nejau Tu, tā rulllee 🤣🤣, vienkārši neatbildēju uz visām peripētijām ko šī sarakstijusi, bet uz Tavu komenatāru ( kurš sakrīt 100% ar manām domām)!amoreamore @ 27.02.2023 10:45
Ko? Kur es vadu audzināšanas stundas?
Omniva55 @ 27.02.2023 10:39
Well….. vina sevi pasmiedz pat cilveku kurs spej iemacit ka lietot soc net lai nopelnitu.. bet kas tad tur tik loti estetisks vai kaut kas tads lai notirgotu produktu ? Mums lai nopardotu produktu ari ta jadara? Gribu visus sos life hacks par brivu hhaaaa
HARDLUXURY @ 27.02.2023 10:48nejau Tu, tā rulllee ??, vienkārši neatbildēju uz visām peripētijām ko šī sarakstijusi, bet uz Tavu komenatāru ( kurš sakrīt 100% ar manām domām)!
100%!amoreamore @ 27.02.2023 11:43
Aaa ok :D tās fanes reāli crazy, lai gan es apšaubu, ka tās ir "fanes", drīzāk pati trakā bārbija un viņas māsa no vairākiem profiliem :D
nu lūk nopirki un vēl daži šādi nopirka un nu var atļauties,bet , manuprāt, jāsaprot,ka ceļojumus lielākā daļa plāno laicīgi un bieži vien iekraj un konkrētajā brīdī dzīvo mazliet pieticīgåk tikai ,lai atļautos vēlāk ko šikākuRaella @ 27.02.2023 13:29Strēle ar visiem brauks uz Bali
Un nav naudas,ak dievs ka namiņš izdzīvo,riebjas,ka melo.... ka knapi var savilkt galus,nezin kā namiņam būs
Es vēl vīru toreiz aizvilku,lai nopērkam kaut ko tur,jo grūti un jāpalīdz savējiem vismaz ar pirkumu, bet nu ja šādi melo un sūdzas...
Vīrs jau teica,kaut kas tur nav tīrs
kā tas izpaužas? Neadekvātums tam cilvēkam? Komentāros par Jelenu forumā?😀 vai kā Tu to domāji?Ruellle @ 27.02.2023 14:23Ieteikums ārstēties, jo cilvēks bijis un ir neadekvāts. Apbrīnoju, ka pa 30 gadiem vēl nav sapratusi, ka noderētu psihologa/psihoterapeita palīdzība.
Raella @ 27.02.2023 13:29Strēle ar visiem brauks uz Bali
Un nav naudas,ak dievs ka namiņš izdzīvo,riebjas,ka melo.... ka knapi var savilkt galus,nezin kā namiņam būs
Es vēl vīru toreiz aizvilku,lai nopērkam kaut ko tur,jo grūti un jāpalīdz savējiem vismaz ar pirkumu, bet nu ja šādi melo un sūdzas...
HARDLUXURY @ 27.02.2023 14:24kā tas izpaužas? Neadekvātums tam cilvēkam? Komentāros par Jelenu forumā?? vai kā Tu to domāji?
Brendija @ 27.02.2023 14:31Kāpēc Jutai Kuprei ir zilais ķeksis pie profila?
Strēle ar visiem brauks uz Bali
pradacandy @ 27.02.2023 16:52Jeļenai arī patīk melot tajos pašos q&a,nesen rakstīja ,ka meitiņai dod parastu pienu uz nakti,tagad raksta,ka maisījumu ? laikam viņas gadījumā jāpriecājas,ka vispār turks viņu apprecēja,jo neizskatās,ka LV viņai veicās attiecību jomā..
pradacandy @ 27.02.2023 16:52Jeļenai arī patīk melot tajos pašos q&a,nesen rakstīja ,ka meitiņai dod parastu pienu uz nakti,tagad raksta,ka maisījumu ? laikam viņas gadījumā jāpriecājas,ka vispār turks viņu apprecēja,jo neizskatās,ka LV viņai veicās attiecību jomā..
Raella @ 27.02.2023 13:29Strēle ar visiem brauks uz Bali