var jau arī teikt, ka zeme ir plakana un brīnīties, ka pārsvarā cilvēki tev nepiekrīt. 😁Miaa @ 24.03.2022 22:41
Protams. Bet pieļauju, ka arī paši lapas veidotāji nevar būt 100% pārliecināti, ko konkrētais cilvēks rakstījis, sakot, ka iestājas par mieru, līdz ar to visus automātiski bāzt vienā maisā ir nepareizi. Jau atgādina vēl ne tik sen redzētu cirku, kurā arī visus tos, kuri nevēlējās vakcinēties, saukāja par antivaxeriem. Tagad tie paši bļāvēji ir arī skaļākie bļāvēji par Ukrainu, visus, kuri par to nerunā, saukājot par Putina atbalstītājiem. To, starp citu, var lieliski novērot arī šajā forumā, jo tie paši personāži, kuri vēl ne tik sen cepās par antvaxeriem, tagad ņemās nu jau par jaunu tēmu. :)
reina @ 24.03.2022 22:42Piekrītu tajā, ka nu tas ir par traku aizgājis. Sākam ne ar ko ne labāki par Krieviju palikt. Pretējs viedoklis būtībā ir zem cenzūras.
Tie paši krievu kanāli. Esmu pilnīgi pret šādu propagandu, esmu Ukrainas un Nato pusē, bet viedokļa aizliegšana ir ceļā uz to pašu fašismu (ja pēc definīcijas, nevis krievu mūžīgi izbļautās šīs palamas - visur un visiem, kas nepatīk, - paskatās).
Tā tač nav demokrātija.
Jā, tu nedrīksti klaji aicināt uz naidu, agresiju, karu utt. "davai močījiet viņus". Arī visi tie slimie simboli - tā ir tieša slavināšana. Bet klusi pateikt "esmu par mieru" vai arī kaut pretēju "uzskatu, ka ukraiņi sagroza faktus"...tas nedrīkstētu būt aizliegts.
Tai pašai propogandai pretī vienkārši tad jāliek skaidrojošais darbs. Palaidiet Putina uzrunu vārds vārdā. Bet paralēli vai pēc tam - kas tad tur bija nepareizi.
Bet es arī saprotu cilvēcīgo/psiholoģisko faktoru...kad pretinieks ar aizliegtiem paņēmieniem strādā, tad tu arī ilgi nenoturēsies likuma un saprāta rāmjos. Tu vienkārši tad zaudēsi.
+Cosmochic @ 25.03.2022 07:50Eu, te par Ukrainu ir atsevišķa diskusija, ne tā?? Nu cik var.?♀️?♀️?♀️?♀️
Smieklīgigan @ 24.03.2022 08:42Jelgavas Elīna nopērk sev jaunu krūšturi un atrada to 30 story. ?
Gakvenais ka krūšturis nav pareiza izmēra un pupi viņai kā zirnīši. ? Elīna ar steigu prasi savām jurniiekam pupus, savdak neiet kopā ar tavām zirga lūpām
la femmina @ 25.03.2022 10:59Man Bokāne galīgi nepatīk! Liekas uzbāzīga un mūžīgi ar atvērtu, mākslīgu smaidu.
Lalooo @ 24.03.2022 22:31Ha,es tak teicu,ka Rafam pat 50 nav, tikmēr dažas šeit minēja, ka ap 60.?
Pagajuso gadu viesmiles pelnija ap 800-1000. Bez nekadas atbildības.
Dzeramnuda gan esot bijusi jadala pat ar Jelinsku. 😂😂😂😂😂
es ieodmājos, ka moš saistīts kaut kā ar to pārvilināšanu?Ieva333 @ 25.03.2022 12:07
Tiešām? Kaut kā nemaz nebrīnos.... ir tāda sajūta par viņu, ka varētu tā darīt....man interesee kas vinai tur bija par tiesvedibu?
es ieodmājos, ka moš saistīts kaut kā ar to pārvilināšanu?
Ieva333 @ 25.03.2022 12:54
varbuut. varbut investejusi "no name" cilveekaa naudu un tad vins aizgajis.... bet pavariem ir labas algas. labus pavarus izkjer. zinu, jo ir bijusi saja joma neliela saskare.
es ari brinos /shocked/ pierei krunkas un pats aadas stavoklis- Vai tiesam grutnieeciba?Krizdole @ 25.03.2022 12:51Paskatījos to Vucēnas make up video, jēziņ, cik slikta viņai sejas āda - sarkaniem pkeķiem, pumpas! Un zieķē tik tonālo kilogramiem virsū ?♀️
Toreiz pēc tā viņas posta nolasījās savādāk, ka kāda ir izvirzījusi apsūdzību un Jelinska teica, ka taisnība ir viņas pusē un apsūdzība tika noraidīta. Nu ja tā bija tā tiesvedība, varbūt kas cits