Funny @ 03.11.2019 18:38
Siekala tek, gribetos sev blakus tadu.
strawberry @ 03.11.2019 14:11Man slikti paliek no visiem šiem seklajiem cilvēkiem aka influenceriem. Vienīgajiem populārajiem accountiem, kuriem sekoju ir montasofija un naskoties_zane, paolafreeman, lindaraklinksa jo tur ir pievienotā vērtība, ne tikai smukas bildes. Nesaprotu šo mantisko un statusu apliecinājuma kultu, ka tik jaunas "krutas" šmotkas, jaunākais iphons, sazin vēl kas... un to visu obligāti citiem izrādīt tā, it kā tas būtu kas īpašs. Tik nenormāli sekli. Brīžiem šķiet, ka tik sekla ir puse LV iedzīvotāju, tāda sajūta, ka citas vērtības dzīvē bez naudas un izrādīšanās nav...
fifa @ 03.11.2019 18:50https://www.instagram.com/p/BynA0pNA3UwB5zBc7raaw4IQY1lkyyLdgLq5eM0/?igshid=j7wxc2y5lhy8
Tā Elīna tak presi fotošopējusi ?
O, jā! Kkā viss baigi pieklusis, kgan, sākumā solīja, ka to veci ieraks zemē, nez kā viss ir beidzies? Cik sapratu, tad tā veča sievai Montai Zukei piedzima mazulis un arî vienai no apkràptajàm? Sviests ??♀️ShabbyEve @ 03.11.2019 20:51Mani interese ka beigusies Lee Brikovsky (?) un tā krāpnieka drama? Vai viņš ir cietuma vai ne?
es arī tādā ziņā par Danenbergsoni piekrītu, viegls saturs un pati ar bērniem tiešām, izskatās, ka daudz strādā un vēl, patīk tas, ka ir diezgan daudzām bildēm pievienotā vērtība- kkāds apraksts par tēmu, kur viņa nedīc un negaudo ( atšķirībā no Dzenes). Bet nu tāpat.. baigi daudz krūzīšu tai skapītī nav.Standby @ 03.11.2019 20:59Man patīk Danenbergsone. Jā, saprotams,ka dzīve būtu savādāka,ja nebūtu bagātā vīra un nāktos reāli gatavot ēst 3xdienā,jo tik regulāra ēšana kafejnīcās droši mēnesī ap 300 euro izmaksā , bet visu cieņu, viņa daudz ar meitenēm darbojas un katra diena meitenēm ir kā svētki. Kā arī degviela pie tāda izbrauciena skaita netiek taupīta. Tāda viegla,forša ikdiena lēti nemaksā,kā saka,bet forši ,ka spēja organizēt to tā visu.
Bildes krāsainas, galīgi ne manā stilā,arī meitenes ir bezgaumīgi saģērbtas, bet tas ir tik maznozīmīgi.
Armaņeva. Skaista skaista sieviete! Bet nesekoju,jo man nepatīk tik ļoti darba konti. Tur ir tikai un vienīgi reklāma. Visas drēbes ir tikai un vienīgi sponsorētas,katrs posts un storijs. nekā no viņas īstās dzīves, bet es gribu redzēt ikdienu, reālo dzīvi. Un atkal- visu cieņu. Viņa pelna naudu.
Jūs man izskaidrojiet,kā ir tajā Labajā Vēstī? tur ir kaads tjipa mācītājs? vai viņš neaizrāda Elinai par vulgāro ģērbšanos?
Pormifē @ 03.11.2019 21:08Neesiet ievērojušas ka Dzene mazāk posto?
ShabbyEve @ 03.11.2019 20:51Mani interese ka beigusies Lee Brikovsky (?) un tā krāpnieka drama? Vai viņš ir cietuma vai ne?