Piekritu! Un nesot pirmā reize kad pērk sekotājus, pie tam vairākus simtus uzreiz, šoreiz pat 1000. Labs veids ka tērēt stipendiju. ?Stalkerlvl1000 @ 03.06.2020 23:28Man ari no sākuma likās, ka viņa ir gudrāka, jo baigi lepojās ar savām stipendijām, atzīmēm. Bet pasekojot ilgāk nāk ārā visādas stulbības un tad saproti, ka nekā jau tur nav
Kurzemniece @ 03.06.2020 13:17Nja, nu briesmīgi, es vēl neko neteiktu, ja visi tāda veida profili būtu privāti. Es iepriekš neko nezināju par tādu profilu kā girlsfromlatvia, bet pagājušajā gadā viņi man piesekoja un uzreiz sekoja ziņas ar piedāvājumu, vai nevēlos būt viņu profilā, respektīvi man viņiem jāaizsūta pikantas bildes. Pamatojums viņu piedāvājumam bija tas, ka es smukiņa esot, bet nu protams, ka es atteicu, man nav uzmanības trūkums ??♀️
Zayne @ 04.06.2020 09:37Man it kā Danenbergsone simpatizē, bet dažreiz nu līdz riebumam izbesī tā čīkstēšana. Visu laiku viens un tas pats - svētais klusums bez bērniem (kurš vislaik jāizceļ), un ja kaut kas ir reāli jāizdara, tad - esmu nogurusi, esmu izbesījusies UN tad vīrs ved uz jūru un pērk suši vai nez sazin ko.... bet pati pūš savus balonus, ko es neuzskatu par briesmīgāko darbu pasaulē, jo galui galā tas ir hobijs, un punkts!
Piiiii, laikam īstu dzīvi nav redzējusi, kad ar diviem sīčiem no rīta jāmostās un jāved uz b/d + pašai jāskrien līdz 17 pasēdēt darbā un nervus sev pabojāt... nerunājot jau par pārējām lietām. Visvairāk izbesīja viņas tā pārvākšanās - tā vietā, lai priecātos par jaunajām mājām, paspēja x reizes pacīkstēt cik viss slikti un cik nabadzīte nogurusi un izbesījusies.... nu dārgā - izklausās, ka pati visu dzīvokli naktīm remontējusi, auklējot bērnus un strādājot 9-17, bez jebkādām privilēģijām.
Creta @ 04.06.2020 09:17Jāiet pēc popkorna, Dzene auklīti meklē. Būs tūkstotis postu par to cik visas ir ļaunas un citādi nepareizās.
blacke @ 04.06.2020 09:52
esmu visās lielākajās fb aukļu grupās, gaidu viņas sludinājumu :D
Creta @ 04.06.2020 09:59
Pati esmu arī meklējusi auklīti caur FB. Nu tur tik dažādi kadri piesakās, ka būs ko dzirdēt pēc tam.