PeonyPeony @ 20.03.2022 00:13
Tas ir mīts un tam nav nekāda apstiprinājuma, tieši tāpēc jau ļoti reti kur vispār tas ir legāli. Ne jau tāpat vien, domā viņi neveic pētījumus?
Nemierīgā @ 20.03.2022 00:02
Cik nepareizi! Ir šķirnes, kuriem dēļ neapgriestām ausīm ir nemitīgas infekcijas, kas ilgtermiņā sunim sāp 100x vairāk, kā 1x apgriezt ausis. Par astēm nepateikšu, tikai zinu, ka man māsīca savu suni , pēc divu gadu non stop ausu infekcijām, veda uz Nīderlandi , jo tur vismaz pirms pāris gadiem, vēl bija atļauta ausu apgraizīšana.
bet nu tie loši vismaz saņēma pēc nopelniem, atņēma visus sertifikātus, izmeta no darba un vēl krietnu sodu uzlika. Skanstes virsotnēs turēt īpaši aizsargājamu dzīvnieku. 😭McSara @ 20.03.2022 00:46
Nu jau gan! Vecā Eiropā nav atļauts kupēt ausis un asti, ja vien ir kāds baigais izņēmums, kuru pieņem vetārsts ka vienīgo variantu! Visi zina, ka Austrumeiropā, diemžēl Latviju skaita pie tās Austrumeiropas, ka to dara, un pat ja nedrīkst, to ir iespējams nelegālā ceļā nokārtot! Diemžēl, bet tā nu tas ir!
Par ko vispār var diskutēt, ja jau Rīgā varēja panteru vai pumu (neatceros precīzi) turēt dzīvoklī, ar vetārstu "sarunāt" vai drīzāk uzpirkt, lai amputē nagus, nu kuda daļshe!
.Eksperte. @ 20.03.2022 06:24Es nesaprotu kur tieši ir problēma? Ja kļūsti pieaudzis un negribi tos auskarus, tad neliec un caurumiņi aizaugs . Kas tur tāds?
SaltedCaramel @ 20.03.2022 09:35
Nu neizaug! Man paziņa vnk nelaimīga. Viņai riebjas tie caurumi, nu tā kā matus priekšā liek speciāli. Tas nekas ka izdura bara instinkta vadīta, jo visām tak ir. Un darīja to pieaugusi. 20+ gadi bija.
Arī man neizaug. Auskarus nenesāju iepriekš vairākus gadus. Bet nemēģināju kaut kā slēpt. Sāku nēsāt atkal auskarus, jo vienkārši dumji liekas, ka tie caurumi tur ir.
Tāpat kā radiniekam redzams caurums uzacī no pīrsinga. Tāpēc salīdzinājumam ar pīrsingu piekritīšu.
nē. Tas ir mīts. Un paldies Dievam, ka nelegāls pasākums. Skatos gan, ka ne visur. Sunim ausis nav jāgriež. Iekaisums veidojas auss gliemežnīcā ne uz pašām ausīm. Griešana neko nemaina un nepalīdz.Nemierīgā @ 20.03.2022 00:02
Cik nepareizi! Ir šķirnes, kuriem dēļ neapgriestām ausīm ir nemitīgas infekcijas, kas ilgtermiņā sunim sāp 100x vairāk, kā 1x apgriezt ausis. Par astēm nepateikšu, tikai zinu, ka man māsīca savu suni , pēc divu gadu non stop ausu infekcijām, veda uz Nīderlandi , jo tur vismaz pirms pāris gadiem, vēl bija atļauta ausu apgraizīšana.
caramele14 @ 20.03.2022 17:38AgnesesBoo pēdējos stories, kāda zin, kurā veikalā viņa tās kleitas mēra? Iepatikās ?
par ko vinja raud?caramele14 @ 20.03.2022 17:38AgnesesBoo pēdējos stories, kāda zin, kurā veikalā viņa tās kleitas mēra? Iepatikās ?