Ainulai @ 02.02.2023 13:16
Es būtu Virsnītes pusē, ja viņa izstāstītu situāciju, bet nepieminētu vārdā to uzņēmumu un neteiktu, ka rakstīs uzņēmumam sūdzību! Tas bija ļoti augstprātīgi. Situācija ar frizētavu ir cita, jo šis incidents nenotika uzņēmuma telpās. Es Centrālās Laboratorijas vietā prasītu no viņas atlīdzību par kaitējumu reputācijai.
Maija5555 @ 02.02.2023 13:19nu neliek Tev taa Beitika mieru, neliek ??
Hunny26 @ 02.02.2023 13:51Ar darba vietu sakars vislielākais, rupjā sieviete brauca ar uzņēmuma auto ar logotipiem, tātad tobrīd skaitījās šī uzņēmuma pārstāve, firmas seja, tā teikt. Protams, ka viņa nedarīja uzņēmumam godu. Virsnīte jau saka, ka katrai rīcībai ir sekas, to arī vēlējusies parādīt. Ja kāds rupeklis no šī mācīsies un turpmāk piedomās, ka var iestāties kaut vai šādas sekas, un tas liks savaldīties un ar to nesāpināt kādu citu, tad tas vien jau būs labāk nekā nekas.
Un tagad iedomājies, ja es, parasta Aiga no Baložiem būtu Virsnītes vietā? Uzņēmums tikpat cītīgi “izskatītu lietu”? Domāju, ka nez vai. Ganjau viņi to darīja tikai tāpēc, ka Virsnīte viņus pieminēja savos storijos!
Mathilde @ 02.02.2023 13:58es nezinu, bet lielākoties tās, kuras forumos raksta par noriešanu rupjos vārdos, bet realitātē bijis- ja nepatīk, tad paklusē un tmldz stilā.
Vēl man ļooooti tracina deputāte Brante. Būs jāatsekojās, jo tas viņas nedabīgais smaids un infantīli nostādītā balss, un tā uzvedība!!! āāā..
Ja nu viņa lasa, derētu iet pie Z.Daudziņas nostādīt balsi un pie L.Ozoliņas labo manieru kursos.
jā, Beitika ir traks gadījums 😵Maija5555 @ 02.02.2023 13:19nu neliek Tev taa Beitika mieru, neliek ??
Anchuks @ 02.02.2023 11:59Nesen Virsnīte tika minēta pie top iedvesmojošākajiem influenceriem ?
Arahne @ 02.02.2023 10:44Nu, nopietni?! Deimone lepojās ar savu neaudzināto dēlu. Var jau redzēt pašas Deimones kultūru, bērni tiek audzināti tādi paši. https://failiem.lv/u/xutc5hvca
Mi mi @ 02.02.2023 14:11jā, Beitika ir traks gadījums ?
viss ir iespējams :) par to spriežu tā tādēļ, jo pašai reiz nāca ar ļoti interesantiem tekstiem kāda sieviete, kurai veikalā mazliet pieskāros ar virsjaku, ejot garām pa šauro eju. Tajā mirklī uzzināju daudz jaunus krievu vārdus un to, ka mani atradīs un tad, kad atradīs, mani sitīs :D Uz to brīdi gan manī tas izraisīja smieklus, neko vairāk, bet tas nemaina to, ka ir cilvēki, kuri tieši tik psihi reaģē par neko. Ir bijuši vēl daži piemēri par kuriem publiski negribu runāt, bet tādi cilvēki eksistēScandinavian @ 02.02.2023 14:15Aizstāvēm: es tiešām nevaru iedomāties, ka situācijā, kurā tiek vienā teikumā mierīgi palūgts "Lūdzu, novietojiet auto, nenosprostojot izbrauktuvi, jo man tagad nepieciešams izbraukt", kāda atbildētu "Suka!". Nu nopietni??? Tak, lai neirotiķe izstāsta un parāda to vietu, kā bija patiesībā.
Danuta @ 02.02.2023 14:31
Kā Beitikai sokas ar sporta zāli un svara zaudēšanu? Ir zaudējusi vismaz 4 kg no janvāra sākuma? Taču atkal sāka visu no gala un teica, ka šoreiz viss izdosies. ?