Ainulai @ 24.02.2023 13:40Par resnumu runājot, Amunai tik labi video Tiktokā! Pilnīgi piekrītu! Par STV un raidījumu “Stila patruļa”. Es pāris reizes redzēju to raidījumu un biju šokā, kā tā var nolikt raidījuma dalībnieces! Domāju, ka es nekad nepiekristu tādām pārvērtībām, kur mani publiski pazemo. Īpaši patika par Dubskas kuņģi, kas karājas pāri ? Taisnība!
Lai kā necenstos, pat netiek pie x1, skumji 😀AvecMonAmour @ 24.02.2023 18:50vispar jau X1.
zsvegle @ 24.02.2023 12:59
Jelinska jau atkal laiž pāri 100 pa šoseju ar tikko paņemtu BMW no salona ( svešu auto) un ar vienu roku filmē. Pretī nāk arī fūre. Kronis. Un šitādas arī apdraud pārējos braucējus uz ceļa. Nu kā tā var? Kur prāts lidot ar svešu auto un vienlaicīgi ar otru roku filmēt? Lai arī spidometrs aizklāts ar emoji, jebkurš auto braucējs pamanīs tos ātruma cipariņus, kuri lien laukā. Trūkst vārdu!
Villanelle @ 24.02.2023 17:42Palasīju pēdējās diskusijas. Iemetīšu savu pieckapeiku.
Man gan Amanda Bērziņa patīk. Pat viena no retajām, kura man simpatizē. Jā, viņai ir jocīga apģērbu gaume un dažreiz bildes pārtjūnētas, storijos arī nenormālos filtrus bliež virsū. Bet kā cilvēks liekas tiešām jauka.
Nīmanei sekoju jau no laika, kad viņa pat nebija precējusies. Viņai lūpas pilnīgas bijušas vienmēr. Es godīgi sakot esmu pārsteigta, ka viņai ir kaut kas ielaists. Ja man dabīgi būtu viņas lūpas, netērētu naudu filleriem. Bet efektu tiešām īsti nevar pamanīt.
Līva Goba ir izcili duma :D vai vienkārši ļoti naiva, nevaru vēl saprast.
Evijafo balss un vispār koptēls līdzīgs Kitijas no Mīla kemperī.
manuprāt, viņa ir ļoti simpātiska, bet viņai nepiestāv tās uzacis. Nu galīgi nē. Viņa tāda smalka. Bet tā jau forša meiča*Cap @ 24.02.2023 20:50Villanelle nezinu vai Goba ir duma, bet nejauka gan ? un pašā sākumā neievēroja nevienas prasības par apmaksātām sadarbībām, tagad laikam mācās no savām kļūdām
Lorra @ 25.02.2023 11:11Tas Mīla kemperī ir viens liels iestudēts šovs. Kā jau liela daļa citu. Būs tas pats kas Alisei Hajimai ar to savu draugu ar kuru bija tā “lielā mīla” pagājušā sezonā. T E Ā T R I S
Raella @ 25.02.2023 14:24
Hajimai vēl kaut kā ticami sanāca,tapec šķiet,ka 100% teātris tas nebija
Bet nu Bruk ar to puisi,nu ārprāts,viņi taču ir katrs no citas operas un nekad neticētu ka Brukai tāds varētu patikt un vēl šādi izpaužas ar viņu,vai viņai par to samaksāja vai tikai par pliku popularitāti to darīja? Vai tad viņai tāds izmisums?
Iluta ir drausmīga visās jomās, nedomāju,ka Mārtiņam viņa ir aktuāla
Ketija ar to puišeli it kā ok,bet neliekas,ka no viņas puses tas būs nopietni.
Raella @ 25.02.2023 14:24
Hajimai vēl kaut kā ticami sanāca,tapec šķiet,ka 100% teātris tas nebija
Bet nu Bruk ar to puisi,nu ārprāts,viņi taču ir katrs no citas operas un nekad neticētu ka Brukai tāds varētu patikt un vēl šādi izpaužas ar viņu,vai viņai par to samaksāja vai tikai par pliku popularitāti to darīja? Vai tad viņai tāds izmisums?
Iluta ir drausmīga visās jomās, nedomāju,ka Mārtiņam viņa ir aktuāla
Ketija ar to puišeli it kā ok,bet neliekas,ka no viņas puses tas būs nopietni.
Iluta tāda drusciņ toksiska liekas