Apple of my eye @ 02.02.2023 18:04Jau ielikta atbilde. Nesmieklīgi kā vienmēr viņai tie prikoli. Lai kā censtos, viņa vienmēr būs nestilīga un nepatīkama bāba
Omniva55 @ 02.02.2023 18:07
Jap piedevam nevietaa to adatu tur pie vaiga tur. Neviens tur tik tuvu degunam nesprice
amoreamore @ 02.02.2023 15:57
jēziņ, cik tas izskatās nožēlojami. uzskatu, ka raudāšana bez asarām ir augstākā aktiermākslas pilotāža. :D
nu tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik ļoti uzspēlēti. es vairāk ticu savam vīram kurš ar karbonādi rokās saka, ka nav aizticis karbonādes, nekā raudošai Beitikai :D
bipolārie traucejumiAnchuks @ 02.02.2023 20:02Kāpēc Beitika tur raud ? ? Braucot klausījās podkastu, sāka raudāt, apstājās un izdomāja iefilmēt storijus ?
pepija @ 02.02.2023 18:05vai kada seko tadai blogerei marsalovaa...
agrak bija diezgan tada dzives nomocita,tagad protams smuka, bet diezgan augstpratigi ari biezi runa.
ja vinai nebutu virs,tad nemaz nebutu tik viegli pamest darbu un nodarboties ar savu izaugsmi
pepija @ 02.02.2023 18:53a kas tur tik tragisks ir tai Atkal forma?paskatijos profilu...prieks 49 gadiem manuprat izskatas labi...man tagad tikai 40,bet seja un augums izskatas daudz reiz sliktak....jus laikam te parsvara esat jaunas meitenes,varbut tapec jums liekas,ka vina izskatas tragiski..es skatoties no sava skatu punkta un gadiem labprat gribetu vinas gados ta izskatities....un menopauze starp citu loti var mainit izskatu pat tam,kas tagad doma,ka ar vinam nekad ta nebus
jā, šķobīgi atņirgusies Beitika. Tāda neīsta. Nu tizlene! 😒Anne Shirley @ 02.02.2023 19:15Tā raudāšana bija cringe. Bet viņai vispār profils ir vairāk tāds uz toxic positivity pusi.
Viņai nav sportiska miesasbuve. Paskaties visus viņas foto IG. Pleci ir šauri un kauli smalki,ko var redzēt pēc rokām un kaju potītēm. Viņai ir figūra ābols. Izplūst vidukli un apkārt tam. Salīdzini viņas potīšu apjomu ar cisku,gurnu un vidukļa! Man ir sportiska miesasbuve ,jo ilgus gadus esmu ļoti nopietni nodarbojusies ar peldēšanu.Plus sava prieka pēc nodarbojos arī ar citiem sporta veidiem. No peldēšanas man ir plati pleci. Ar slidošanu esmu uztrenējusi kāju un dibena muskulaturu. Šobrīd peldu,daudz staigāju,mājas vingroju uz paklājiņa plus vingrojumi ar hantelem. Man ir sportisks augums. Neesmu smalka,bet neesmu masīva vai drukns un augums ir proporcionals ar plakanu vēderu. Ļoti labi izskatos piegulošos tērpos. Nejauc lūdzu resns/drukns ar sportisks. Mana māsīca 51 gadu vecuma izskatās daudz jaunāka par to Atkalforma. 2 bērni,sports un veselīgs uzturs. Vienmēr! Un viņai kg nelēkā turp atpakaļ. Ja sieviete ēd veselīgi un regulāri sporto,50 gados vina var izskatīties ļoti labi. Atkalforma nekad nebūs atkal forma!kristiana_i @ 02.02.2023 21:02
Man pašai 26 gadi un man arī liekas, ka sieviete savos 49 gados izskatās labi. ? Īsti nesaprotu par ko cepiens. ?
Viņai ir sportiska miesasbūve kā tāda, man līdzīga, tāpēc varbūt labāk saprotu. Sportiska miesasbūve nekad nebūs, piemēram, kā Sauliete… un visām arī tādām nav jābūt.
pagriežam to tā - vai tā nav emocionāla vardarbība ja man norāda ko darīt un ko ne,kāpēc nav es nevaru izlemt kā gribu nolikt savu mašīnu?.ja jau izkāpi iekapi mašīnā,tad jau nemaz tik maz tās vietas nebija ?Hunny26 @ 02.02.2023 12:21Es šobrīd vairāk domāju, ka taisnība ir Virsnītei. Nedomāju, ka, ja viņa, esot publiska persona pati zinātu, ka ir vainīga, vēl ietu sūdzēties.
Tu vari gadiem ilgi klusēt, daudz ko paciest, bet kad beidzot uzdrošinies pastāvēt par sevi, vai meklēt palīdzību, kā nu māki, kā nu proti, pašam upurim vēl uzveļ vainu un uztaisa par to vainīgo. Un tā ir visur, no sērijas, pati vainīga, ka tiki izvarota, jo uzvilki "plikāku" apģērbu.
Pareizi Virsnīte saka, emocionālā vardarbība nav norma un tā rīkoties nav ētiski, nedrīkst uzbrukt citam cilvēkam ne fiziski, ne vārdiski, tev nav tādu tiesību! Visai komunikācijai ir jānotiek pieklājības robežās. Un par to ir jārunā, labi, ka publiska persona iesāk šo sarunu. Kaut kā mums visiem uz šīs zemes jāmācās sadzīvot?
Solvis @ 02.02.2023 22:28nu blaaaaaaaa, es skatos un rēcu par cringe Beitiku!
Var redzēt, ka aktiermākslas pulciņā nav gājusi, bet par centību dodu vienu zvaigznīti.
Altra @ 02.02.2023 22:02Viņai nav sportiska miesasbuve. Paskaties visus viņas foto IG. Pleci ir šauri un kauli smalki,ko var redzēt pēc rokām un kaju potītēm. Viņai ir figūra ābols. Izplūst vidukli un apkārt tam. Salīdzini viņas potīšu apjomu ar cisku,gurnu un vidukļa! Man ir sportiska miesasbuve ,jo ilgus gadus esmu ļoti nopietni nodarbojusies ar peldēšanu.Plus sava prieka pēc nodarbojos arī ar citiem sporta veidiem. No peldēšanas man ir plati pleci. Ar slidošanu esmu uztrenējusi kāju un dibena muskulaturu. Šobrīd peldu,daudz staigāju,mājas vingroju uz paklājiņa plus vingrojumi ar hantelem. Man ir sportisks augums. Neesmu smalka,bet neesmu masīva vai drukns un augums ir proporcionals ar plakanu vēderu. Ļoti labi izskatos piegulošos tērpos. Nejauc lūdzu resns/drukns ar sportisks. Mana māsīca 51 gadu vecuma izskatās daudz jaunāka par to Atkalforma. 2 bērni,sports un veselīgs uzturs. Vienmēr! Un viņai kg nelēkā turp atpakaļ. Ja sieviete ēd veselīgi un regulāri sporto,50 gados vina var izskatīties ļoti labi. Atkalforma nekad nebūs atkal forma!
Skatiens @ 02.02.2023 22:44No visām sievietēm Latvijā 50+ un tiem, kam patīk tieši trauslas miesas būves sievietes, vislabāk izskatās Ineta Ķirse. Nav skaistākas sievietes par viņu, viņas vecumā.
tas ir joks? Kāda emocionālā vardarbība? 🤣 Tu esi sniegpārsliņa?Meitenearputniem @ 02.02.2023 22:07pagriežam to tā - vai tā nav emocionāla vardarbība ja man norāda ko darīt un ko ne,kāpēc nav es nevaru izlemt kā gribu nolikt savu mašīnu?.ja jau izkāpi iekapi mašīnā,tad jau nemaz tik maz tās vietas nebija ?