Fargerike @ 23.02.2023 21:53
It kā storiji forši, figūra arī, bet nu tās ietetovētās uzacis un kāpuri skropstu vietā liekas briesmīgi. Izskatās, ka drīz jau arī visu citu laidīs iekšā...
CallMeAnnika @ 23.02.2023 00:07Paulas batoni ir vitamins.lv. Un vēl atlaidi uzlikuši.
cmykk @ 23.02.2023 22:25
vai! es tieši to pašu nodomāju, tik domāju labāk neko nerakstīt. bet viņai forši stilojas un storiji labi, bet es jau 2x piesekoju un atsekoju, jo tās skropstas, uzacis un lūpas neiet kopā ar tik sakarīgu būtni. un vēl tas storijs par to kā vispār kāds pamanījis viņas lūpas? tas bija pēdējais piliens. hallo, tās lūpas ir milzīgas un paštīksmināšanās par sevi apnicīga
Reya @ 23.02.2023 21:57Mila kemperī, vai tiešām tik ļoti jātēlo Janai ar Dāvi? Esot iemīlējušies jau pēc divām dienām , ļoti uzspēlēti
tu nopietni? Kurā vietā simpātiska? Uzblīdusi seja, smukas uzscis? Kā ar laineri ievilktas😀 un tas pīrsings.. nav komentāru😀😅Brendija @ 23.02.2023 22:41
Man gan liekas, ka lūpas viņai labi izskatās. Nav tas "ūsiņu" efekts, kā daudzām. Uzacis arī labi izskatās. Skropstas bik pārspīlējusi ar biezumu, bet kopumā man patīk labāk, kā viņa tagad izskatās, nevis iepriekš. Iepriekš bija pavisam prasta, tagad efektīgāka. Man liekas, viņai piestāvētu gari mati.
kumelite15 @ 24.02.2023 09:27Kaa jums @amandabeerzina? Kada varbut zin kko vairak? Es ieveroju vinu drogas reklaamaas
Miuce @ 31.01.2023 09:06Viņa pat sekretāre nebija īsti, bet gan recepcijas darbiniece lejā, saņēma sūtījumus un apmeklētājus pieteica, viss. Sekretārēm tur bija 3 atlases kārtas un bij jābūt nedaudz gudrākām kā Jelinska. Un kolēģes besījās par viņas tupumu. Tā ka var tēlot Nurmuižas vadīšanu, taču, ja tā nebūtu papikam, viņa vnk strādātu kaut kur kaut kādā recepcijā vai veikalā un tur smagi būtu ar īri un 2 sīkajiem.
Es to pavāra apdiršanu IG neaizmirsīšu ??? Nez kā tam čalim tagad tur ir - palikt strādāt, smaidīt un gatavot šai rijamo uz specpasūtījumu pēc tā, ka publiski tika nodirsts, it kā visu nebūtu varējusi privāti izrunāt.
Brendija @ 24.02.2023 09:30
Amanda Bērziņa gan man liekas nesimpātiska. Teiksim tā- īpatnēja.
arī x3 jaunais, kā dažu labu Jaunās teikas elkam😀😎zsvegle @ 24.02.2023 12:59
Jelinska jau atkal laiž pāri 100 pa šoseju ar tikko paņemtu BMW no salona ( svešu auto) un ar vienu roku filmē. Pretī nāk arī fūre. Kronis. Un šitādas arī apdraud pārējos braucējus uz ceļa. Nu kā tā var? Kur prāts lidot ar svešu auto un vienlaicīgi ar otru roku filmēt? Lai arī spidometrs aizklāts ar emoji, jebkurš auto braucējs pamanīs tos ātruma cipariņus, kuri lien laukā. Trūkst vārdu!
vispar jau X1.HARDLUXURY @ 24.02.2023 16:50arī x3 jaunais, kā dažu labu Jaunās teikas elkam??
zsvegle @ 24.02.2023 12:59
Jelinska jau atkal laiž pāri 100 pa šoseju ar tikko paņemtu BMW no salona ( svešu auto) un ar vienu roku filmē. Pretī nāk arī fūre. Kronis. Un šitādas arī apdraud pārējos braucējus uz ceļa. Nu kā tā var? Kur prāts lidot ar svešu auto un vienlaicīgi ar otru roku filmēt? Lai arī spidometrs aizklāts ar emoji, jebkurš auto braucējs pamanīs tos ātruma cipariņus, kuri lien laukā. Trūkst vārdu!