Kenty @ 04.03.2023 15:55kaitinoši,bet patiesi diemžēl,Vārdi jau netika minēti.Tikai pareizi tu saki,galvenais profesionāli meitenei pastāstīt nevis šoketies.No tā būs atkarīga turpmākā uzticība ārstiem,ginekologam,vai meitene ,par to ko nezin var uzjautāt nekautrējoties
nope, Nansija jau ilgstošu laiku ir ar citu kopāClara @ 04.03.2023 12:55Justs ar Nansiju ir kopā?
Kad es mācijos skolā veselības māciba vēl bija,bet jau tad bija tā ka ļoti grūti kopā klasi bija mācīt.Skolas vadiba bija apsvērusi atseviskas tēmas macīt atseviški meitenēm un zēniem bet palika gaisā karājoties,kamēr skolu jau pabeidzu. "Papardes zieds" brauca pie mums par kontracepciju,STS u.t.t stāstīt.Tagad nezinu vai tādas organizācijas braukā.man mazie nav tajā vecuma posmā.Un Personīgi manā ģimenē, no akolas un organizācijas šo visu arī uzzināju,jo mammai nestastija viņas mamma,un viņai bija neerti par tādām tēmām runāt.jenna @ 04.03.2023 17:57
Jā, bet te laikam arī skaidrojums - skolās nav veselības mācība. Ļoti skumji, jo zaudētāji ir tikai jaunā paaudze.
https://www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/vecaki-un-berni/arsts-jaatjauno-veselibas-maciba-skolas-jauniesi-neorientejas-veselibas-jautajumos.a453149/
Un ja vēl gadās nonākt pie insta dakteres, kas izbola acis, jo jaunās pacientes nezin, tad vēl skumjāk. Pareizi saki, ka tas var ietekmēt turpmāko uzticību ārstiem.
Reya @ 04.03.2023 12:49
No Liepājas , ilgus gadus bija kopā ar Robertu Vītolu, jeb robyworks
Vins viņu krāpa ar ļoti daudz sievietēm , domāju ka tāpēc arī izšķiras un Sendija pārvācas uz Rīgu
Robyworks uzreiz kaa no viņas izšķiras jau rakstīja man un sauca pie sevis uz mājām.
Iespējams , ka no viņa kāda trauma un tāpēc kļuva par lesbieti.
Reya @ 04.03.2023 12:49
No Liepājas , ilgus gadus bija kopā ar Robertu Vītolu, jeb robyworks
Vins viņu krāpa ar ļoti daudz sievietēm , domāju ka tāpēc arī izšķiras un Sendija pārvācas uz Rīgu
Robyworks uzreiz kaa no viņas izšķiras jau rakstīja man un sauca pie sevis uz mājām.
Iespējams , ka no viņa kāda trauma un tāpēc kļuva par lesbieti.
Allii @ 04.03.2023 00:21šķiet traks ,smags raksturs,skaļa..negribētos dzīvē ar tādu komunicēt.
SendijaGo @ 04.03.2023 19:08
Labdien, čūsku midzeni! Te Sendija
Sāksim ar to, ka Jums obligāti nevajag forumu, lai uzzinātu patiesību. Es vienmēr esmu bijusi ļoti atvērta un pretīmnākoša jebkuram. Ņemot vērā, ka JUMS TIK ĻOTI interesē mana vēsture:
Roberts Vītols mani nekad nav krāpis. Vienīgais ar ko viņš mani krāpa ir darbs. Es vienmēr esmu teikusi, ka viņam ir sieva, ko sauc par darbaholismu. Mūsu attiecības izbeidzu ES (nevis kā minēts ROBERTS. Es savācu savas pekeles Ziemassvētkos), jo es vēlējos partneri ar kuru būt kopā 24/7, ka arī būvēt impēriju un karjeru KOPĀ. Es vēlējos izceļot pasauli un būvēt ģimeni KOPĀ. Man vārds kopā ļoti daudz nozīmē (nu kā to var redzēt pēc manas tagadējas dzīves). Diemžēl es to vēlējos viena, kas arī pielika punktu mūsu attiecībām. Domāsiet, kāpēc Ziemassvētkos? Jo JĀ, viņa sieva DARBS bija daudz svarīgāks arī svētkos, bet man svētki un kopā būšana nozīmē ļoti daudz. Jebkurā gadījumā neviens no mums nav labāks vai sliktāks, mēs vienkārši bijām pārāk atšķirīgi.
Kenty @ 04.03.2023 15:55kaitinoši,bet patiesi diemžēl,Vārdi jau netika minēti.Tikai pareizi tu saki,galvenais profesionāli meitenei pastāstīt nevis šoketies.No tā būs atkarīga turpmākā uzticība ārstiem,ginekologam,vai meitene ,par to ko nezin var uzjautāt nekautrējoties
Brendija @ 04.03.2023 19:35
Cik ilgi jau lasi šo forumu?
SendijaGo @ 04.03.2023 19:45
Es nelasu. Man atsūtīja, ka šeit notiek diskusija par mani. Es domāju, ka būtu tikai godīgi man pašai arī pārstāvēt sevi. It īpaši, kad ir runa par manu privāto dzīvi. Vai tā tas nestrādā? Vai arī šis ir forums, kur visi CITI par citiem visu zin labāk? Nu baumu kantoris? Tad es atvainojos, pazūdu un vairs nepiedalos. ? Es te tikai mācos ?