Leila999 @ 23.03.2022 12:02Es nezinu, bet man liekas, ka Andža tagad tikai paceļ sev skatījumus. Iepriekš īsti tik sīki nedalījās ar savu privāto dzīvi, un tagad pēkšņi tik atklāta.
Drīzāk uzpucēsies un brauks pēc sava “lielķirša” uz servisu, vai nu kaut kas tāds. Un beigās storijos būs- ha ha, uzķērāties.
Bet! Varbūt es kļūdos.
Mazaa15 @ 23.03.2022 12:08
Viņa minēja dienas atpakaļ, kad ja nemaldos šodien būšot gatavs-sataisīts.
Smieklīgigan @ 23.03.2022 12:06Brīnos par PaulasFreimanes stulbumu, pati savu suni noveda līdz tam. Tagad suns cieš, jo viņš redz nezināja par takšu muguras problēmām, ceļojumos suns arī tika ņemts līdzi pa kalniem, akmeņiem, aizdomāties viņa nevarēja.
Vainīgs tikai saimnieks.
ShortCut @ 23.03.2022 12:28
Brīnos par šī foruma daiļirsējām, kuras savu mūžu NEKAD nevienu kļūdu nav pieļāvušas, dzīvo savu ideālo un vienīgo pareizo dzīvi, izskatās vienmēr perfekti, māca citus kā dzīvot, bāž savu (atkal jau) vienīgo un pareizo viedokli rīklē visiem pārējiem, utt. Tikai, kad šīs afigennās dāmas satiec dzīvē, tad čiks vien ir… iemācies taču atšķirt normālu cilvēku no idiota!
es nezināju, 🙄bet man nekad nav bijis taksis. Sava suņa šķirnes īpatnības zinu krustu šķērsu.aija93 @ 23.03.2022 12:46To, ka taksim jāsaudzē mugurā, vai tad nezin visi? ?
es nezinu- bet man jau arī nav takša 🤣 ja būtu noteikti izglītotos par šķirnes īpatnībāmaija93 @ 23.03.2022 12:46To, ka taksim jāsaudzē mugurā, vai tad nezin visi? ?
nezinu, man nav takša.aija93 @ 23.03.2022 12:46To, ka taksim jāsaudzē mugurā, vai tad nezin visi? ?
Mazaa15 @ 23.03.2022 12:08
Viņa minēja dienas atpakaļ, kad ja nemaldos šodien būšot gatavs-sataisīts.
Monk @ 23.03.2022 14:04Brīnos par Paulas situāciju ar taksi. Vai tad viņai jau iepriekš nebija taksītis? Domāju, ka viņai vajadzētu būt vairāk informētai par takšu problēmām. Takši paši par sevi diezgan problemātiski suņi veselības ziņā. ?♀️
Vispār īpaši nesaprotu visu to fenomenu ar Paulu. Nevarētu teikt, ka man viņa nepatīk. Bet kaut kas viņas darbībās vai personībā galīgi atgrūž. Visa tā padarīšana ar receptēm , cilvēku trenēšana ar sertfikātu kuram ir beidzies termiņš utt. Viss šis pamatīgi atgrūž.
Smieklīgigan @ 23.03.2022 14:33
Viņa tēlo baigi perfekto, divas grāmatas uzburtas no youtube healthy receptēm un vēl ar to hercogu. ?
Pirms ņem dzīvnieku būtu taka japainteresējās un pasaulē sen nav noslēpums par takša mugura kaulu. Taču suns tika brutāli vilkts augšā pa kalniem, lejā no kalniem, tur arī notika tas, Latvijā atkal samocija un notika tā.
Nedrīkst tādām personām adoptēt dzīvniekus. Balsis būs nākamais
pieļauju, ka franču. Jo arī Kramiņa ļoti labi pārvalda vairākas valodas. Ar mammu dzīvojusi Barselonā, tā kāMinkaMurrrrr @ 23.03.2022 11:50Kāpēc Kramiņas meita iet dārziņā kur viss notiek sveša valoda ?
Nemierīgā @ 23.03.2022 14:51
Nu jā, labāk būtu bijis Baksim palikt patversmē iespundētam mazā būrītī… Vēl kaut ko stulbāku pateikt varēji?