Enazenaz @ 16.03.2022 07:27Dzenītei tagad būs jauna draudzene-bomžinstagramere Annija Eglīte.
Es vienkārši nevaru beigt brīnīties par to, kas seko tādiem profiliem. Ne saturs acīm baudāms, ne noderīga informācija.
parasta meitene, tad jau jebkuru parastu neinfluenceru random cilveku atrast ig un pateikt ka bomzis jo taisa selfijus neinstagramiga maaja bez filtriem😀un bez gela nadzinjiem radzinjiemMezavavere @ 16.03.2022 09:28kape bomze?
+++missrg @ 15.03.2022 23:24Bio nekad nepētu, bet Zane man patīk. Skaista ģimene, skaista pati, vide arī ļoti patīkama. Forši, ka attīsta savu uzņēmējdarbību. Es priecājos par tādiem cilvēkiem. Vēl man patīk Laura Saulīte, varu teikt visu to pašu - ļoti baudāms IG estētiskā ziņā, skaista pati, skaista vide bez visādiem haipiem uzmanības pievēršanai.
Lukreecija @ 16.03.2022 09:32+++
Man vēl ļoti patīk Krista Siliņa, savā IG skaisti iekļaujot dzīves priekus, bērnus un dažādas citas lietas savās ikdienas gaitās. :)
Nu te jau riktiga mamma♥️Hey_Lola @ 16.03.2022 12:44Vai nebūtu vieglāk/drošāk apģērbties nevis ļifonā taisīt story un likt gifu virsū, lai tik plikumi nepavīd?! ?
Sapņu darbs, ka nav pat laika saģērbties kā jāsāk "strādāt" ❤️
P.S. bilžu likšanai šeit izmantoju https://imgbb.com/ varbūt kādai noder. Man pat failiem.lv linkus citreiz slinkums atvērt (jā, jā, manas problēmas) ?
stabili tā arī ir :DNemierīgā @ 16.03.2022 18:46Kā jums šķiet, pašām influencerēm arī ir fake profili? Mani samulsināja jau vakar pieminētā Dzenīte, viņa ik pa laikam izspļauj kaut ko, par to pašu Didrihsoni, nu tā starp citu, caur puķītēm, vārdu neminot, piemēram vakar Q&A uz jautājumu par mīļāko pozu, atbildēja lai prasa tām, kuras runā IG par vēdera izeju. Bet redziet, viņa nemaz neseko tai Didrihsonei, Dzenīte vispār seko tikai kaut kādiem izredzētajiem, tepat tikko kāds minēja, ka šamai jauna “bomzīga” draudzene, protams Dzenītes kundze arī viņai neseko. Tad nu kā šī Dzenīte par visu ir informēta, arī par to kas notiek privātos profilos? Un lai nemelo, ka kāds viņai to visu sūta, pati vien sev skrīnus nomfeikajiem profiliem manuprāt sūta, lai parādītu, ķip viņa svarīga.
Kā jums liekas?
un plus seko no fake profiliem. Tāpat kā mēs :DMezavavere @ 16.03.2022 19:02lasa so diskusiju!
moš šeit arī komentē 😄BlondeBarbie @ 16.03.2022 19:03un plus seko no fake profiliem. Tāpat kā mēs :D
Bjork @ 16.03.2022 19:08moš šeit arī komentē ?