Tur jau tā lieta, ka, ja man nav ko likt, es NEKO nelieku, nevis iebāžu kakas, lai visi skatās.keegan @ 01.06.2022 15:23Labi, meitenes, ka jūs visas tādas IG postošanas profesionāles un zināt ko katram likt SAVĀ IG un ko nē.
amoilova @ 01.06.2022 15:32Priekškam vegāniem siers jāēd
Lukreecija @ 01.06.2022 15:31Tur jau tā lieta, ka, ja man nav ko likt, es NEKO nelieku, nevis iebāžu kakas, lai visi skatās.
Nē, tā nav. Neviens no maniem tekstiem nebija domāts kā nievājošs, bet kā sarkasms.keegan @ 01.06.2022 15:50
Un tātad visiem būtu jāvadās pēc Tavas vērtību tabulas (kas skaitās kaka un kas nē) un jāposto tikai to. :))))))))))))) labz
Bet ok, ok, es saprotu, ka šeit ir forums un visādiem tipāžiem atļauts izteikties, es vairāk par to KĀ izsakās.
Dzidra Zupa @ 01.06.2022 15:49
Man nav iebildumu pret vegāniem un veģetāriešiem, bet kas mani kaitina, ka viņi marinē burkānus un sauc to par burkānlasi. ??♀️ Lasis ir lasis, tas nevar būt burkāns, tad tā arī saki - marinēts burkāns. Grib būt vegāni, bet izmantot dzīvu būtņu nosaukumus.
mangos @ 01.06.2022 16:17
Es vēl nesaprotu šo vegānu un veģetāriešu lietu - neēdu gaļu, bet ēdu visu ko citu, kas garšo kā gaļa, jo gribu to gaļas garšu. Whatt??
Standby @ 31.05.2022 22:03Negulētas naktis un stress. Tas viss ir redzams sejās.
mangos @ 01.06.2022 16:17
Es vēl nesaprotu šo vegānu un veģetāriešu lietu - neēdu gaļu, bet ēdu visu ko citu, kas garšo kā gaļa, jo gribu to gaļas garšu. Whatt??
keegan @ 01.06.2022 12:53
Nu pilnīgi ārprāc, ka nezini kur likties, ne? :) Iespējams, ka meitene bija dzirdējusi, ka rauga pārslas daudzās receptēs izmanto siera vietā. (Pārsvarā vegāni) No kļūdām mācās un nākamreiz labāk zinās. Bet cilvēki kā Tu un līdzīgās, kuras aprēc katru feilu, kas citiem gadās ir biežs iemesls kāpēc cilvēki vispār baidās dalīties ar savu vienalga ko- recepti, zīmējumu, bildi… ja patīk izplatīt negācijas tad vismaz iemācies to darīt ar lietderīgu kritiku nevis rupju apsmiešanu.
Maza kaza @ 01.06.2022 13:31
Matu krāsa smuka! Dabīgā :)
Tas, ko viņai ielika matos gan ir drausmīgi...
MieraVējos @ 01.06.2022 16:24
Tas ir tas pats, kā mērķtiecīgi izvēlēties mākslīgo kažokādu, ādas imitāciju - produkta izgatavošanai netika nogalināti dzīvnieki. Pieļauju, ka gandrīz visiem veģetāriešiem gaļa garšo, bet vnk šķebina apziņa, ka tā ir līķa miesa, tāpēc meklē ētisku alternatīvu. Īsti nekādu 'whaaat?' nesaskatu :D
Es pieberu klāt popkornam, lai siera garša! :) Ar makaroniem ļoti labi! Man liekas, ka tikai specializētajos veikalos ir.amoreamore @ 01.06.2022 14:10
vari padalīties ar kādu pārbaudītu recepti?
un rauga pārslas ir jebkurā veikalā, vai tikai specializētos?
Fargerike @ 01.06.2022 16:35
Jā, es arī par šo vienmēr ievīpsnāju- neēd sieru, nedzer pienu, bet lieto veselu ķīmijas tabulu ar nosaukumiem- siera garšas, piena garšas vegānisks produkts. Nerada it kš ciešanas govij viņu slaucot, bet tā vietā savam organismam, lietojot jocīgus aizstājējus.
Tāpat kā tie, kuri neēd dzīvnieku valsts un izcelsmes produktos, jo tie izdalot daudz CO2, bet visu laiku lidinās ar ličenēm ceļojumus, tad vairs neuztraucoties par CO2...
MieraVējos @ 01.06.2022 16:24
Tas ir tas pats, kā mērķtiecīgi izvēlēties mākslīgo kažokādu, ādas imitāciju - produkta izgatavošanai netika nogalināti dzīvnieki. Pieļauju, ka gandrīz visiem veģetāriešiem gaļa garšo, bet vnk šķebina apziņa, ka tā ir līķa miesa, tāpēc meklē ētisku alternatīvu. Īsti nekādu 'whaaat?' nesaskatu :D
keegan @ 01.06.2022 16:46
Tāpēc, ka vegāniem iespējams patīk, piemēram, bekona garša, bet nevar ieēst dzīvnieka miesu. Es piekrītu, ka tas var likties jocīgi, ja pats neesi vegāns, bet tieši tik vienkārši tas ir…
Un par lidmašīnām, to gan stulbi apgalvot. Ja reiz esi vegāns tad dari visu citu arī 10000%, lai mazinātu konkrētās problēmas. Bet drīkst taču arī nedaudz mainīt dzīvesveidu, lai kaut kas kļūtu labāks.