MikaR @ 18.03.2022 07:49
Arī ja būtu gaidības nerītu jēlas austeres, zivis, tāpat Vinnika iet iekšā pa vakariem..
Enazenaz @ 18.03.2022 00:48Ak, Marija! Tu esi TIK nožēlojama! :)
Visupirms vecis tevi pameta, kad stāvoklī. Viena pati gāji cauri smagai grūtniecībai. laikam aizmirsi, kā mašīnā sēdēji un puņķojies, cik smagi būt vienai visās šajās nedienās? Jau aizmirsi, kā viņš it kā bija vardarbīgs? Aizmirsi kā viena vilki visu ģimeni finansiāli? Kā aiztesies ar priekšlaikus dzimušo Vitu pie Rafas, kas tevi atšuva?
Nekas, mēs to atceramies. Tavs teātris ar laimīgo ģimenīti ir kaut kas max nožēlojams un es teiktu, ka tas ir totāls izsmiekls.
Jā, Vitai vajag tēti, bet mēs visas labi redzam, ka tur ar Vitu ir mazs sakars.
Un te tiešām nav sakara ar skaudību ?
Nu nez’ tā Karadžana pie vecākiemBrendija @ 18.03.2022 08:46
Skatos gan Vucēnas, gan Karadžanas storijus. Prieks par abiem bērniem, ka kopā ir ar tēviem. Abām bērni vienādā vecumā, abām no ārzemnieka, abām vīri Latvijā, bet TIK atšķirīgas ģimeniskās vērtības. Vucēnai sejā rakstīts "izmisums" un tik izteikti domā tikai par savu pakaļu, un visu dara uz "pakazuhu", turpretī, kad Karadžanai tās attiecības izskatās patiesas, tīras, un es pat teiktu, naivas. Tās visas puķītes, dāvaniņas. Teikšu godīgi, skatoties Jeļenas storijus, mani pārņem miers un laime, bet skatoties Marijas storijus, mani pārņem tikai nožēla.
kaa var salidzinat dikdieni Jelsnu,kura lidz pus muzam dzivo vecaku vecaja dzivokli? Ar Vucenu? Tu pratu laikam aiz sava naida izkuukoji😀 vucena ir par 10g jaunaka un vinas jau nevar salidzinat ne intelekta ne finanses ne intereses😀 vienai Interese celojumi un Luxus auto, bet otrai bruliki un chanel uzlimes 😀🤦♂️Kaijulens @ 18.03.2022 09:25Nu nez’ tā Karadžana pie vecākiem
dzīvo, nekur nestrādā, slimo ar anoreksiju, vīrs kkur nezinkur un turks!
Kas gan tur labāks?
Man personīgi šķiet, ka haips pret Vucēnu ir nepamatots. Viņa tomēr pati visu cenšās. Jā, palīdz kāds ar bērnu menedžmentu, jā te nepatīk tas NL, bet neviens taču piem. Ditu Lūriņu nesauc par sliktu māti, jo viņa redz’ ir aktrise, viņas bērnus auklīte audzina. Viņai ir izrādes, filmēšanās utt.
kaa var salidzinat dikdieni Jelsnu,kura lidz pus muzam dzivo vecaku vecaja dzivokli? Ar Vucenu? Tu pratu laikam aiz sava naida izkuukoji😀 vucena ir par 10g jaunaka un vinas jau nevar salidzinat ne intelekta ne finanses ne intereses😀 vienai Interese celojumi un Luxus auto, bet otrai bruliki un chanel uzlimes 😀🤦♂️
te neiet runa tikai pat to, te runa ir pat patstaavibu! Patstavibu kas ir neatnemama sastavdala pieaugushiem cilvekiem!Anchuk @ 18.03.2022 09:59
Un tavs naids pret sievietēm ,kurām nav ceļojumi , "Luxus" Auto un kuras neatbilst taviem standartiem ir neizmērojams.
Mezavavere @ 18.03.2022 09:35kaa var salidzinat dikdieni Jelsnu,kura lidz pus muzam dzivo vecaku vecaja dzivokli? Ar Vucenu? Tu pratu laikam aiz sava naida izkuukoji? vucena ir par 10g jaunaka un vinas jau nevar salidzinat ne intelekta ne finanses ne intereses? vienai Interese celojumi un Luxus auto, bet otrai bruliki un chanel uzlimes ??♂️
Kaijulens @ 18.03.2022 09:25Nu nez’ tā Karadžana pie vecākiem
Kas gan tur labāks?
Man personīgi šķiet, ka haips pret Vucēnu ir nepamatots. Viņa tomēr pati visu cenšās. Jā, palīdz kāds ar bērnu menedžmentu, jā te nepatīk tas NL, bet neviens taču piem. Ditu Lūriņu nesauc par sliktu māti, jo viņa redz’ ir aktrise, viņas bērnus auklīte audzina. Viņai ir izrādes, filmēšanās utt.
te neiet runa tikai pat to, te runa ir pat patstaavibu! Patstavibu kas ir neatnemama sastavdala pieaugushiem cilvekiem!
privatmaja ar rutu un berniem un siltumnicu 😀😀😀🤦♂️Anchuk @ 18.03.2022 10:05
Kaspars Dvinskis dzīvo pie sievas senčiem. ? Ko par to teiksi?
privatmaja ar rutu un berniem un siltumnicu 😀😀😀🤦♂️
drīzāk pasaktoties to tetovējumu kvalitāti, vajadzētu viņai atņemt visu aprīkojumu. Kā var izvēlēties iet pie viņas?HannaAnna. @ 18.03.2022 10:08Tattoo Sigitai nav visi mājās. Tie storiji... ?????
DaigaL @ 18.03.2022 07:19tas viss viņai ar operācijām? kas par to visu maksā... atradu bildes kur viņa vēl tepat Latvijā, parasta meitene, tāda vienkārša bija. kā viņa uz to Ameriku tika?
man bail butu iet tetoveties tur! Sajuta ka tur maximala antisanitarija😀, biju dzirdejusi ka vina tetoveja dzekinu un vina prieksa pirda dzera alu un dirsu kasija un tetoveja🤦♂️😀HannaAnna. @ 18.03.2022 10:08Tattoo Sigitai nav visi mājās. Tie storiji... ?????
man bail butu iet tetoveties tur! Sajuta ka tur maximala antisanitarija😀, biju dzirdejusi ka vina tetoveja dzekinu un vina prieksa pirda dzera alu un dirsu kasija un tetoveja🤦♂️😀
Kaijulens @ 18.03.2022 09:25Nu nez’ tā Karadžana pie vecākiem
Kas gan tur labāks?
Mezavavere @ 18.03.2022 09:35kaa var salidzinat dikdieni Jelsnu,kura lidz pus muzam dzivo vecaku vecaja dzivokli? Ar Vucenu? Tu pratu laikam aiz sava naida izkuukoji? vucena ir par 10g jaunaka un vinas jau nevar salidzinat ne intelekta ne finanses ne intereses? vienai Interese celojumi un Luxus auto, bet otrai bruliki un chanel uzlimes ??♂️
viņa dzīvo ar vecākiem vienā mazā istabiņā , un gadu sāk palikt par daudz, lai vienkārši sakot, nebūtu nekādas savas saimniecības, galu galā viņai ir sava ģimene. Ja būtu lielākas telpas, sava virtuve utt., tad, manuprāt, citādāk..Fitlifeforlife @ 18.03.2022 10:32
Jeļenai ir darbs! Un viņai vīrs nav sazin kur, bet regulāri brauc ciemos! Tieši otrādāk, Jeļenu nepamatoti apceļ, nenovērtē, lai gan viņa pati visu dara. Jā, dzīvo ar vecākiem, un tad?! Nu nav viņai tā prioritāte sperties prom, nav! Samierinies!
Un es varu derēt, ka paies laiciņš un viņa dzīvos kopā ar savu vīru, atsevišķi no vecākiem! Redzēsi, pieminēsi vēl manus vārdus :D
Tev Jeļena vienmēr ir kā dadzis acī! Ko tu esi ar viņu tā apsēsta? Skauž? Un nav viņai tikai lēti briļuki. Viņai ir īsta Chanel kosmētika, arī daudz kas cits ir īsts, nevis no Aliexpress kā tu, cūka, to visu laiku visiem centies iegalvot. Nē, viņai daudz kas ir īsts un tas, ka viņa vienkārši izrotā savus dekorus ar spīguļiem, nenozīmē, ka viņai nekas cits nav īsts! Lose!
Zinna @ 18.03.2022 10:37viņa dzīvo ar vecākiem vienā mazā istabiņā , un gadu sāk palikt par daudz, lai vienkārši sakot, nebūtu nekādas savas saimniecības, galu galā viņai ir sava ģimene. Ja būtu lielākas telpas, sava virtuve utt., tad, manuprāt, citādāk..
Un vīrs atbrauc 3-4x gadā ciemos uz dažām dienām... Tās nav attiecības. Tā ir ciemošanās..?
Īsta Chanel kosmētika dzīvojot mazītiņā istabiņā.. khm, kā tur bija, galvenais bembi nopirkt, bet turpināt dzīvot Zoļikā pie mātes. ?
haha😀🤦♂️Zinna @ 18.03.2022 10:37viņa dzīvo ar vecākiem vienā mazā istabiņā , un gadu sāk palikt par daudz, lai vienkārši sakot, nebūtu nekādas savas saimniecības, galu galā viņai ir sava ģimene. Ja būtu lielākas telpas, sava virtuve utt., tad, manuprāt, citādāk..
Un vīrs atbrauc 3-4x gadā ciemos uz dažām dienām... Tās nav attiecības. Tā ir ciemošanās..?
Īsta Chanel kosmētika dzīvojot mazītiņā istabiņā.. khm, kā tur bija, galvenais bembi nopirkt, bet turpināt dzīvot Zoļikā pie mātes. ?