Terijs izpumpējies ņemties ar viņu ? Bet, cik tad var auklēties. Kā tāds pieaudzis bērns
Piekrītu. Nav tā, ka man besītu Agnese vai baigi Terijs patiktu, bet sekojot Agneses youtubam no tā pirmsākumiem, bija skaidrs, cik untumaina ir Agnese, un cik ļoti Terijs viņu mīl. Visam jau ir savs mērs. Vienā video sen atpakaļ viņa pati bez baigiem pašpārmetumiem stāstīja, ka bijusi ar Teriju un viņa draugiem (pārīti) atpūsties Vecrīgā, bet sabojājusi visiem vakaru, jo viņai bijis depresīvs noskaņojums, neko citu negribējies darīt, kā bēdīgai sēdēt pie galdiņa. Video ir stāstījusi, ka depresijas dēļ bieži jūtas "izkaitināta", viss var ātri uzkrist uz nerviem. Nedomāju, ka Terijam bija viegli būt kopā ar tādu cilvēku. Un šķiet, ka nav pareizi tādam jaunam čalim pārmest, ka viņam vienā brīdī palika par grūtu. Noteikti šī šķiršanās viņam nav easy. Bet, manuprāt, ir tieši labāk, it īpaši tādā vecumā, šķirties, katram iet savu ceļu, nevis sataisīt bērnus un tad domāt, ai jā, man jau sen bija sajūta, ka vajag šķirties, vai ari "nebūšu gļēvulis, būšu vecis, turpināšu izturēt šo pazoru, lai tur vai kas".
Un tā tiešām nav mana darīšana, bet man šķiet, ka attiecībās tomēr ir jādod viens otram. Agnese nestrādāja, sēdēja mājās, Terijs abus uzturēja, maksāja par abu īrēto dzīvokli. Nu tad kaut kā šķiet.. iedod tam puisim arī kaut ko pretī.. harmonisku un mīļu atmosfēru mājās..