kinderbueno @ 15.03.2022 12:41Mani visvairāk fascinē (jo ir zināmi ne tikai Kristīnes izgājieni), ka cilvēki, kuri ir augstprātīgi un viņu pasaule sastāv tikai no es, es, man ,man - vienmēr kā attaisnojumu uz to, ka viņiem vispār nav tuvu draugu, nedz bērnības, nedz skolas, nedz citādi, ka tas tāpēc , ka svarīga tikai ģimene utt. Bet pirms tam taču ģimene nebija. . un liekās ļoti dīvaini, ka ir vīra ģimene un draugi, viņas hantbola biedres, skolas biedres, bet neviena, reāli NEVIENA draudzene nav.
Nemierīgā @ 15.03.2022 11:09
Protams, bet nevar jau parādīt to kā nav. Karlīnas Gabriela runāja ātrāk un skaidrāk, un vispār ir attīstīts bērns, noteikti mazais puika arī būr. Dzenītes mazie vēl tagat neskaidri runā priekš 4 gadniekiem.
missrg @ 15.03.2022 18:24Man šķiet, ka par K.Dzenīti vajag atsevišķu tēmu, negribas lasīt 10 lapas par neko. Var kāda uztaisīt?
missrg @ 15.03.2022 18:24Man šķiet, ka par K.Dzenīti vajag atsevišķu tēmu, negribas lasīt 10 lapas par neko. Var kāda uztaisīt?
un vel visas tas mazas nl bititess, kas vel ir zem skriverem😀😀Nemierīgā @ 15.03.2022 18:59
Tad jau par katru ietekmeli jāveido tēma. Ik pa laikam šeit ir vairākas lapas par kaut kādām Skrīverēm vai citām kuras ne tikai piemēram es nezinu, bet tām meitenēm ir knapi ap tūkstoti sekotāji, vai tā pati Jelgavas - Teikas Elīna te tiek apspriesta, kura vispār nevienu neinteresē, vai Jeļena Karadžana kura sēž savā istabā un fotošopē savas bildes, kāpēc par viņām netaisa tēmas ? Nu jau gan.
Starp citu, šodien paskatījos to Kazanovska sievu, ielikusi postu ar kaut kādu meiteni kuru slepus filmē Ikea, likās šī gudrāka par savu vīru, bet tomēr nē. Ievēroju arī, ka pats Kazanovskis iekomentējis pie Kašera un viņa drauga bildes- mani balodīši vai kaut ko tādu, viņi ir draugi ?
chiepinja @ 15.03.2022 19:23Dzenītei pat vīra draugi nav draugi, jo viņa tur visiem besī ? augstprātības kalngals ir Dzene
Magikarp @ 15.03.2022 23:10Ne par tēmu, bet vispār “bombiski” ka tāda Dzene vai Strēle pie bio raksta, ka aizliegts pārpublicēt saturu utt ? Jā, nu ir kādi raksti par Dzeni agrāk bijuši, bet nevienam dzeltenajam viņas neinteresē un tas ir taaads attention whorings ?♀️ Neviens pat nav plānojis viņas pārpublicēt, bet galvenais norādīt to, jo “ķip svarīga esmu”
Fitlifeforlife @ 15.03.2022 23:24
+++
galvenais, ka tai atsaucei nemaz nav jēgas, jo reģistrējoties IG, tāpat kā FB, tu automātiski paraksties uz publiskumu un nodod tiesības rīkoties ar savām bildēm un informāciju. Un tie, kas gribēs, tie vienalga drīkst spert tās bildes un pārpublicēt tos savārstījumus.
Virsnītei arī bieži lasāma tā muļķīgā atsauce, ka pārpublicēt aizliegts. Protams, ētiskie mediji vienmēr pajautās, bet, ja nepajautā un tā izdara, tad tas tāpat nav pārkāpums. :D