Fargerike @ 21.05.2022 20:54
Kā var tiesāt Zuzānu, ja nav ziņu, kādas viņam attiecības māti bija? Minēju piemēru, lai vērstu uzmanību uz to, ka tikai zināms, ka nerūpējas par māti.
Zinot, ka Dinai arī naudiņa ir, tad būtu tikai loģiski, ka normālu attiecību gadījumā sieva parūpētos par vīra māti pie vajadzības (ņemot vērā, cik ilgi bija kopā). Ja jau tā nav, tad ej nu zini, kur tas suns aprakts.
No malas jaunais Zuzānu pāris labi izskatās.
Kukuuu @ 21.05.2022 21:43Vucēnai atļauj palikt arī Rafikam slimnīcā? Kā tas var būt? Mums rajona slimnīcā tētim gandrīz skriešus lika pamest telpas pēc tam, kad ienesa bērnu slimnīcā, jo pats viņš tur nespēja ieiet un es panest ar nevarēju. Domāju, ka bkus vēl stingrāki noteikumi?
MikaR @ 21.05.2022 21:45
Bērnu slimnīcā uz vietas jātaisa testi, pa nakti tikai viens vecāks paliek.
KlimpaKlinta @ 21.05.2022 20:58
Kada Diāna tai vispar.poo...
Es zinu daudz ko,bet nav jegas par to runat.
AnnijaB @ 21.05.2022 21:50Kas Vitai noticis? Esmu palaidusi garām…
Brendija @ 22.05.2022 10:24Skatos Sofijas Stužukas bildes no dzimšanas dienas. Nu patiesībā tik neglīta sieviete. Es nezinu, kāpēc jūs visas skrienat viņai pakaļ, varbūt tāpēc, ka viņa influencere-miljonnieks, vai ka viņai 3 bērni, bet tas nemaina faktu, ka viņa līdzīga Didrihsonei. Tās nenormālās lūpas ar to atlocīto pīļu augšiņu, kas atsit ūsiņas. Tās nenormāli biezās un melnās uzacis. Tas trijstūrainais asais zods. Nu fuj, tāds vīrietis-transvestīts. Nesaprotu, kā jūs to visas neredzat, un dievināt viņu, ja viņa vizuāli ir pārtaisījusies tāda pati, kā Miss Didī. Vai arī baidāties to atzīt,jo viņa taču influenceris-miljonnieks ar 3 bērniem.....
viņai palika 27 gadi 😱😱😱 domāju 40 vismazBrendija @ 22.05.2022 10:24Skatos Sofijas Stužukas bildes no dzimšanas dienas. Nu patiesībā tik neglīta sieviete. Es nezinu, kāpēc jūs visas skrienat viņai pakaļ, varbūt tāpēc, ka viņa influencere-miljonnieks, vai ka viņai 3 bērni, bet tas nemaina faktu, ka viņa līdzīga Didrihsonei. Tās nenormālās lūpas ar to atlocīto pīļu augšiņu, kas atsit ūsiņas. Tās nenormāli biezās un melnās uzacis. Tas trijstūrainais asais zods. Nu fuj, tāds vīrietis-transvestīts. Nesaprotu, kā jūs to visas neredzat, un dievināt viņu, ja viņa vizuāli ir pārtaisījusies tāda pati, kā Miss Didī. Vai arī baidāties to atzīt,jo viņa taču influenceris-miljonnieks ar 3 bērniem.....
Brendija @ 22.05.2022 10:24Skatos Sofijas Stužukas bildes no dzimšanas dienas. Nu patiesībā tik neglīta sieviete. Es nezinu, kāpēc jūs visas skrienat viņai pakaļ, varbūt tāpēc, ka viņa influencere-miljonnieks, vai ka viņai 3 bērni, bet tas nemaina faktu, ka viņa līdzīga Didrihsonei. Tās nenormālās lūpas ar to atlocīto pīļu augšiņu, kas atsit ūsiņas. Tās nenormāli biezās un melnās uzacis. Tas trijstūrainais asais zods. Nu fuj, tāds vīrietis-transvestīts. Nesaprotu, kā jūs to visas neredzat, un dievināt viņu, ja viņa vizuāli ir pārtaisījusies tāda pati, kā Miss Didī. Vai arī baidāties to atzīt,jo viņa taču influenceris-miljonnieks ar 3 bērniem.....
jā, to pašu gribēju teikt, bet Anna pat jaunāka izskatās manuprāt 😀Clara @ 22.05.2022 11:21Stužuka man atgādina Timmas Annu. Abām tādas ļoti masīvas sejas.
Mathilde @ 22.05.2022 11:15Bet Stužukai bija skaista torte. Pat łoti.
Nez vai policists Nikolajs var šito visu pavilkt, nu kaut pusi. Ar LV policistu algām?!?
Clara @ 22.05.2022 11:21Stužuka man atgādina Timmas Annu. Abām tādas ļoti masīvas sejas.
Brendija @ 22.05.2022 11:33
Stužuka nav kopā ar Puzikovu. Toreiz tas links ar Puzikovu ne pa tēmai bija iemests.
+++ ļoti līdzīgas
Mathilde @ 22.05.2022 11:39
nu, vot, tā tās baumas rodās.
Un kas ir viņas vīrietis?