_elcha_ @ 15.06.2020 20:38
Man ir kauns par sievietēm, kuras apsriež šeit mazus bērnus (izskatu/uzvedību). Neviens mazs bērns bērns nav vainīgs, ka viņu vecāki liek bildes/video instagramā. Un noteikti neviena šeit no komentētājām nav saskārusies ar to, ka bērnam ir veselības problēmas. Fui, ja godīgi tiešām liels fui sievietēm, kuras ir tik neiecietīgas un riebīgas. Es tiešām ceru, ka Jūsu bērniem viss būs kārtībā!
Nu es nezinu kur te ir neiecietība pret bērniem. Vai kāds viņus sauc par neglītiem, stulbiem vai kā citādi?
Es uzskatu, ka JA Tu esi uztaisījis atklātu profilu, liec savu/us bērnu/us, tad rēķinies ar to, ka būs jautājumi, būs analizēšana! Man, piemēram, nešķiet līdzīga tās Lauras Penkas meita vecākiem, BET tas ir instagrams un bildes var smuki Photoshop pārveidot. Varbūt viņa sevi uzfrišina smuku un dzīvē nemaz tā neizskatās! Un ja tomēr pastāsta par sava bērna veselību, operāciju, tad rēķinās, ka būs jautājumi un cilvēki gribēs rakt dziļāk, jo viņa neko konkrēti nav pateikusi. Tīri cilvēciska ziņkārība.
Un es nesaucu par stulbu, neglītu vai kā citādi, bet iedomājos, ka bērniņš nav līdzīgs, varbūt adoptēta? Protams, patinot uz leju ieraudzīju, ka nav. Bet pirmajā momentā nodomāju tā. Ja Tu liec savu bērnu, tad rēķinies ar citu cilvēku viedokļiem. Arī ar ļauniem cilvēkiem.. tāpēc es nevarētu būt influencere, negribu, lai manu dzīvi un bērnus apspriež publiski