Lukreecija @ 30.05.2022 12:19Kāpēc ar Alisi visi portāli pilni un par Didrihsoni nē, lai gan Elinčikam ir teju 100k sekotāju un tur ir cirks katru dienu? :D
Vai tik paši nav palūguši uzcept visiem medijiem rakstu, ar uzsvaru uz to, ka Alise ir aktīva OnlyFans? #sleptareklama?
https://www.delfi.lv/izklaide/sovbizness/stils/par-skirsanos-pazino-rigas-slavenakais-veganu-paris.d?id=54400842
https://www.apollo.lv/7533986/attiecibas-ir-bijis-skaistakais-mans-dzives-posms-lidz-sim-blogere-alise-micule-pazino-par-skirsanos
anonymus @ 30.05.2022 14:56no 100 procentīgiem avotiem varu teikt, ka te ir vēl viena pamīšus pieminēta dāma, kura salīdzinoši nesen ir precējusies, bet vecos ieradumus nemaina, tomēr papucīši ar naudu netiek laisti garām :D, kura neteikšu, jo man ir 1000% info, ja kādam interesē droši uzraksti ;)
anonymus @ 30.05.2022 14:56no 100 procentīgiem avotiem varu teikt, ka te ir vēl viena pamīšus pieminēta dāma, kura salīdzinoši nesen ir precējusies, bet vecos ieradumus nemaina, tomēr papucīši ar naudu netiek laisti garām :D, kura neteikšu, jo man ir 1000% info, ja kādam interesē droši uzraksti ;)
Brendija @ 30.05.2022 15:22Turpinu pārliecināties, cik ļoti man besī ārā @beauty_lisha. Nu ļoti augstprātīga un pretīga persona. Visus uzskata par zemāk stāvošiem, slīmestiem, nabadzīgiem un sliņķiem. Viņa viena ir tik mērķtiecīga un visu sasniedza pati, un pārējiem tas nekad neizdosies. Uzdod pati sev jautājumus, lai par sevi patīksminātos un citiem atgādinātu, cik viņa ir veiksmīga.
Bezmaz vai vakar atbrauca no Krievijas, lai sataisītu sev cičus (par braucienu neviens nezināja), un uzreiz sataisa jautājumu sadaļu, kur viņai paprasa, vai taisījusi operāciju, uz ko viņa tik detalizēti atbild 5 tālākajos slaidos. Kā tad ! Viņai "uzprasīja" ???
+ sataisījusi kaut kādu jaunu slēgto IG profilu, par kuru iekasē 50 eur, un tikai tad apstiprina. Nav vārdu. Augstprātīgā maita.
Smaidulītee @ 30.05.2022 16:26Nedaudz paskatījos instagramā benchiks6 iznākusi live pohaina ,aizgājusi uz Lido, kotlete nokrīt uz grīdas, paceļ un turpina ēst viņu tālāk, pati sevi ar mērci aplej, šausmas un vēl visam pa virsu lamājas. ?
Kas notiek ar to meiteni?
uz nūdistiem arī negrib, sākumā piekrita, tagad slēdz atpakaļgaitu. (Whatsapp sarakstē)Smaidulītee @ 30.05.2022 16:26Nedaudz paskatījos instagramā benchiks6 iznākusi live pohaina ,aizgājusi uz Lido, kotlete nokrīt uz grīdas, paceļ un turpina ēst viņu tālāk, pati sevi ar mērci aplej, šausmas un vēl visam pa virsu lamājas. ?
Kas notiek ar to meiteni?
Miss Dee @ 30.05.2022 20:40Man draugs pilnīgi saskuma, kad pastāstīju par šito klaču lapu un ka Alise šķiras no sava čoma un čomam ir dzīvoklis Grīziņkalnā ? tas nozīmē, ka nākamreiz iesim Airbnb tad vairs nebūs superīgie skati ar plikiem pupiem un vaksētu vāveri ?? es nemaz nezināju, ka viņa tik liela/populāra/slavena/zināma persona ?♀️ likās bik random kaimiņiene - that's all.
Twitterī paskaties, ir gan pupi, gan vāvere. (Liels respekts ka neskūtā)Miss Dee @ 30.05.2022 20:55Man, lūdzu, pupus pa brīvu un linku uz reddit - es tak netērēšu smagi pelnītu naudu uz to, ko var dabūt bezmaksas ??
Miss Dee @ 30.05.2022 20:55Man, lūdzu, pupus pa brīvu un linku uz reddit - es tak netērēšu smagi pelnītu naudu uz to, ko var dabūt bezmaksas ??
Aldis15 @ 30.05.2022 16:30uz nūdistiem arī negrib, sākumā piekrita, tagad slēdz atpakaļgaitu. (Whatsapp sarakstē)
MieraVējos @ 30.05.2022 21:38
Tu ar viņu jau esi pārgulējis vai arī jau ir nūdistu pludmaļu apmeklētāja, lai viņa tā piekristu ar random čali uz turieni doties?