Bordo @ 20.07.2022 09:54Kopumā es Dzenītei piekrītu. Maziem bērniem ir ballīte non stop. Un es arī esmu ar viengadnieku slimnīcā observācijas nodaļā skraidījusi pakaļ 4 stundas, jo viņš nesēž mierīgi. Ātri viss apnīk. Gan jau pārejie vecāki arī domāja Wtf, bet man vienalga. Izdarīt tur nevarēju neko. Un man pat prātā neienāktu aizrādīt kādai mammai ko līdzīgu, jo zinu, cik tas ir smagi. Un par ērtajiem bērniem arī piekrītu. Nav vairs padomju laiki, kad audzināja pēc tādām metodēm.
Dzenite noteikti parspileja savos storijos,bet kapec jus domajat ka vini tur auroja pa visu slimnicu?Arstiem kuriem nav ikdienas prakses ar berniem var ta aizraditkinderbueno @ 20.07.2022 09:48
šiet jau nav runa, lai viņi stāv kā zaldāti, bet lai neauro pa visu iestādi
nezinu, man kaut kā bērns mājās var būt kaut vai mežonis, bet viņa zin, ka iestādēs, restorānos u.c. vietās ir jāuzvedās pieklājīgi. Nekā sarežģīta tur nav ko iemācīt. Dzenei vienkārši telefons vislaik acīs un viņa ikdienā labāk neko neaizrāda, lai pašai būtu miers un varētu vairāk influencēt, tas arī viss. Ja tu jūties laba mamma, tev nebūs cepiens IG par to, ka kāds aizrādīja, šajā gadījumā ārsts, kur vispār dzirdēts, ka ārsts aizrāda, tad spēju iedomāties cik ļoti traki tur bija.
Olly30 @ 20.07.2022 10:06Dzenite noteikti parspileja savos storijos,bet kapec jus domajat ka vini tur auroja pa visu slimnicu?Arstiem kuriem nav ikdienas prakses ar berniem var ta aizradit
Apple of my eye @ 20.07.2022 01:48
Noskatījos speciāli pirnoreiz to Dzenīti. Nu dura. Kad es sastopos ar situācijām, kur 4+gadīgi bērni (1 vai 2 - pofig) auro un trako, un vecāki viņus nespēj savākt, es vienmēr nodomāju - tāda laža no vecāku puses. Sūdīga audzināšana!!!
Dzenīte, Tev ārste aizrādīja! Hello! Izrādi cieņu! Citiem pie kājas, ka Tev sūdīga diena, nepļurksti un savāc savus sīkos kamēr nav par vēlu ? Tev nav jāklausās citu aizrādījumos? A kāpēc citiem jāklausās Tavu bērnu spiešanā un trakošanā???
ne nu sitada situacija gan ir pa traku . lēkāt pa kresliem un dauzit kautko,tas gan ir nepielaujami.vairak ir runa par tiem kas izskustas ja sez 2 un vairak stundasNavNebusNekad @ 20.07.2022 10:35Nolāpīta dzene!
Lūk, jums piemērs no dzīves! Arī es strādāju slimnīcā, un tagad iedomājieties mani- man ir pacienti. Mazs bērniņš (2gv) ar mammu, atbraukuši no reģiona, es izmantojot visas savas labākās prasmes un iemaņas, cenšos izvilināt sev nepieciešamo informāciju no mazā divganieka. Mazais ir sakautrējies un bikls, mammai neizkāpj no klēpja. Palēnām mūsu kontakts veidojās, mazais sāk ieinteresēti pētīt auto, ko rādu, un, te pēkšņi aiz durvīm sākās haoss! Kāds tur bļaustās, ar rokām dauza pa stikla durvīm, uzkāpj uz krēsla un cenšās dziedāt Ričijs Rū. Kā jums liekās, kā 1) jūtās mans mazais pacients divgadnieks? 2) kā jūtās tie, pārējie, kas gaida aiz manām un citu speciālistu durvīm? 3) kā jūtās mana mazā pacienta mamma? 4) kā izvērtīsies mūsu turpmākā vizīte un sadarbība?
Atbilde- arī es gāju šajā situācijā ārā no kabineta un, ne tikai pateicu, lai netraucē apkārtējos un manu darbu, bet arī izraidīju šo trokšņa veidotāju ar mammu uz tālāko foajē!
Danuta @ 20.07.2022 10:47Dzenei laikam ir piemirsis, ka viņa atrodas sabiedriskā vietā, kur ir jārespektē pārējie cilvēki un jāievēro attiecīgās vietas noteikumi. Un zinu, ka man nepiekritīs, bet ir skaidri redzams, ka viņai tie sīkie interesē tikai priekš Instagramma. Nav redzama nekāda sirsnība, vēlme kaut ko mācīt bērniem, dažbrīd man pat liekas, ka viņai tie puikas ir lieks traucēklis, bet tad nevajadzēja dzemdēt, varēja uztaisīt abortu un miers. Varbūt viņai tie puikas ir tā teikt karmiskais sods par to ka atvīla vīru no iepriekšējām attiecībām?
Vēl mani fascinē viņas psihošana storijos. Ir skaidri redzams, ka kundzītei nepatīk, ka ne glauda pa spalvai un nebrīno viņas sīkos. Bet tur tiešām var tikai šausmināties.
Zazazuuantibitch @ 20.07.2022 10:29
Cik tā tupā Dzene ir neiropātiska un stulba, visu laiku iet pa priekšu ar saviem pupiem,ģīmis neglīts ,prasta skuķene.
Ig izkatīt visus cipvēkus kas skatās story ir slimi,tad bloķē mani un tad atbloķē,tagad arī esmu bloķēta par skatīšanos...tāda cirvene...histēriskā losene.kā vina tik tok atbild uz komentāriem... ??????
MinkaMurrrrr @ 20.07.2022 11:15
Nu nav jau tā kā viņa ir baigi neglīta..
Zazazuuantibitch @ 20.07.2022 11:27
Nu man viņa liekas prasta ,prasta puišeļu seja,bērni arī viņā atsitušies.
Kaitinoša persona,bērnus audzināt neprot, mežoņi.Viņa tikai savus pupus tik tikā atrāda
Un cik viņa ātri atbild uz komenāriem..toc telefonā sēz 24/7 mēžoņi aug savā dabā kamer muterīte safipmē 101 pupu video
???
??