt pie viņas like, ja ieliks kādu jaunu postu vai video tad varēs pēc like arī saprast vai tie followeri ir vispār aktīvi.. ja viņai pēc 108k būs ap 3k like nu tad..MelnāVārnaKrā @ 05.03.2023 15:01Bija lapas, kur var pārbaudīt kā progresē instagram followeri un ja pēkšņi ir vertikālas, ļoti straujas līnijas uz augšu, tad tie ir pirkti
pat didra uzreiz saprot kad viņai boti pienākusi klāt un uzreiz taisa profilu ciet, bet viņa lkm haipā par to ka sekotāji, es domāju viņa pēc kāda posta ielikšanas redzes cik daudz like viņai būs.. uzreiz būs skaidrs ka tie visi ir neaktīvi boti 😁Ainulai @ 05.03.2023 15:19Ak dievs, stulba zoss tā Evija! Nu paskaties taču, kas ir tie jaunie sekotāji!!! Konti, kuri bez Evijas seko vēl 6000 citiem profiliem! Kā var cilvēks teikt, ka kaut ko saprot no instagrama, ja ļauj savu kontu šādi iznīcināt botiem un vēl priecājas par to! Givaveji taisa par godu botu uzbrukumam ?? Tas laikam ir smieklīgākais, kas pēdējā laikā redzēts instagramā.
Man viņa reel lentā parādijās .Iepriekš nebija tāda meitene.Personīgi manā lentā ko IG izmet.Candycane @ 05.03.2023 15:46Viņai kādu 2h laikā pienākuši klāt 2 k jaunu sekotāju ?
bet interesanti jau tas kāpēc tieši boti pieseko un pakistānieši, jo no viral video viņai pieseko cilvēki tad jau vajadzētu but arī Eiropas valstisKenty @ 05.03.2023 16:02Man viņa reel lentā parādijās .Iepriekš nebija tāda meitene.Personīgi manā lentā ko IG izmet.
Kenty @ 05.03.2023 16:02Man viņa reel lentā parādijās .Iepriekš nebija tāda meitene.Personīgi manā lentā ko IG izmet.
zinu, ka darīja to agrāk, bet vai vēljoprojām? Kaut kā neliekas.Reya @ 04.03.2023 21:24Cerams , ka nekļūs gan.
Nedomāju , ka vajadzētu precēties ar sievieti ar kuru var iešņaukt kopā vai zāli katru vakaru kurīt , bet gan sievu kas velk no sūdiem āra.
man visi like rāda, un kas laiko. Bet tur paies vesela nedēļa,kamēr pārbaudītu ,kas tie ir😂Maakonis @ 05.03.2023 16:44
Tak viņa ir fake as fuck
Apzināti kačā tos fake followerus un tāpēc noslēpusi like, lai nevar redzēt cik maz like uz to 100k followeru fona ir.
Nevar 2 nedēļu laikā no 17k uz 100k uzkāpt ??
Vismaz pakāpeniski to varēja darīt, nevis tik stulbi sevi iegāzt
beReal @ 05.03.2023 18:51https://failiem.lv/f/yu5c75mn9
18% India, ņemu atpakaļ savus vārdus, ka viņa forša influencere! ?
Kornēlija @ 05.03.2023 19:14Un, 30% latvieši. It proves my fucking point, tātad 70% sekotāju ir ārvalstu :D Es nesaprotu, viņa šobrīd izliekas par stulbu? Tas ir kaut kāds sociāls eksperiments, lai nočekotu, cik lētticīga ir viņas auditorija? :D
AvecMonAmour @ 05.03.2023 17:51Vina tak ir stulba ? https://www.modash.io/fake-follower-check/?influencer=%40Evijafo
beReal @ 05.03.2023 18:51https://failiem.lv/f/yu5c75mn9
18% India, ņemu atpakaļ savus vārdus, ka viņa forša influencere! ?