Man tieši liekas, ka viņa ir tā pēkšņi, ātri palikusi veca. Nu cik nu veca, bet es pat nezinu kā izskaidrot. Bet man liekas, ka agrāk viņa bija skaistāka, pat tajos laikos, kad bija ar kāmja vaidziņiem. Tagad liekas, ka pēdejā gadā, varbūt mazāk vai vairāk, viņai strauji parādījušās krunciņas un sāk izskatīties sliktāk. Protams ne visās bildēs, bet ja iziet cauri, tad agrāk, kad nebij tik kārna, bija skaistāka. Tāpat viņai tāda draudzene Dana, arī, diezgan skaista bija agrāk, lai arī bija daudz piedauzīgu bilžu utt., tad tagad paskatoties, ļoti veca izskatās.Brauceja @ 31.05.2022 15:36Man konkrēti Alise pēc izskata nu tā.. Protams, izskatu neviens neizvēlas, turklāt viņa ir visai dabīga, bet man konkrēti deguns ļoti nepatīk un krīt acīs. Tāpat arī liekas pārāk kārna ar visu vegan lifestyle. Iespējams, ja viņa raksturā nebūtu tik nepatīkama, tad tas pat nekristu acīs. Tomēr 30 gadus viņai dot nevar, tas gan jāatzīst, visu cieņu, tieši sejā izskatās ļoooti jauneklīga.
Zāles pīpēšana arī liek ātrāk novecot, bet nu viņa tomēr izstaro to jauneklīgumu vairāk nekā viņas vienaudzes (lielākā daļa). Domāju, ka vegānisms spēlē tur lomu, ka tik fresh vēl izskatās, kurījot. smoke weed every day :Dkapriza__ @ 31.05.2022 17:00Man tieši liekas, ka viņa ir tā pēkšņi, ātri palikusi veca. Nu cik nu veca, bet es pat nezinu kā izskaidrot. Bet man liekas, ka agrāk viņa bija skaistāka, pat tajos laikos, kad bija ar kāmja vaidziņiem. Tagad liekas, ka pēdejā gadā, varbūt mazāk vai vairāk, viņai strauji parādījušās krunciņas un sāk izskatīties sliktāk. Protams ne visās bildēs, bet ja iziet cauri, tad agrāk, kad nebij tik kārna, bija skaistāka. Tāpat viņai tāda draudzene Dana, arī, diezgan skaista bija agrāk, lai arī bija daudz piedauzīgu bilžu utt., tad tagad paskatoties, ļoti veca izskatās.
Lukreecija @ 31.05.2022 17:28Zāles pīpēšana arī liek ātrāk novecot, bet nu viņa tomēr izstaro to jauneklīgumu vairāk nekā viņas vienaudzes (lielākā daļa). Domāju, ka vegānisms spēlē tur lomu, ka tik fresh vēl izskatās, kurījot. smoke weed every day :D
Kāds viņai vispār bija uzvārds pirms Mārtiņa?
DaigaL @ 31.05.2022 15:51kāda zina, kas ir Sofiakralow? es nesapratu, meitene no LV? ar vīru laulību reģistrēja Ogrē. Viņa nodarbojas ar kkadu manifestāciju un saka, ka savu vīru tieši tādu arī manifestējusi un beigās arī dabūjusi - bagāts no Dubaijas...
Agrāk viņu sauca Sofija Lukjanska, bija arī jūtūbere. Bet vīrs parastais LV ražojums. 🤣 Kā mana omīte teiktu - afērists. Atkal vairs nevaru atrast profilu, tik ir kaut kādi ar 40 sekotājiem. Stāsta, ka baigi pelna ar investīcijām un dalbajobiem pārdod kursiņus.DaigaL @ 31.05.2022 15:51kāda zina, kas ir Sofiakralow? es nesapratu, meitene no LV? ar vīru laulību reģistrēja Ogrē. Viņa nodarbojas ar kkadu manifestāciju un saka, ka savu vīru tieši tādu arī manifestējusi un beigās arī dabūjusi - bagāts no Dubaijas...
nu baigi... 😃Kārena @ 31.05.2022 18:27Agrāk viņu sauca Sofija Lukjanska, bija arī jūtūbere. Bet vīrs parastais LV ražojums. ? Kā mana omīte teiktu - afērists. Atkal vairs nevaru atrast profilu, tik ir kaut kādi ar 40 sekotājiem. Stāsta, ka baigi pelna ar investīcijām un dalbajobiem pārdod kursiņus.
Raella @ 31.05.2022 18:06Nu viss meitenes Mihelsoni apprecējušies ????
Raella @ 31.05.2022 18:06Nu viss meitenes Mihelsoni apprecējušies ????
par to pēdējo teikumu sasmējos 😀 diez gan nepatiess apgalvojums. Viss ir atkarīgs no tā kā par sevi rūpējas.Standby @ 31.05.2022 20:47Esmu tieši tik sen cosmo forumā, ka atceros, ka Laura te bija un kā vina sadraudzējās te ar daudzām meitenēm, kas kļuva ļoti tuvas. Pat kāzās bija. Man liels prieks, ka te var atrast īstu draudzību. Laura šķiet ir intelektuāla meitene, lai viņai veicas !
Par Alisi. Protams, ka viņa izkatās jauneklīgi. Manā paziņu lokā sievietes pēc 30 arī izskatās jauneklīgas. Ar piebildi- tās kuras ir bez bērniem.
Standby @ 31.05.2022 20:47Esmu tieši tik sen cosmo forumā, ka atceros, ka Laura te bija un kā vina sadraudzējās te ar daudzām meitenēm, kas kļuva ļoti tuvas. Pat kāzās bija. Man liels prieks, ka te var atrast īstu draudzību. Laura šķiet ir intelektuāla meitene, lai viņai veicas !
Par Alisi. Protams, ka viņa izkatās jauneklīgi. Manā paziņu lokā sievietes pēc 30 arī izskatās jauneklīgas. Ar piebildi- tās kuras ir bez bērniem.
Cocoth @ 31.05.2022 21:43Paskatoties kaa vucenas friziere ir nokrasojusi egitas eglites meitai matus, nu tur saubu vairak toch nav, pilniiga neprofesionalitaate
Vnk sausmas
Shayk @ 31.05.2022 21:52
Vai ne! ?
Briesmigi! Vispar nekadas parejas nav. Pat Virsnites meitai tie zilie mati labak izskatijas.?