Lai ari so forumu lasu sen, nebiju ilgi,ilgi rakstijusi, tad nu nolemu, ka ari man kaut kas ir jaieraksta
Vispar sokejosi, ka tik daudzam ir naids/liela nepatika pret influenceriem. Kapec? Liela dala man skiet pelna labu naudu un papildus strada. Pati gan neesmu nekada blogere, bet piekopju smuku instagramu un zinu cik reizem vienas bildes uznemsana un apstrade var aiznemt laiku.
Varbut man vienkarsi ir cita uztvere, jo esmu vel jauna - 21
Maminam nesekoju, nav aktuals. Sekoju vienkarsi skaistiem profiliem. It ipasi patik tie, kam vel nav loti daudz sekotaju, jo tad var redzet, ka cilveki censas un nav visur reklamas :D
Sekoju Elizabetei Ozolai, emilijaagate, livabambale, sintijavizule, kristiiined, Agnesei, tikaialina utt, Tie tadi labakie profili, kur viss vel liekas ists un nav ar reklamam + tas visas ir jaunas meitenes, ir interesanti paskatities ar ko katrs nodarbojas :D
Kristiiined sekoju ilgi, vina Ir video un ari instagram teikusi, ka strada no majam, ko tiesi nezinu jo nekad neatklaj. Par cipsu esanu neko nezinu, vairak esmu pamanijusi, ka ir loti nosverta un filme ari nopietnus video, kas ir apsveicami, vismaz nav kartejais izaicinajums :D
Ko jus domajat par Agneses storijiem pec psih. ? Man skiet baigi forsi, ka ir tikusi lauka no attiecibam, liekas, ka paliek labak
Ubelite @ 17.06.2020 23:42
Man interesē kur tā Kristiiined strādā (jo man šķiet, ka viņa nemaz nestrādā, sēž mājas un vislaik filmē, ka ēd čipsus), ka visu laiku pērk šmotkas