Man brīžiem tā besī šitā travel influencer sāga, kad mistiski populāri ar kaut ko kļūst salīdzinoši garlaicīgi cilvēki, kas vienkārši ir apņēmīgi postošanā. Tie "lielie ceļotāji", kas sevi izrāda instagramā ir tāds fufelis.
Ieva333 @ 10.08.2022 13:47
viņai seko 10k cilvēku. tātad kādam tas viss interesē un ir aktuāli + ar to pelna sev naudu. labu.
pupoliite12 @ 10.08.2022 14:10Oo, interesantas beatei katrinai zeltinai bildes??
Ne velti ari ar vecako shkeli sava laika salaida??
pupoliite12 @ 10.08.2022 14:10Oo, interesantas beatei katrinai zeltinai bildes??
Normāli 19 gadu vecumā kad pati vēl praktiski bērns ar vairāk kā divreiz vecāku vīrieti, tēva vecumā? 😂AllSaints @ 10.08.2022 12:22
Un? Māris Gulbis savā laikā bija ļoti šarmants vīrietis, pievērsa uzmanību jaunām un skaistām sievietēm, ļoti harizmātisks, atteikt bija praktiski neiespējami ?
chiepinja @ 09.08.2022 15:07a ko tad Zane izvairās no jautājumiem, lai parāda konkrētus cilvēkus? ?
Apple of my eye @ 09.08.2022 19:50
Monta Viļumsone (ommmsome) man gan liekas viens no kaitinošākajiem cilvēkiem pasaulē ? Jā, ir daudz ceļojusi, so? Ir ķipa izkāpusi no depresijas, bet viņa izskatās bipolāra, tā ka nebrīnītos, ja melnie atrieztos. Protams, nenovēlu, bet šis cilvēks vnk liekas tāds nestabils.
Un es iečkoju viņu kāda gada griezumā - viņas kursi visu laiku mainījās un izskatījās viņa meklē to, kas labāku piķi ienesīs. No meditācijām un jogas uz finansēm, tad manifestācijām un drosmi utt. Jāj uz visiem zirgiem kuriem var
Es neko nezinu par viņu, bet pēdējā laikā manīju viņu storijos Lienei Uresinai. Ja iepriekš kaut ko citu darīja, tad Liene pārvilināja viņu uz mindset garīgā Visuma ticēšanai domām? :DAinulai @ 10.08.2022 17:01
Plaša profila speciālists ??
Es biju pie viņas kaut kādā prāta aptumsuma brīdī uz kaut kādu džornaling kursiku. Neko jaunu neuzzināju.
Skatos, ka Ieva333 aktīvi aizstāv - ka tik nav Monta pati 😜
Lukreecija @ 10.08.2022 18:12Es neko nezinu par viņu, bet pēdējā laikā manīju viņu storijos Lienei Uresinai. Ja iepriekš kaut ko citu darīja, tad Liene pārvilināja viņu uz mindset garīgā Visuma ticēšanai domām? :D
Uresina ir tāda pati sērga (fake guru), esmu jau iepriekš rakstījusi
Ainulai @ 10.08.2022 16:54
Tādēļ, ka tādu nav! Instagramā ir tik viegli pašam sev nosūtīt DM, kā divus pirkstus ? Lielākā daļa influenceru paši sev sūta tās pateicības pilnās atsauksmju vēstules. Un tauta uzķerās.
Ainulai @ 10.08.2022 16:54
Tādēļ, ka tādu nav! Instagramā ir tik viegli pašam sev nosūtīt DM, kā divus pirkstus ? Lielākā daļa influenceru paši sev sūta tās pateicības pilnās atsauksmju vēstules. Un tauta uzķerās.
Normāli 19 gadu vecumā kad pati vēl praktiski bērns ar vairāk kā divreiz vecāku vīrieti, tēva vecumā? 😂
kā divus pirkstus ..... apmīz*Lula @ 10.08.2022 19:24
ko nozīmē kā divus pirkstus? ?