Zinna @ 19.03.2022 18:26šeit dievinātā Strēle vispār izdūra kādos divos trīs mēnešos?
Mans uzskats ir, ka bērnu ķermenis nepieder vecākiem un tad, kad bērns ir apzinātā vecumā viņš var izdarīt izvēli vai grib vai negrib ausīs caurumus..
PeonyPeony @ 19.03.2022 20:51
protams, ka ir un ciemos arī nāk ;)
Daisey @ 19.03.2022 22:43
Jau kuro reizi kad runa par Jeļenu, šis profils uzrodas un pēc visa stila liekas kā Jeļenas māsa vai viņa pati? get A life
blacke @ 19.03.2022 22:44
Es arī vairākas reizes aizstāvēju Jeļenu. Es arī esmu Jeļena? :)
piemēram, ja tev tagad kāds izdurtu nabā vai degunā pīrsingu bez prasīšanas, liktos arī, kas tur tāds?Rasareisa @ 19.03.2022 23:01Kas tur slikts. Ari meitai izdūru ausīs caurumus tikko pēc dzimšanas , speciāli dēļ saviem uzskatiem. Izgājām vispirms akupunturistu lai zinātu kur ir istie punkti kur var durt .
Bjork @ 19.03.2022 23:31Kad es dūru (sākumskolas laiks), man ļoti gribējās un biju vēl vairāk nobijusies un domāju, kāpēc man neizdūra, kad biju pavisam maziņa kā manai draudzenei.
Shayk @ 19.03.2022 23:27Kapec cilveki apgriez kuceniem ausis un astes? Tikai, lai izskatitos 'it ka' krutak. Tas pats ir durt ausis zidainim. Prieks kam tas ir vajadzigs? Varbut nav tas labakais salidzinajums, bet abi ir bezjedzigi.
Nemierīgā @ 20.03.2022 00:02
Cik nepareizi! Ir šķirnes, kuriem dēļ neapgriestām ausīm ir nemitīgas infekcijas, kas ilgtermiņā sunim sāp 100x vairāk, kā 1x apgriezt ausis. Par astēm nepateikšu, tikai zinu, ka man māsīca savu suni , pēc divu gadu non stop ausu infekcijām, veda uz Nīderlandi , jo tur vismaz pirms pāris gadiem, vēl bija atļauta ausu apgraizīšana.
Nemierīgā @ 20.03.2022 00:02
Cik nepareizi! Ir šķirnes, kuriem dēļ neapgriestām ausīm ir nemitīgas infekcijas, kas ilgtermiņā sunim sāp 100x vairāk, kā 1x apgriezt ausis. Par astēm nepateikšu, tikai zinu, ka man māsīca savu suni , pēc divu gadu non stop ausu infekcijām, veda uz Nīderlandi , jo tur vismaz pirms pāris gadiem, vēl bija atļauta ausu apgraizīšana.