Chrishma @ 05.11.2019 21:17Montai, lai likvidētu tās “pumpas” uz lūpām, būs jāveic operācija, kuras laikā tiek pārgriezta šī fillera pumpa un spiests laukā ar pirkstiem šis te “kvalitatīvais” filleris. Drausmīga rocedūra, uz lūpām paliek tādas nelielas rētas pēc tam. Tādas pumpas uz lūpām ir no nepareizi ievadīta produkta, respektīvi, viņas “meisterīte” nesajēdz ko dara. Redzu, ka Adriana Miglāne arī pie viņas aizšāvusi lūpas uztaisīt. Nu, dura.
viņš nemeklējas publiski._Naomi_ @ 05.11.2019 22:02Nav loģiski, ka atpazīstams cilvēks tik publiski meklētos. Ja tiešām profils ir īsts un tādēļ, lai iepazītos, būtu ielicis bildi bez sejas vai tml. Varbūt gribēja paskatīties, kādas tur ir citas meitenes, mēs ar bijušo arī izmantojām manu profilu tīri, lai vizuāli apskatītu, kas tur par kontingentu.
Iziet ja pareizi injecē, bet ja ir tādas pumpas, tas tās neiziet , jo ir virsējā slānī._Naomi_ @ 05.11.2019 22:12
Hm, vai tad viss neizies? Man gan nav bijis tādu bumbuļu, bet pēc pusgada lūpas ir iepriekšējā stāvoklī.
Baigais heits pret Dzenīti.
coconut_xoxo @ 06.11.2019 02:25Kur jūs redzat Didrihsones krūšturi, lai spriestu par to krūšu palielināšanu? Es nevaru nevienu bildi atrast. Tas storijos?
Par Nauri, nu viņš ir tipisks metroseksuālis ??♀️ ar visām no tā izrietošajām sekām! Dīvaini, ka viņiem nav bērni...
Chrishma, pastāsti vēl! Neviena jau nezina, kas ir tava draudzene! Un vispār par kuru laiku viņš privāti var satikties, braukāt pa viesnīcām, dāvāt ziedus utt, ja atrodas Butterfly? Un, jā, izskatās, ka Elīna nereāli lien no ādas ārā, visur ļoti uzsver lielo lovi. Bet izrādās dievticīgais baušļus nepārkāpjošais vīrs šļūc pa kreisi. Un pat, ja viņa šo izlasītu, viņa noteikti nepieļautu iespēju, ka tā ir taisnība ???
Es ar nesaprotu un neredzu Didrihsones krūšu izmaiņas