IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
Bordo @ 20.07.2022 09:54
Kopumā es Dzenītei piekrītu. Maziem bērniem ir ballīte non stop. Un es arī esmu ar viengadnieku slimnīcā observācijas nodaļā skraidījusi pakaļ 4 stundas, jo viņš nesēž mierīgi. Ātri viss apnīk. Gan jau pārejie vecāki arī domāja Wtf, bet man vienalga. Izdarīt tur nevarēju neko. Un man pat prātā neienāktu aizrādīt kādai mammai ko līdzīgu, jo zinu, cik tas ir smagi. Un par ērtajiem bērniem arī piekrītu. Nav vairs padomju laiki, kad audzināja pēc tādām metodēm.

Nedomāju, ka vispār ir iespējams salīdzināt viengadnieku ar gandrīz piecgadnieku. Visi skrien pakaļ tik mazam, ir troksnis un tas ir okey un neviens neko par to nekad nesaka. Būsim taču reāli, četrgadnieks vairs nav uķi puķi bēbītis.
20.07.2022 09:59 |

Reitings 869
Reģ: 20.06.2022
kinderbueno @ 20.07.2022 09:48

šiet jau nav runa, lai viņi stāv kā zaldāti, bet lai neauro pa visu iestādi
nezinu, man kaut kā bērns mājās var būt kaut vai mežonis, bet viņa zin, ka iestādēs, restorānos u.c. vietās ir jāuzvedās pieklājīgi. Nekā sarežģīta tur nav ko iemācīt. Dzenei vienkārši telefons vislaik acīs un viņa ikdienā labāk neko neaizrāda, lai pašai būtu miers un varētu vairāk influencēt, tas arī viss. Ja tu jūties laba mamma, tev nebūs cepiens IG par to, ka kāds aizrādīja, šajā gadījumā ārsts, kur vispār dzirdēts, ka ārsts aizrāda, tad spēju iedomāties cik ļoti traki tur bija.
Dzenite noteikti parspileja savos storijos,bet kapec jus domajat ka vini tur auroja pa visu slimnicu?Arstiem kuriem nav ikdienas prakses ar berniem var ta aizradit
20.07.2022 10:06 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Forums tāds lēns atkal 😒
20.07.2022 10:08 |

Reitings 618
Olly30 @ 20.07.2022 10:06
Dzenite noteikti parspileja savos storijos,bet kapec jus domajat ka vini tur auroja pa visu slimnicu?Arstiem kuriem nav ikdienas prakses ar berniem var ta aizradit

Par ko tad viņiem aizrādīja? Ja daktere ir kabinetā, tas nozīmē, ka viņa dzird aurošanu savā darba vietā aiz durvīm, ne jau to, ka viņi kaut kur kāpj.
20.07.2022 10:10 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
Es domāju, ka Dzenīte ir nelaimīga, ka viņai ir nesavaldāmi, un pie tam vēl dvīņi. Sāksim jau ar to, ka viņa jau no puišu dzimšanas sūdzējās, cik viss ir slikti un grūti. Un te neiet runa par 4gadniekiem, bet par pastāvīgo sūdzēšanos 4 gadu garumā. Cmon, man vēl ir 2 paziņas,kam arī ir dvīņi. Neviena nav tik agresīvi noskaņota ar piebildi "Kaut nu tev piedzimst dvīņi"! Wtf, mātīte, ja tu neesi gatava nekam izņemot 1 "zaldātbērnu", tad nevajadzēja plānot bērnus. Jo dzīve tāda...neparedzama. Priecājies, ka tev nav trīnīši. Un par tiem "ērtajiem zaldātbēŗniem" šausmīgi nesmuki izteiccās, es teiktu pat ar tādu skaudības piesitienu. Jo pašai acīmredzot neizdevās izaudzināt ērtos zaldātbērnus,tāpēc tagad nostāda sevi ērtajā pozīcijā, ka redz, mūsdienās ar tādām metodēm neviens neaudzina. Nejau metodes pie vainas, mīlīt. Bet atzīsti, ka vienkārši nepaveicās ar bērnu raksturu, un viss.
20.07.2022 10:16 |

Reitings 120
Reģ: 12.07.2022
Paula F uzlikusi privāto kontu...."suns zin ko ir ēdis"😀😃😅
Meiča prot tikai tēlot naivu gostiņu ,bet kad jārunā un jāpastāsta par lietām,tad Pauļuks alā bēg.
20.07.2022 10:17 |

Reitings 355
Reģ: 30.03.2022
dzenite vnk nesagaidija haipu foruma par jauno frizuru, tapec izvelejas drosu tacinu - cikstings par mammosanas temu, un voila - jau divas pilnas lapas foruma :D atver ig profilu un statistika prieciga applaude sturiti :D
20.07.2022 10:24 |

Reitings 120
Apple of my eye @ 20.07.2022 01:48

Noskatījos speciāli pirnoreiz to Dzenīti. Nu dura. Kad es sastopos ar situācijām, kur 4+gadīgi bērni (1 vai 2 - pofig) auro un trako, un vecāki viņus nespēj savākt, es vienmēr nodomāju - tāda laža no vecāku puses. Sūdīga audzināšana!!!
Dzenīte, Tev ārste aizrādīja! Hello! Izrādi cieņu! Citiem pie kājas, ka Tev sūdīga diena, nepļurksti un savāc savus sīkos kamēr nav par vēlu ? Tev nav jāklausās citu aizrādījumos? A kāpēc citiem jāklausās Tavu bērnu spiešanā un trakošanā???

Cik tā tupā Dzene ir neiropātiska un stulba, visu laiku iet pa priekšu ar saviem pupiem,ģīmis neglīts ,prasta skuķene.
Ig izkatīt visus cipvēkus kas skatās story ir slimi,tad bloķē mani un tad atbloķē,tagad arī esmu bloķēta par skatīšanos...tāda cirvene...histēriskā losene.kā vina tik tok atbild uz komentāriem... 😀😆😃😅😄😅
20.07.2022 10:29 |

Reitings 2067
Reģ: 26.11.2021
Nolāpīta dzene!
Lūk, jums piemērs no dzīves! Arī es strādāju slimnīcā, un tagad iedomājieties mani- man ir pacienti. Mazs bērniņš (2gv) ar mammu, atbraukuši no reģiona, es izmantojot visas savas labākās prasmes un iemaņas, cenšos izvilināt sev nepieciešamo informāciju no mazā divganieka. Mazais ir sakautrējies un bikls, mammai neizkāpj no klēpja. Palēnām mūsu kontakts veidojās, mazais sāk ieinteresēti pētīt auto, ko rādu, un, te pēkšņi aiz durvīm sākās haoss! Kāds tur bļaustās, ar rokām dauza pa stikla durvīm, uzkāpj uz krēsla un cenšās dziedāt Ričijs Rū. Kā jums liekās, kā 1) jūtās mans mazais pacients divgadnieks? 2) kā jūtās tie, pārējie, kas gaida aiz manām un citu speciālistu durvīm? 3) kā jūtās mana mazā pacienta mamma? 4) kā izvērtīsies mūsu turpmākā vizīte un sadarbība?
Atbilde- arī es gāju šajā situācijā ārā no kabineta un, ne tikai pateicu, lai netraucē apkārtējos un manu darbu, bet arī izraidīju šo trokšņa veidotāju ar mammu uz tālāko foajē!
20.07.2022 10:35 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
ir vietas, kur cilvēki JAU tā ir nomākti vai satraukušies(poliklīnikas, slimnīcas) un apmeklē nelabprāt, kā arī vietas, kur cilvēki vēlas relaksēties (kaut vai sabiedriskais transports dodoties mājās). man arī tracina šāda attieksme. pastāv kkāda cieņa pret apkārtējiem, ne? var jau teikt, ka bērni ir neprognozējami utt, bet ja pēc tā visa vēl muterītes taisa traci ne no kā, tad nav brīnums no kurienes tādi bērni rodas.
20.07.2022 10:43 |

Reitings 8365
Reģ: 09.09.2021
Dzenei laikam ir piemirsis, ka viņa atrodas sabiedriskā vietā, kur ir jārespektē pārējie cilvēki un jāievēro attiecīgās vietas noteikumi. Un zinu, ka man nepiekritīs, bet ir skaidri redzams, ka viņai tie sīkie interesē tikai priekš Instagramma. Nav redzama nekāda sirsnība, vēlme kaut ko mācīt bērniem, dažbrīd man pat liekas, ka viņai tie puikas ir lieks traucēklis, bet tad nevajadzēja dzemdēt, varēja uztaisīt abortu un miers. Varbūt viņai tie puikas ir tā teikt karmiskais sods par to ka atvīla vīru no iepriekšējām attiecībām?
Vēl mani fascinē viņas psihošana storijos. Ir skaidri redzams, ka kundzītei nepatīk, ka ne glauda pa spalvai un nebrīno viņas sīkos. Bet tur tiešām var tikai šausmināties.
20.07.2022 10:47 |

Reitings 869
Reģ: 20.06.2022
NavNebusNekad @ 20.07.2022 10:35
Nolāpīta dzene!
Lūk, jums piemērs no dzīves! Arī es strādāju slimnīcā, un tagad iedomājieties mani- man ir pacienti. Mazs bērniņš (2gv) ar mammu, atbraukuši no reģiona, es izmantojot visas savas labākās prasmes un iemaņas, cenšos izvilināt sev nepieciešamo informāciju no mazā divganieka. Mazais ir sakautrējies un bikls, mammai neizkāpj no klēpja. Palēnām mūsu kontakts veidojās, mazais sāk ieinteresēti pētīt auto, ko rādu, un, te pēkšņi aiz durvīm sākās haoss! Kāds tur bļaustās, ar rokām dauza pa stikla durvīm, uzkāpj uz krēsla un cenšās dziedāt Ričijs Rū. Kā jums liekās, kā 1) jūtās mans mazais pacients divgadnieks? 2) kā jūtās tie, pārējie, kas gaida aiz manām un citu speciālistu durvīm? 3) kā jūtās mana mazā pacienta mamma? 4) kā izvērtīsies mūsu turpmākā vizīte un sadarbība?
Atbilde- arī es gāju šajā situācijā ārā no kabineta un, ne tikai pateicu, lai netraucē apkārtējos un manu darbu, bet arī izraidīju šo trokšņa veidotāju ar mammu uz tālāko foajē!
ne nu sitada situacija gan ir pa traku . lēkāt pa kresliem un dauzit kautko,tas gan ir nepielaujami.vairak ir runa par tiem kas izskustas ja sez 2 un vairak stundas
20.07.2022 10:49 |

Reitings 618
Danuta @ 20.07.2022 10:47
Dzenei laikam ir piemirsis, ka viņa atrodas sabiedriskā vietā, kur ir jārespektē pārējie cilvēki un jāievēro attiecīgās vietas noteikumi. Un zinu, ka man nepiekritīs, bet ir skaidri redzams, ka viņai tie sīkie interesē tikai priekš Instagramma. Nav redzama nekāda sirsnība, vēlme kaut ko mācīt bērniem, dažbrīd man pat liekas, ka viņai tie puikas ir lieks traucēklis, bet tad nevajadzēja dzemdēt, varēja uztaisīt abortu un miers. Varbūt viņai tie puikas ir tā teikt karmiskais sods par to ka atvīla vīru no iepriekšējām attiecībām?
Vēl mani fascinē viņas psihošana storijos. Ir skaidri redzams, ka kundzītei nepatīk, ka ne glauda pa spalvai un nebrīno viņas sīkos. Bet tur tiešām var tikai šausmināties.

Viņa Agri atvīla no attiecībām?
20.07.2022 10:52 |

Reitings 8365
Reģ: 09.09.2021
Tik sīki nezinu, bet nesmukumi bija.
20.07.2022 10:58 |

Reitings 236
Reģ: 13.03.2020
Kā cilvēks, kas strādā ar pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem, saku, ka bērnu var noturēt mierā, tikai tur vajag pilnu mammas atdevi. Bet Dzene ar telefonu aizņemta, tāpēc vieglāk laur viņiem patrakot. Mamma var paņemt jaunas mantiņas līdzi, jaunu grāmatu, ko kopā palasa, kamēr gaida, var pameklēt ēkā krāsiņas, formas, izdomātas smieklīgas kustību pauzes (daudz literatūras par to ir). Bet Dzene to visu negrib, viņa aizņemta ar savu gorīšanos, čīkstēšanu un telefonu. Un jā, arī man bijusi darīšana ar dvīņu puikām, sakiet, ko gribat, bet, ja labi vēlas, bērns var pavadit laiku netrakojot.
20.07.2022 11:08 |

Reitings 845
Reģ: 18.02.2022
Zazazuuantibitch @ 20.07.2022 10:29

Cik tā tupā Dzene ir neiropātiska un stulba, visu laiku iet pa priekšu ar saviem pupiem,ģīmis neglīts ,prasta skuķene.
Ig izkatīt visus cipvēkus kas skatās story ir slimi,tad bloķē mani un tad atbloķē,tagad arī esmu bloķēta par skatīšanos...tāda cirvene...histēriskā losene.kā vina tik tok atbild uz komentāriem... ??????

Nu nav jau tā kā viņa ir baigi neglīta..
20.07.2022 11:15 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Tieši gribēju prasīt kas Dzenītei ar krūtīm? Izskatās liktās, bezgaumīgi lielas, jo uzreiz redz ka nav proporcionāli viņas figūrai.
20.07.2022 11:24 |

Reitings 120
MinkaMurrrrr @ 20.07.2022 11:15

Nu nav jau tā kā viņa ir baigi neglīta..

Nu man viņa liekas prasta ,prasta puišeļu seja,bērni arī viņā atsitušies.
Kaitinoša persona,bērnus audzināt neprot, mežoņi.Viņa tikai savus pupus tik tikā atrāda
Un cik viņa ātri atbild uz komenāriem..toc telefonā sēz 24/7 mēžoņi aug savā dabā kamer muterīte safipmē 101 pupu video
😀😃😄
😀😃
20.07.2022 11:27 |

10 gadi
Reitings 1146
Reģ: 08.05.2014
Nepiekrītu Dzenītes viedoklim un vispār viņa daudz nesaista kā cilvēks, bet nu teikt, ka viņa ir neglīta, prasta un puikas atsitušies viņā pēc sejas, kas nozīmē, ka bērnus arī apvainojat arī nav forši
Viens ir komentēt uzvedību, otrs izskatu bērniem
20.07.2022 11:42 |

Reitings 845
Reģ: 18.02.2022
Zazazuuantibitch @ 20.07.2022 11:27

Nu man viņa liekas prasta ,prasta puišeļu seja,bērni arī viņā atsitušies.
Kaitinoša persona,bērnus audzināt neprot, mežoņi.Viņa tikai savus pupus tik tikā atrāda
Un cik viņa ātri atbild uz komenāriem..toc telefonā sēz 24/7 mēžoņi aug savā dabā kamer muterīte safipmē 101 pupu video
???
??

Nav pasaules skaistule , bet nu baigā neglitene arī ne.
Nu bērni vinai gan ir mīlīgi pēc skata . ;)
20.07.2022 11:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits