Heidy @ 29.03.2022 12:13PeonyPeony, esmu pamanījusi, ka visiem Tev patikt klupt krāgā, ne tikai šajā diskusijā. Tak nomieirnies vienreiz! Nenāc forumā un nelasi, ja Tev nervi netur. Šeit ir diskusija un katram te var būt savs viedoklis un par to NAV JĀNOSODA VAI JĀDIRŠ VIRSŪ!
PeonyPeony @ 29.03.2022 12:17
nē, ir gan, jo starp savu viedokli un vienkārši nepamatotu kritiku ir milzīga atšķirība. Un, jo vairāk būs tādas, kas uzreiz vērs muti ciet tādām kucēm kā Beciņa un co, jo veselīgāka būs šī klaču tēma.
Ja pašai kaut kas nepatīk, nelasi manus komentus. Skaidrs?:D
labāk biodronu 😁Cosmochic @ 29.03.2022 12:51
Ej iedzer nervostrong.?♀️?♀️?♀️?♀️
Cosmochic @ 29.03.2022 12:51
Ej iedzer nervostrong.?♀️?♀️?♀️?♀️
tāpēc, ka tam Unas sīkam VISU LAIKU nonstop ir knupis mutē. Jau veidojas nepareiz sakodiens. Gandrīz vienmēr tas knupis ir piesprādzēts un mutē (guļot, spēlējoties, braucot ar ragavām, mašīnā). Visos storijos mutē, lai tik aizvērtos. Tā ir, kad bērniem bērni dzimst.Beciņa @ 29.03.2022 11:51
Vējš tur svilpo. Arī paskatoties uz tā bērna zobiem var redzēt, ka vecākiem viss vienalga. Tam bērnam ir tik šķībi zobi ? Kā vispār ko tādu var pieļaut?
chiepinja @ 29.03.2022 13:21tāpēc, ka tam Unas sīkam VISU LAIKU nonstop ir knupis mutē. Jau veidojas nepareiz sakodiens. Gandrīz vienmēr tas knupis ir piesprādzēts un mutē (guļot, spēlējoties, braucot ar ragavām, mašīnā). Visos storijos mutē, lai tik aizvērtos. Tā ir, kad bērniem bērni dzimst.
Brendija @ 29.03.2022 12:03
Bet ko Tu tagad iesaki darīt ar tiem zobiem, likt kroņus vai labot PIENA ZOBUS, kad tie pēc pāris gadiem izkritīs? wtf, kādēļ piesienas bērnam, kuram tāpat vēl 100 reiz viss mainīsies. Tagad ir šādi zobi, šie izkritīs, izaugs jauni, veseli un taisni. Ģimenīti varat ķidāt, cik gribat, bet bērnu nu gan nevajag aiztikt.
MikaR @ 29.03.2022 13:32
Oo, jā, kad vēl strādāju par skolotāju man jaukta vecuma grupā bija divas meitenes vienai 4,5 un otrai 2,5 privātajā bd. Abas visu laiku ar knupjiem mutē. Saucamie zaķa zobi jau bija tik ļoti uz āru tapat ka apakšējie, kur knupīšus, ka traucēja runu. Bet mammai tā bija vieglāk.. un ja bd atradinajam, tad mājas zināja, ka dabūs knupi, ja čīkstēs. Tā bija elle un Indija..
Beciņa @ 29.03.2022 13:43
Man arī ir pazīstamas meitenes, kurām ir zaķa zobi, ļoti pārdzīvo, ka bērnībā vecāki neko nedarīja un ļāva tā pašplūsmā sūkāt knupi, pudeli un īkšķi. Tagad jāatdod vairāki tūkstoši lai salabotu zobus, bet tādas naudas nav! Tad arī staigā. Un skolā viņas ļoti apsmēja. Ļoti.
Wtf??? Kurā vietā viņa teica vai lika noprast to, ka saviem bērniem māca apsmiet citus? Viņa normāli un pamatoti paskaidroja. Tu pilnīgi slima esi ar galvu? Ar kādām tiesībām Tu vispār apsaukā citus lietotājus? Man ar Tavu debīlismu jau nervi netur Tavus komentārus lasīt.PeonyPeony @ 29.03.2022 14:04
tādas kā tu slimās galviņā arī iepotē saviem bērniem, ka par citiem jāsmejas. Ne jau paši bērni izdomā, davaj tagad apsmiesim tos, kuriem zobi uz āru. Sāc beidzot strādāt ar sevi un Dieva dēļ nemāci savām špidrilkām tos kompleksus ar kuriem tu uzaugi.
Heidy @ 29.03.2022 14:25Wtf??? Kurā vietā viņa teica vai lika noprast to, ka saviem bērniem māca apsmiet citus? Viņa normāli un pamatoti paskaidroja. Tu pilnīgi slima esi ar galvu? Ar kādām tiesībām Tu vispār apsaukā citus lietotājus? Man ar Tavu debīlismu jau nervi netur Tavus komentārus lasīt.
Meitenes, ir opcija šeit forumā, lai neredzētu šīs "patīkamās" lietotājas komentārus?
PeonyPeony @ 29.03.2022 14:30
droši, uzkliko uz manu profilu un tur nospied Bloķēt lietotāju :D cik tu neaptēsta, ka neapjēdz, ka viss sākas no vecākiem un bērnu audzināšanas. Ja mammele saviem bērniem saka, nedari šādi, izbeidz tā, savādāk būs neglīti zobi uz priekšu kā tur tai Madariņai, tu domā bērniem neiesēžas kompleksi, ka tātad tādi zobi ir neglīti? No kurienes tad bērni apsmej citus? Ne jau paši izgudro, ka tas ir glīti, tas neglīti.
Tagad topā vispār ir dabīgs izskats un pilnīgi vienalga, ka kādam zobi šķībi vai deguns paliels padevies.
Heidy @ 29.03.2022 14:44
Tā nav! Tas nav tikai no vecākiem atkarīgs! Tik pat labi bērns var iemācīties šīs manieries pagalmā, tas ir atkarīgs no vides kurā uzturās. Es pati esmu dzīvē redzējusi kā tas notiek, manā klasē bija ļoti izteikts bullyings! Arī no tiem bērniem, kuru vecākus pazīstu un zinu, ka tā apcelšana nav vecāku darbs, bērni ļoti pavelkās un sāk līdzināties citiem bērniem!
Izklausās, ka pati vien esi ar kompleksiem nomākta būtne un visiem kā hiēna meties virsū. Pretīgi.
Heidy @ 29.03.2022 14:44
Tā nav! Tas nav tikai no vecākiem atkarīgs! Tik pat labi bērns var iemācīties šīs manieries pagalmā, tas ir atkarīgs no vides kurā uzturās. Es pati esmu dzīvē redzējusi kā tas notiek, manā klasē bija ļoti izteikts bullyings! Arī no tiem bērniem, kuru vecākus pazīstu un zinu, ka tā apcelšana nav vecāku darbs, bērni ļoti pavelkās un sāk līdzināties citiem bērniem!
Izklausās, ka pati vien esi ar kompleksiem nomākta būtne un visiem kā hiēna meties virsū. Pretīgi.
atver profilu un uzspied bloķēt, tad neredzēsiHeidy @ 29.03.2022 14:25Wtf??? Kurā vietā viņa teica vai lika noprast to, ka saviem bērniem māca apsmiet citus? Viņa normāli un pamatoti paskaidroja. Tu pilnīgi slima esi ar galvu? Ar kādām tiesībām Tu vispār apsaukā citus lietotājus? Man ar Tavu debīlismu jau nervi netur Tavus komentārus lasīt.
Meitenes, ir opcija šeit forumā, lai neredzētu šīs "patīkamās" lietotājas komentārus?
Linus @ 29.03.2022 14:30Kas tas Skrīverei par dejošanas-popielas storiju? Man kauns viņas vietā par tādu sviestu