tas kas te karogus plivina par Jeļenu pashas 100% dzivo līdzīgos sl apstākļos (neapskaužamos) diemzel😀🤦♂️jebkura sakariga sieviete to saprot ka tur dzilja purvaa viss ir!AneteKlausās @ 18.03.2022 14:06Smaidu ka jūs cepjaties kura ir labāka.Fake bārbija kura 35 gados dzīvo vienā istabā un negrib dzīvot ar vīru,vai Vucēna,kura varbūt nav paraugmamma,bet sitas kā māk un uztur sevi pati plus mammu.Marija jau teica,ka viņas mammai ir tuvumā dzīvoklis,viņa savu mammu 27 gados spēja uzturēt,mašīnu nopirkt mammai,ceļojumus apmaksāt.Dzīve ar maziem bērniem nav viegla,ja Jeļena krucītos viena, ar 2 bērniem,bez turka un vecākiem,visas baltās pūkas pagaistu.Ja tik traki ķer pie sirsniņas,varbūt kāda ir līdzīga Jeļenai,pati dzīvo ar mammu.Es nesaku,ka Vucēna ir labākais paraugs,bet nu skatoties,kura ir vairāk nobriedusi,pat ja jāiziet cauri visiem iespējamajiem sūdiem,tur nav ko salīdzināt.Ne visām ir maigi raksturi,bet Marija vēl ir jauna.Ir vērts salīdzināt vienaudzes,nevis sievietes ar 10 gadu starpību.Jeļenu 27 gados var aplūkot youtubē.Maksāt par dzīvokli kredītu ir lētāk nekā īrēt,bet ne visiem to vajag.Zinu daudzus,kas īrē mājas Jūrmalā,Baltezerā,lai gan varētu nopirkt,bet to nedara jo vienkārši negrib.Vita brale vairākas reizes ir braukusi pie vīra ar dvīņiem,pie vecākiem nedzīvo,bet dzīvoklis,mašīna ir,palīgu nav,bet tiek galā ļoti labi.Salīdzinājāt...?
zinot kaut cik priekšvēsturi un ka tur abi vecāki karstasinīgi, es vairāk domāju atkal no tā viedokļa, cik nav gadījumu, kad citautietis savāc bērnu un mamma lej gaužas asaras. Bet nu pilsonība viņai Latvijas, tas varbūt, pasargā no šādiem scenārijiem..Valdet @ 18.03.2022 14:03Es vieniga domaju, ka ta ir liela kluda Vitai likt teva uzvardu? Ka var tik atri piedot? Varbut esmu pesimiste, bet nebrinisos, ja tas Rafa atkal velak pametis savu bernu ar Mariju un nozudis..
Mezavavere @ 18.03.2022 14:13tas kas te karogus plivina par Jeļenu pashas 100% dzivo līdzīgos sl apstākļos (neapskaužamos) diemzel??♂️jebkura sakariga sieviete to saprot ka tur dzilja purvaa viss ir!
Mezavavere @ 18.03.2022 14:13tas kas te karogus plivina par Jeļenu pashas 100% dzivo līdzīgos sl apstākļos (neapskaužamos) diemzel??♂️jebkura sakariga sieviete to saprot ka tur dzilja purvaa viss ir!
super teikts bet baig gari😀Kaijulens @ 18.03.2022 15:18Es’ ir’ krietni vecāk’ par abām dāmām, bet jaunībā kas tik nav bijis. Tagad esmu mierīga kā pitons un uz daudzām situācijām skatos un nesaprotu, kur problēma, par ko cepties.
Paldies D’, ka tad nebija IG un tādas profesijas, un neliku savu dzīvi visiem uz paplātes.
Bet latvieši tādi ir, viņi labāk spilvenā raudās, cietīs, un tad arī citiem būsi labs.
Ja esi ar karstām asinīm, atvērts, extraverts, gribi dalīties, tā kļūsti par slikto automātiski.
Esmu daudz ceļojusi, un tieši nepazīstamie vai slikti zināmie cilvēki dienvidzemēs tik daudz ir izstāstījuši uzreiz, kad tiko iepazināmies, kad sākumā es biju biki šokēta. Tagad viss zināms, iesaistos sarunā, esmu ieinteresēta.
Atceros, kad biju Eiropas dienvidos ar savu bēbi un visi gribēja iebāzt ratos degunu, uzdot jautājumus, arī par dzemdībām untmldz, es pilnīgi nemaz nesašutu, jo tie ir citi cilvēki, atvērti, komunikabli.
Ja jau gribās neredzēt tālāk par savu degunu un ciest vientulībā, uz priekšu!
Bet dzīve ir īsa, jādzīvo skaisti, un jā- ar brendiem, labiem auto un vīriešiem, kuri rada taureņus.
nesuti Uz darbu,tur to visu notushes😀ka tas notiek vienmer kur iejaukti sitie visi cilvecini 😀,sutitaisno uz galveno maaju! Sabilde tik ar masinas nr un vinjas feisu 😀anonymus @ 18.03.2022 15:15Čau visām, lasu forumu, bet nekomentēju līdz šim nevienu šeit pieminēto sievieti, taču šodien vienkārši nevaru nepadalīties. Elīna no Jaunās teikas, kaut kāds kosmoss. Es šoreiz nekomentēšu viņas stilu, izskatu vai morāles normas, jo man par viņu ir vienalga kā par cilvēku. Bet šodien eju no ofisiem, kuri atrodas JT teritorijā, skatos balta bmw džipa auto nesas nereālā ātrumā ,proti, zīme 20 un mašīna brauca nu vismaz 60. Paskatijos uz to mašīnu un ieraudzīju dievišķo būtni aiz stūres rēcot telefona klausulē, kosmoss. Nākamreiz bildēšu, filmēšu un sūtīšu kolēģiem viņas. Tak tas ir kosmoss.
Es biju salīdzinājusi ar Vitu Brāli. Bet es nesalīdzināju viņu dzīves. Izlasi vēlreiz. Es atbildēju uz komentāru, kur rakstīja, ka kas tās par attiecībam, ja vīrs atbrauc ciemos 3-4x gadā. Nevis salīdzināju viņu dzīves.AneteKlausās @ 18.03.2022 14:06Smaidu ka jūs cepjaties kura ir labāka.Fake bārbija kura 35 gados dzīvo vienā istabā un negrib dzīvot ar vīru,vai Vucēna,kura varbūt nav paraugmamma,bet sitas kā māk un uztur sevi pati plus mammu.Marija jau teica,ka viņas mammai ir tuvumā dzīvoklis,viņa savu mammu 27 gados spēja uzturēt,mašīnu nopirkt mammai,ceļojumus apmaksāt.Dzīve ar maziem bērniem nav viegla,ja Jeļena krucītos viena, ar 2 bērniem,bez turka un vecākiem,visas baltās pūkas pagaistu.Ja tik traki ķer pie sirsniņas,varbūt kāda ir līdzīga Jeļenai,pati dzīvo ar mammu.Es nesaku,ka Vucēna ir labākais paraugs,bet nu skatoties,kura ir vairāk nobriedusi,pat ja jāiziet cauri visiem iespējamajiem sūdiem,tur nav ko salīdzināt.Ne visām ir maigi raksturi,bet Marija vēl ir jauna.Ir vērts salīdzināt vienaudzes,nevis sievietes ar 10 gadu starpību.Jeļenu 27 gados var aplūkot youtubē.Maksāt par dzīvokli kredītu ir lētāk nekā īrēt,bet ne visiem to vajag.Zinu daudzus,kas īrē mājas Jūrmalā,Baltezerā,lai gan varētu nopirkt,bet to nedara jo vienkārši negrib.Vita brale vairākas reizes ir braukusi pie vīra ar dvīņiem,pie vecākiem nedzīvo,bet dzīvoklis,mašīna ir,palīgu nav,bet tiek galā ļoti labi.Salīdzinājāt...?
Zin, te vēl pietrūka teksts - jūs visas forumā esat tik nelaimīgas utt., kā parasti Saulietes, Sandras un visas pārējās te visas nodirš, ja kko pasaka ne pa prātam. Redz, ja aizstāvi, nē, šis vards šeit neiederas, jo ta nav aizstavēšana, bet atšķirīga viedokļa izteikšana, tad visas ir nelaimīgas un ar sliktiem dzīves apstākļiem utt. 😂 Arī es nedzīvoju pie vecākiem, arī es neuzskatu, ka kkas traks ir nedzīvot kopā ar savu vīrieti (kgan, es pati nekad tā negribētu) utt. Bet nē, nē, esmu nelaimīga anoreksiķe, kas dzīvo pie vecākiem. 😂vivii @ 18.03.2022 14:52
Nāksies tevi apbēdināt, bet es aizstāvu Jeļenu un nedzīvoju kopā ar vecākiem. Bet man tas liekas pilnīgi normāli, ka viņas gadījumā, viņa ir pie vecākiem! To arī minēju augstāk komentāros.
Ja viņiem visiem pietiek vietas, kāpēc lai viņa ietu dzīvot kur citur? Plusā tam, vecāki ir blakus, ja vajag palīdzību un pieskatīt, atkrīt braukāšana un vadāšana. Kāpēc nebūt kopā ar saviem tuvajiem, ja ir tāda iespēja?
viņa arī teica , ka neliks bērnus instagramā😂chiepinja @ 18.03.2022 15:12Vucēna teica, ka vairs privāto dzīvi nepublicēs. Tagad to vien dara ? tupa aita!
NeonsNeons @ 18.03.2022 16:05viņa arī teica , ka neliks bērnus instagramā?
vnk kazoku uz otru pusi atmeta. Pamanijat mazak nl sudus reklame?Sonora_A @ 18.03.2022 16:28
Viņa arī teica, ka Rafa ir sitējs :D Visam ko Marija saka, reāli nevar ticēt. Runā vienu, pēc laiciņa sāk darīt pretējo.