Daudz jau nezinu tās insta meičas, bet no iztirzātajām sekoju Alisei Mičulei. Agrāk nepatika, bet, paklausoties storijus šad tad, sapratu, ka vismaz īsta. Patīk viņas humpīšu, velo un vilcienu, vides saudzēšanas utt. tematika. Tādas normālas vērtības, un po, ka citiem nepatīk. Nekur neredzu pretrunas. Baigais aidols man nav, jo tik hipsterīgs dzīvesveids mani pašu nesaista, bet nu tāds reāls skuķis liekas.
Vēl no pieminētajām sekoju Ievai Ciprusei (dažreiz nobesī, ka par daudz saviņķelēti tie vārdi - nu, tāds overkills, bet kam negadās) un Santai Nīmanei (ļoti rēcīgi paraksti bildēs un storijos, bet video to runasveidu es nespēju klausīties :D).
Man besī tās visas vienādās grēviņas, virsnītes, danenbergsones u.c. mammītes. Tik pareizas, tik uzspēlētas, filozofē par tiem saviem eņģelīšiem caurām dienām aiz neko darīt. Promotē visādu pirmās pasaules problēmu - izdegšanu, veģetatīvo distoniju, pēcdzemdību depresiju un visu šito murgu - risināšanu. Sorry, es labāk tad skatos Alises regramotos faktus un ziņas storijos, kur ir reālās pasaules problēmas.