Stalkerlvl1000 @ 01.06.2020 23:25Skulme vispār izskatās traģiski. Es bieži nesaprotu kāpēc. Jo it kā izskatīga. Tas skropstas piedod baigo lētumu, bieži arī apģērbs plus kivics :D
Shayk @ 02.06.2020 00:05Skulmei ir loti skaista seja, bet tas kupuru skroptas izkemo seju. Visu laiku taja kepona staiga ari ?skatoties uz bildem pirms Kivica, tiesam bija loti kopta un sieviskiga.
Skulme vispār izskatās traģiski. Es bieži nesaprotu kāpēc. Jo it kā izskatīga. Tas skropstas piedod baigo lētumu, bieži arī apģērbs plus kivics
Apathy @ 02.06.2020 10:20Nepatīk, ka Sauliete kaķus tik traki un spēcīgi paijā, spiež, bužina.. pieradusi savu iepriekšējo kaķi Kažu ņurcīt, tad nu tāpat arī Rūdi un pelēko aiztiek... tak maigāk paijā viņus, nevis tā itkā ar smagu ķieģeli braukātu pa viņu ķermenīti, besī katru reizi kā to redzu!
Es nesaprotu par ko cepiens visiem?tie visi raksti,video utt ir teatris priekš sabiedrības???♀️
Ketija123 @ 02.06.2020 13:59
Vienk apnika visiem, ka visapkārt tikai viņi un viņu kārtējās klapatas un skandalozie izgājieni. Kas par daudz, tas par skādi. Jo kāda jēga no tā? Nav jau Amerika, kurā kļūstot par skandalozāko un apspriestāko cilvēku, tiek iegūts arī ievērojams, naudisks labums, visādas ienesīgas sadarbības, visur aicina utt. Vairāk apkaunoja sevi, nekā kaut ko ieguva.
Tāpat arī man izbesīja, ka Kivičs cenšas uzspiest savu viedokli, ka visi cilvēki dzīvo kastītēs, bet viņi, redz elpo brīvi. Nu nav tā. Citi vienkārši nealkst to pierādīt sabiedrībai. Un žēl bērnu. Vai tiešām Liene ir laimīga, kad ikdienā atteicās no savām trim meitām? Viņas vēl ir mazas, un mamma ir vajadzīga. Tāpat sabiedrībā viņu cienīja, apbrīnoja, viņai bija darbs, iespēja izpaust savus talantus, mammas un māsas atbalsts. Es patiešām neticu, ka viņai tas viss kaut nedaudz nepietrūkst. Neticu, ka, viņa kaut reizi nav aizdomājusies, ka ja būtu iespēja laiku pagriezt atpakaļ, tad viņa būtu pieņēmusi citus lēmumus. Nu kas par sapņu vīrieti ir Kivičs, lai viņa dēļ pazaudētu savu godu un cieņu sabiedrības acīs? Kāda bija jēga no šī visa teātra. Liela, īsta mīlestība? Nu es nezinu.
kas tur tads?yay @ 02.06.2020 15:07actressagnesezeltina IG - es esmu beigta ??