Nemierīgā @ 20.03.2022 19:35Dzenīte mēnesi Latvijā un tikai tagat aizšāva pie vecvecākiem uz kapiem, uz kuru bērēm nebija. Protams visu vēl jāatrāda instagram. Būtu vismaz nereklamējusi šo.
MinkaMurrrrr @ 20.03.2022 20:11
Vai tad viņa nebija tikai uz vecmammas bērēm? Uz vectēva arī nebija ? ?
Bordo @ 20.03.2022 11:35Un par to dzīvošanu kopā. Protams, ka katrs dara, kā grib. Kādreiz trīs bērnu ģimenes dzīvoja vienistabas dzīvoklī un viss normāli, bet tomēr jāatzīst, ka tas ierobežo- brīvību, privāto dzīvi. Iedomājos pat kaut vai tīri elementāri tuvību ar vīru. Trīsistabu dzīvoklī, pirmkārt, visu var labi dzirdēt caur sienām. Otrs, pēc tam abi kā iet dušā uz vannasistabu, kamēr sencīši skatās dzīvojamā istabā TV… vai arī jāieplāno šīs lietas, kad sencīši guļ… nu nezinu, man tas viss šķiet pusaudžu variants. Tie, kas dzīvo ilgstoši pie vecākiem man šķiet vai nu memmesdēliņi vai memmesmeitiņas. Sorry, bet tā ir.
vienā virtuvē nevar būt divas saimnieces. Viena vienmēr būs "galvenā".Lalooo @ 20.03.2022 20:44
Esi iedomājusies, ka pastāv mājas, dzīvokļi, kur vienīgā satikšanās vieta ir, piemēram, viesistaba?
Maniem paziņām, kuri dzīvo ar vecākiem,tā arī aptuveni ir. Viņiem viena mājas puse, senčiem otra, katram savas labierīcības, vannasistaba u.tt. Vienīgais, kas kopīgs- virtuve un viesistaba. Guļamistabas tik tālu viena no otras, ka tur nekādas skaņas nesadzirdēs.
Lalooo @ 20.03.2022 20:44
Esi iedomājusies, ka pastāv mājas, dzīvokļi, kur vienīgā satikšanās vieta ir, piemēram, viesistaba?
Maniem paziņām, kuri dzīvo ar vecākiem,tā arī aptuveni ir. Viņiem viena mājas puse, senčiem otra, katram savas labierīcības, vannasistaba u.tt. Vienīgais, kas kopīgs- virtuve un viesistaba. Guļamistabas tik tālu viena no otras, ka tur nekādas skaņas nesadzirdēs.
ja mēs dzīvotu pie maniem vai vīra senčiem, par seksu var aizmirst. Pretīgi un tas stress, vai tik nedzird. Bet ir jau slimiķi kurus tas tieši uzkurina.Bordo @ 20.03.2022 11:35Un par to dzīvošanu kopā. Protams, ka katrs dara, kā grib. Kādreiz trīs bērnu ģimenes dzīvoja vienistabas dzīvoklī un viss normāli, bet tomēr jāatzīst, ka tas ierobežo- brīvību, privāto dzīvi. Iedomājos pat kaut vai tīri elementāri tuvību ar vīru. Trīsistabu dzīvoklī, pirmkārt, visu var labi dzirdēt caur sienām. Otrs, pēc tam abi kā iet dušā uz vannasistabu, kamēr sencīši skatās dzīvojamā istabā TV… vai arī jāieplāno šīs lietas, kad sencīši guļ… nu nezinu, man tas viss šķiet pusaudžu variants. Tie, kas dzīvo ilgstoši pie vecākiem man šķiet vai nu memmesdēliņi vai memmesmeitiņas. Sorry, bet tā ir.
Sonora_A @ 20.03.2022 21:51Par ko agneseboo pinkšķēja storijā ar laika atskaiti par Venēciju? Ķipa baigajā sajūsmā? Es nesapratu ?
blacke @ 20.03.2022 21:52
Neviens nesaprata. Nulle skaidrojuma no viņas puses, tikai raudošs storijs. Attention whore.
PeonyPeony @ 20.03.2022 21:59
es pat norēcos, vienkārši wtf ko tādu filmēt un likt,ne? ?
Nemierīgā @ 20.03.2022 20:20
Kad Didrihsones meistarīte atcēla pierakstu dēļ neforšajām bērēm, tad Dzenīte teica, ka viņai divi mīļi cilvēki nomiruši kamēr ir šrilankā , tāpēc sirds plīst pušu, ka netiek uz bērēm.
Marleena @ 20.03.2022 22:59Reizi mēnesī aiziet uz kapiņiem pie mīļajiem ir tiešām ļoti reti. Es uzskatu, ka jāiet katru nedēļu, vai divas reizes nedēļā. Tā daru vismaz es. Un tā darīja mana ģimene. Tas ir normāli.
Retāk man nav pieņemami.