IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 238
Reģ: 26.01.2014
MikaR @ 18.03.2022 07:49

Arī ja būtu gaidības nerītu jēlas austeres, zivis, tāpat Vinnika iet iekšā pa vakariem..

Un arī pēdējā storijā, kad glauda kaķi, uz galdiņa stāv vinčika glāze!
18.03.2022 08:33 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
Enazenaz @ 18.03.2022 00:48
Ak, Marija! Tu esi TIK nožēlojama! :)
Visupirms vecis tevi pameta, kad stāvoklī. Viena pati gāji cauri smagai grūtniecībai. laikam aizmirsi, kā mašīnā sēdēji un puņķojies, cik smagi būt vienai visās šajās nedienās? Jau aizmirsi, kā viņš it kā bija vardarbīgs? Aizmirsi kā viena vilki visu ģimeni finansiāli? Kā aiztesies ar priekšlaikus dzimušo Vitu pie Rafas, kas tevi atšuva?
Nekas, mēs to atceramies. Tavs teātris ar laimīgo ģimenīti ir kaut kas max nožēlojams un es teiktu, ka tas ir totāls izsmiekls.
Jā, Vitai vajag tēti, bet mēs visas labi redzam, ka tur ar Vitu ir mazs sakars.
Un te tiešām nav sakara ar skaudību ?

Skatos gan Vucēnas, gan Karadžanas storijus. Prieks par abiem bērniem, ka kopā ir ar tēviem. Abām bērni vienādā vecumā, abām no ārzemnieka, abām vīri Latvijā, bet TIK atšķirīgas ģimeniskās vērtības. Vucēnai sejā rakstīts "izmisums" un tik izteikti domā tikai par savu pakaļu, un visu dara uz "pakazuhu", turpretī, kad Karadžanai tās attiecības izskatās patiesas, tīras, un es pat teiktu, naivas. Tās visas puķītes, dāvaniņas. Teikšu godīgi, skatoties Jeļenas storijus, mani pārņem miers un laime, bet skatoties Marijas storijus, mani pārņem tikai nožēla.
18.03.2022 08:46 |

Reitings 401
Reģ: 16.03.2022
Brendija @ 18.03.2022 08:46

Skatos gan Vucēnas, gan Karadžanas storijus. Prieks par abiem bērniem, ka kopā ir ar tēviem. Abām bērni vienādā vecumā, abām no ārzemnieka, abām vīri Latvijā, bet TIK atšķirīgas ģimeniskās vērtības. Vucēnai sejā rakstīts "izmisums" un tik izteikti domā tikai par savu pakaļu, un visu dara uz "pakazuhu", turpretī, kad Karadžanai tās attiecības izskatās patiesas, tīras, un es pat teiktu, naivas. Tās visas puķītes, dāvaniņas. Teikšu godīgi, skatoties Jeļenas storijus, mani pārņem miers un laime, bet skatoties Marijas storijus, mani pārņem tikai nožēla.
Nu nez’ tā Karadžana pie vecākiem
dzīvo, nekur nestrādā, slimo ar anoreksiju, vīrs kkur nezinkur un turks!
Kas gan tur labāks?
Man personīgi šķiet, ka haips pret Vucēnu ir nepamatots. Viņa tomēr pati visu cenšās. Jā, palīdz kāds ar bērnu menedžmentu, jā te nepatīk tas NL, bet neviens taču piem. Ditu Lūriņu nesauc par sliktu māti, jo viņa redz’ ir aktrise, viņas bērnus auklīte audzina. Viņai ir izrādes, filmēšanās utt.
18.03.2022 09:25 |

Reitings 416
Reģ: 06.03.2022
Kaijulens @ 18.03.2022 09:25
Kas gan tur labāks?
Man personīgi šķiet, ka haips pret Vucēnu ir nepamatots. Viņa tomēr pati visu cenšās. Jā, palīdz kāds ar bērnu menedžmentu, jā te nepatīk tas NL, bet neviens taču piem. Ditu Lūriņu nesauc par sliktu māti, jo viņa redz’ ir aktrise, viņas bērnus auklīte audzina. Viņai ir izrādes, filmēšanās utt.
kaa var salidzinat dikdieni Jelsnu,kura lidz pus muzam dzivo vecaku vecaja dzivokli? Ar Vucenu? Tu pratu laikam aiz sava naida izkuukoji😀 vucena ir par 10g jaunaka un vinas jau nevar salidzinat ne intelekta ne finanses ne intereses😀 vienai Interese celojumi un Luxus auto, bet otrai bruliki un chanel uzlimes 😀🤦‍♂️
18.03.2022 09:35 |

Reitings 137
Reģ: 14.03.2022
kaa var salidzinat dikdieni Jelsnu,kura lidz pus muzam dzivo vecaku vecaja dzivokli? Ar Vucenu? Tu pratu laikam aiz sava naida izkuukoji😀 vucena ir par 10g jaunaka un vinas jau nevar salidzinat ne intelekta ne finanses ne intereses😀 vienai Interese celojumi un Luxus auto, bet otrai bruliki un chanel uzlimes 😀🤦‍♂️

Un tavs naids pret sievietēm ,kurām nav ceļojumi , "Luxus" Auto un kuras neatbilst taviem standartiem ir neizmērojams.
18.03.2022 09:59 |

Reitings 416
Anchuk @ 18.03.2022 09:59

Un tavs naids pret sievietēm ,kurām nav ceļojumi , "Luxus" Auto un kuras neatbilst taviem standartiem ir neizmērojams.
te neiet runa tikai pat to, te runa ir pat patstaavibu! Patstavibu kas ir neatnemama sastavdala pieaugushiem cilvekiem!
18.03.2022 10:01 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
Mezavavere @ 18.03.2022 09:35
kaa var salidzinat dikdieni Jelsnu,kura lidz pus muzam dzivo vecaku vecaja dzivokli? Ar Vucenu? Tu pratu laikam aiz sava naida izkuukoji? vucena ir par 10g jaunaka un vinas jau nevar salidzinat ne intelekta ne finanses ne intereses? vienai Interese celojumi un Luxus auto, bet otrai bruliki un chanel uzlimes ??‍♂️

Kas gan tur labāks?

Labi, cik esmu novērojusi, vienīgais, par ko Jeļenai šeit pārmet, ir dzīvoklis ar vecākiem. Bet Marijai ir savs dzīvoklis? līdz neilgam laikam sķiet, ka dzīvoja ar mammu ĪRĒTĀ dzīvoklī.
Un jā, tiktiešām, kā viņas var salīdzināt. Marija savā BKA laikā strādā pa naktīm, izsūtot paciņas uz LN, turpretī Karadžana var nestrādāt, BKA laikā, jo viņa taču saņem maternitātes pabalstu, , jo viņai visu šo laiku bija darbs, kur maksā nodokļus?
Turks ģimeni nepameta , Un arī fakts, ka apprecēja. Šī ir kurā reize, kad viņš LV?
Un kur bija spāņu tēviņš?
18.03.2022 10:04 |

Reitings 137
te neiet runa tikai pat to, te runa ir pat patstaavibu! Patstavibu kas ir neatnemama sastavdala pieaugushiem cilvekiem!

Kaspars Dvinskis dzīvo pie sievas senčiem. 😁 Ko par to teiksi?
18.03.2022 10:05 |

Reitings 416
Anchuk @ 18.03.2022 10:05

Kaspars Dvinskis dzīvo pie sievas senčiem. ? Ko par to teiksi?
privatmaja ar rutu un berniem un siltumnicu 😀😀😀🤦‍♂️
18.03.2022 10:06 |

Reitings 137
privatmaja ar rutu un berniem un siltumnicu 😀😀😀🤦‍♂️

Vecāku mājā dzīvo, kopā ar vecākiem . Nepastāvīgs ?
18.03.2022 10:07 |

10 gadi
Reitings 433
Reģ: 27.03.2011
Tattoo Sigitai nav visi mājās. Tie storiji... 🤣🤣🤣🤣🤣
18.03.2022 10:08 |

Reitings 1126
Reģ: 15.02.2022
HannaAnna. @ 18.03.2022 10:08
Tattoo Sigitai nav visi mājās. Tie storiji... ?????
drīzāk pasaktoties to tetovējumu kvalitāti, vajadzētu viņai atņemt visu aprīkojumu. Kā var izvēlēties iet pie viņas?
18.03.2022 10:16 |

Reitings 628
Reģ: 13.09.2021
DaigaL @ 18.03.2022 07:19
tas viss viņai ar operācijām? kas par to visu maksā... atradu bildes kur viņa vēl tepat Latvijā, parasta meitene, tāda vienkārša bija. kā viņa uz to Ameriku tika?

Viņa taču ir Mārtiņa beķerejas Mārtiņa Kalniņa meita. Nauda nekad nav bijusi problēma. Aizbrauca uz Kanādu studēt, kas viņu ģimenei nav problēma. Ieguva labu izglītību, strādā labu darbu + turīgi vecāki. Nedomāju, ka viņai jebkāda problēma ar naudu.
18.03.2022 10:18 |

Reitings 416
HannaAnna. @ 18.03.2022 10:08
Tattoo Sigitai nav visi mājās. Tie storiji... ?????
man bail butu iet tetoveties tur! Sajuta ka tur maximala antisanitarija😀, biju dzirdejusi ka vina tetoveja dzekinu un vina prieksa pirda dzera alu un dirsu kasija un tetoveja🤦‍♂️😀
18.03.2022 10:19 |

Reitings 137
man bail butu iet tetoveties tur! Sajuta ka tur maximala antisanitarija😀, biju dzirdejusi ka vina tetoveja dzekinu un vina prieksa pirda dzera alu un dirsu kasija un tetoveja🤦‍♂️😀

Live pie viņas netaisīji tetovējumu?
18.03.2022 10:30 |

Reitings 347
Reģ: 15.01.2020
Kas gan tur labāks?

Jeļenai ir darbs! Un viņai vīrs nav sazin kur, bet regulāri brauc ciemos! Tieši otrādāk, Jeļenu nepamatoti apceļ, nenovērtē, lai gan viņa pati visu dara. Jā, dzīvo ar vecākiem, un tad?! Nu nav viņai tā prioritāte sperties prom, nav! Samierinies!
Un es varu derēt, ka paies laiciņš un viņa dzīvos kopā ar savu vīru, atsevišķi no vecākiem! Redzēsi, pieminēsi vēl manus vārdus :D
Mezavavere @ 18.03.2022 09:35
kaa var salidzinat dikdieni Jelsnu,kura lidz pus muzam dzivo vecaku vecaja dzivokli? Ar Vucenu? Tu pratu laikam aiz sava naida izkuukoji? vucena ir par 10g jaunaka un vinas jau nevar salidzinat ne intelekta ne finanses ne intereses? vienai Interese celojumi un Luxus auto, bet otrai bruliki un chanel uzlimes ??‍♂️

Tev Jeļena vienmēr ir kā dadzis acī! Ko tu esi ar viņu tā apsēsta? Skauž? Un nav viņai tikai lēti briļuki. Viņai ir īsta Chanel kosmētika, arī daudz kas cits ir īsts, nevis no Aliexpress kā tu, cūka, to visu laiku te gvelz. Un tas, ka viņa vienkārši izrotā savus dekorus ar spīguļiem, nenozīmē, ka viņai nekas cits nav īsts! Lose!
18.03.2022 10:32 |

Reitings 1126
Reģ: 15.02.2022
Fitlifeforlife @ 18.03.2022 10:32

Jeļenai ir darbs! Un viņai vīrs nav sazin kur, bet regulāri brauc ciemos! Tieši otrādāk, Jeļenu nepamatoti apceļ, nenovērtē, lai gan viņa pati visu dara. Jā, dzīvo ar vecākiem, un tad?! Nu nav viņai tā prioritāte sperties prom, nav! Samierinies!
Un es varu derēt, ka paies laiciņš un viņa dzīvos kopā ar savu vīru, atsevišķi no vecākiem! Redzēsi, pieminēsi vēl manus vārdus :D
Tev Jeļena vienmēr ir kā dadzis acī! Ko tu esi ar viņu tā apsēsta? Skauž? Un nav viņai tikai lēti briļuki. Viņai ir īsta Chanel kosmētika, arī daudz kas cits ir īsts, nevis no Aliexpress kā tu, cūka, to visu laiku visiem centies iegalvot. Nē, viņai daudz kas ir īsts un tas, ka viņa vienkārši izrotā savus dekorus ar spīguļiem, nenozīmē, ka viņai nekas cits nav īsts! Lose!
viņa dzīvo ar vecākiem vienā mazā istabiņā , un gadu sāk palikt par daudz, lai vienkārši sakot, nebūtu nekādas savas saimniecības, galu galā viņai ir sava ģimene. Ja būtu lielākas telpas, sava virtuve utt., tad, manuprāt, citādāk..
Un vīrs atbrauc 3-4x gadā ciemos uz dažām dienām... Tās nav attiecības. Tā ir ciemošanās..😬
Īsta Chanel kosmētika dzīvojot mazītiņā istabiņā.. khm, kā tur bija, galvenais bembi nopirkt, bet turpināt dzīvot Zoļikā pie mātes. 😁
18.03.2022 10:37 |

Reitings 347
Reģ: 15.01.2020
Zinna @ 18.03.2022 10:37
viņa dzīvo ar vecākiem vienā mazā istabiņā , un gadu sāk palikt par daudz, lai vienkārši sakot, nebūtu nekādas savas saimniecības, galu galā viņai ir sava ģimene. Ja būtu lielākas telpas, sava virtuve utt., tad, manuprāt, citādāk..
Un vīrs atbrauc 3-4x gadā ciemos uz dažām dienām... Tās nav attiecības. Tā ir ciemošanās..?
Īsta Chanel kosmētika dzīvojot mazītiņā istabiņā.. khm, kā tur bija, galvenais bembi nopirkt, bet turpināt dzīvot Zoļikā pie mātes. ?

un kas par to, ka dzīvo ar vecākiem? Grib un dzīvo! Un ļoti labi, ka tagad var tā dzīvot kopā un vecāki palīdz ar ucināšanos. Kad būs pienācis īstais laiks, dzīvos atsevišķi un tev padomu neprasīs. :D
18.03.2022 10:40 |

Reitings 416
Zinna @ 18.03.2022 10:37
Un vīrs atbrauc 3-4x gadā ciemos uz dažām dienām... Tās nav attiecības. Tā ir ciemošanās..?
Īsta Chanel kosmētika dzīvojot mazītiņā istabiņā.. khm, kā tur bija, galvenais bembi nopirkt, bet turpināt dzīvot Zoļikā pie mātes. ?
haha😀🤦‍♂️
18.03.2022 10:41 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
Es arī skatījos storijus, kā Agnese bija sākusi filmēt un Vucēna tieši iesūca plaušās saltu un neizpūta,jo saprata ka filmē. Un te mēs redzam, cik ļoti māte nepievērš uzmanību savam bēbim, Vita satiekot Rafu ir pavisam cits bēbis, viņai acīs, sejā rakstīts prieks, ir emocijas. Arī kad tētis gatavoja, tad pie kājām stāvēja viņam vai sēdēja, tā ka bērns beidzot izbauda, ka kāds ar viņu runā, mīļojās, nevis tikai paceļ rokās uz 10 sekundēm lai parādītu kamerai.
Un es domāju, ka tur par Rafu puse ir safabricēta. Zinot cik Vucēna ir psiha, varat iedomāties kā viņa ārdās, kad iedzer, kā uzvedās, cik mauciska ir tā pakazuha. Nedomāju ka tur ilgtermiņā var izturēt.
18.03.2022 10:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits