IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Tieši tā,ka ceļot ir forši un nav nozīme kas,kur,kā! :) Miers! :D
31.01.2022 17:46 |

Reitings 180
Reģ: 03.09.2020
isanalapsa @ 31.01.2022 17:22
starpcitu,amber iesaku kādu reizi dzīvē atvērt googli un paskatīties,piemēram,kas ir aireclaim :D
Iedomājies,ka var pat atgūt 600 eur? Es gan nezinu kā spēsi sagremot šādu informāciju :D tūlīt atkal norausi stresu, ka viss ir izdomāts,google melo, cilvēki neceļo,lētas biļetes neeksistē, uz asv var tikt tikai ar 5 pārsēšanās punktiem un kaut ko tur vēl vervelēji savā smurfu valodā.
Pirms izliecies, ka zini visu par visiem un ceļo vai neceļo Tev sveši cilvēki, vienkārši pārbaudi informāciju,lai nesanāk kaut kā stulbi, sarunāts? :)

Paldies par rūpēm, bet man nav vajadzības neko googlēt, man ir ļoti liela lidojumu pieredze uz kuru balstīties.
Tad kad Tu pati reāli sāksi lidot un saskarties ar atceltiem, un tā rezultātā nokavētiem reisiem, bojātu/pazudušu bagāžu, utt., tad mēs varēsim padiskutēt par to kā patiesībā strādā avio kompānijas un cik “viegli” ir dabūt kaut da jebkādas kompensācijas, pat tad kad biļetes nav iegādātas no kaut kādām kaktu Web adresēm un vainīga ir tikai un vienīgi avio kompānija.
Starp citu, es ne vienu reizi neesmu apgalvojusi, ka uz ASV var aizlidot tikai ar 5 pārsēšanām. Var aizlidot bez ne vienas un var aizlidot arī privātajā lidmašīnā, bet Tava izvēle būs atkarīga no tā cik daudz naudas Tu tam vari atvēlēt. Visi tie kuri kaut reizi ir iegādājušies, kaut vienu vienīgi avio reisu uz ASV, gan zinās, ka jo mazāk pārsēšanās, jo mazāk h kopējais ceļošanas laiks, jo dārgākas ir biļetes!
Tu vari sev turpināt melot un izlikties, bet par manu inteliģences līmeni, lūdzu, neņirgājies.
31.01.2022 17:50 |

Patīk
Reitings 613
Mēs nekad nevaram visu zināt,laiks mainās,arī reizēm mainās nosacījumi gan lidojumiem, gan kompensācijām, gan visam citam. Es nekaunos pagooglēt sev interesējošās lietas,lai daudz ko saprastu labāk,jo to jau vajag man, nevis kādam citam. Nedomāju,ka pārdrošība,ka ''es zinu visu un man nevajag jaunu info'' ir labākā pozīcija, kurā dzīvot. Ir tak normāli arī kaut ko nezināt. Tā nav sacensība par to,kurš zina kaut ko vairāk. Tādēļ eksistē gan speciāli forumi, gan google, kur palasīt sev nepieciešamo informāciju.
Lūdzu,atslābsti un beidz ieturēt pozu,ka eksistē tikai viens pareizs variants un viss cits ir izdomājums. Tas,ka pieredzes atšķiras, nenozīmē, ka kāds par to muld.
Tu ņirgājies pati par sevi šobrīd, bet Tev uz to ir tiesības.
31.01.2022 17:59 |

Reitings 39
Reģ: 12.05.2020
Vienu īsu brīdi sekoju instagramā Anile Elina, līdz brīdim,kad viņa nobloķēja mani,tik nezinu par ko😁
Es viņu īsti neizprotu,savos storijos viņa teica,ka daudziem skauž viņas privātā dzīve ar vīru, ka slikti par viņu runā, bet tai pašā laikā atbloķē bloķētās meitenes,lai paskatās kā nu viņai iet😁 Nu tiešām parodija. Starp citu, Elīna pati strādā un brauc pa saviem līdzekļiem ceļot vai viņas vīrs visu sponsorē?
31.01.2022 18:14 |

10 gadi
Reitings 98
Reģ: 29.01.2009
Taisnība, ceļot ir forši. Un nav nozīmes kur, jo katrs ceļo pēc savas iespējas un nav nozīmes kur, jo prieks sirsniņa būs tāpat. ☺
Tas ko es neciešu ir tas, ka kāda uzskata, ka redz ir krutāka par kādu citu, jo var aizbraukt tur, kur iespējams kāda cita nevar. Man tas liekas pretīgi, noniecināt otru. Tāpat neredzu jēgu melot par to, kur plāno braukt, lai citiem it kā bablatotu, pamētātu kruto jeb kā teiktu parūku dāma - noskauztu “kruto” dzīvi.
Ja Tu nespēj priecāties par to, kas Tev ir un novērtēt to, bet čiriz sakostiem zobiem pasaki, kur brauc atvaļinājumā, tad kāda velna pēc vispār tur brauc?.
Tas tā, manas īsās pārdomas. 🙃
31.01.2022 18:39 |

10 gadi
Reitings 8130
Reģ: 29.09.2009
Tikai nevajag par TO Elīnu!
31.01.2022 18:40 |

Reitings 244
Reģ: 06.01.2022
Danenbergsonei pirms brīža bija ielikta bilde, kur lien ārā no mašīnas loga sniegotā mežā un pati viscaur baltā tērpusies. Bet viņa to ātri izņēma nezkāpēc. Bilde bija skaista. Kura vēl redzēja?
31.01.2022 18:41 |

Patīk
Reitings 613
Arī mans mindsets liek priecāties par citiem,neprasot kaut kādus tur pierādījumus. Zinot, cik pasaule ir milzīga un cik daudz tajā var redzēt, ir nenormāls prieks,ka cilvēki to mēdz izmantot un it sevišķi, kad vēl pasaulē bija vieglāk ceļot. Kā tas vispār var izraisīt agresiju? Man tas nebūs saprotams
Pilnīgi nav nozīme pat uz kurieni ceļo,galvenais ir process,prieks,mērķis un vispār sajūtas pēc būtības!
Ir jāceļo savam priekam, nevis, lai kādam kaut ko pierādītu.
31.01.2022 18:44 |

Patīk
Reitings 648
Reģ: 08.01.2021
Vai varat maz iedomāties, cik skumja dzīve ir Elīnai Anilei, ja katru reizi aizbraucot ceļojumā, pat uz to pašu tenerifi vai kanārijām, ir jāielien šeit un tas jāuzreklamē? Elīna, es tevi Lūdzu pie tavas svētās parūkas, saņemies , un beidz līst forumā prasīt pati par sevi! Tu esi konkrēta šizo, mēs to visu zinam, un nevienai neskauž ne tavs auto , kuru tev mamma paņēma kredītā, ne tavs nesimpātiskais , riebīgais vīrs, kurš pret tevi izturās kā pret savu verdzenīti, ne tavs nemājīgais dzīvoklis , kuru tu pat nebildē, jo nekas vairāk par ksenukai laminātu un Maximas aizkariem tev tur nav! Liecies vienreiz mierā, mūsu acīs tu esi un paliksi šizo transpersona ar parūku, lec cik augstu gribi, pērc Andelē lietotas VS apenes un pusizlietotas smaržas, apkraujies ar saviem fake pulksteņiem un spānijas tirgus tarbām, un dzīvo savu dzīvīti tālāk no interneta dzīlēm. Starp citu Elīn, zināji ka Tinderī var atrast vīrus? Es tur atradu tavējo!
31.01.2022 18:54 |

Patīk
Reitings 613
Nemierīgā @ 31.01.2022 18:54
Vai varat maz iedomāties, cik skumja dzīve ir Elīnai Anilei, ja katru reizi aizbraucot ceļojumā, pat uz to pašu tenerifi vai kanārijām, ir jāielien šeit un tas jāuzreklamē? Elīna, es tevi Lūdzu pie tavas svētās parūkas, saņemies , un beidz līst forumā prasīt pati par sevi! Tu esi konkrēta šizo, mēs to visu zinam, un nevienai neskauž ne tavs auto , kuru tev mamma paņēma kredītā, ne tavs nesimpātiskais , riebīgais vīrs, kurš pret tevi izturās kā pret savu verdzenīti, ne tavs nemājīgais dzīvoklis , kuru tu pat nebildē, jo nekas vairāk par ksenukai laminātu un Maximas aizkariem tev tur nav! Liecies vienreiz mierā, mūsu acīs tu esi un paliksi šizo transpersona ar parūku, lec cik augstu gribi, pērc Andelē lietotas VS apenes un pusizlietotas smaržas, apkraujies ar saviem fake pulksteņiem un spānijas tirgus tarbām, un dzīvo savu dzīvīti tālāk no interneta dzīlēm. Starp citu Elīn, zināji ka Tinderī var atrast vīrus? Es tur atradu tavējo!
Visi pasaules ziedi Tev par šo komentāru :D nu kā var tik izcili pateikt? Tu esi brīnišķīga! :D
31.01.2022 19:13 |

Reitings 244
Galvenais, Kristīna Andža otro dienu neēd to ēdienu, ko ir gatavojusi vakar. C’moon!
Es vienmēr ēdienu taisu uz 5 dienām. Zupas pat uz veselām 7 dienām. Jā, un ēdu gardu muti, jo labi garšo.
Nevaru iedomāties, katru dienu stāvēt pie plīts un kautko gatavot, jo redz neēdīšu vakardienas ēdienu.
31.01.2022 19:13 |

Reitings 254
Reģ: 10.05.2021
Marleena @ 31.01.2022 19:13
Galvenais, Kristīna Andža otro dienu neēd to ēdienu, ko ir gatavojusi vakar. C’moon!
Es vienmēr ēdienu taisu uz 5 dienām. Zupas pat uz veselām 7 dienām. Jā, un ēdu gardu muti, jo labi garšo.
Nevaru iedomāties, katru dienu stāvēt pie plīts un kautko gatavot, jo redz neēdīšu vakardienas ēdienu.

Es arī nekad neesi ēdienu, kas ilgāk par 24 h ir gatavs. Ļoti retu reizi tā būs kāpostu zupa, ko gatavoju 2 x gadā.
31.01.2022 19:27 |

10 gadi
Reitings 58
Reģ: 19.01.2012
Andža ļoti interesanti runā..tāds akcents.nu ļoti.
31.01.2022 19:33 |

Reitings 498
Reģ: 20.11.2019
Redzējāt Danevičas tvītu?
Tieši nesen domāju vai Daneviča ir ar Artusu kopā vai nav…
31.01.2022 19:34 |

Reitings 838
Reģ: 16.09.2021
VIP @ 31.01.2022 19:34

Nu nekas pārsteidzošs tas nav. Abi mākslinieki, drāmas karaļi un karalienes. Un kaut kā šķiet, ka tur vairāk emociju nekā patiesi kaut kas noticis.
31.01.2022 19:38 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
Nemierīgā @ 31.01.2022 18:54

Tik precīzi un desmitnikā! Lasīju un paliku lepna, ka kāda visu šo taisnību ir uzrakstījusi😁
31.01.2022 19:57 |

Reitings 244
Andža ļoti interesanti runā..tāds akcents.nu ļoti

Tā runā lielākā daļa latgaliešu. Tas ir normāli.
31.01.2022 19:57 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020

Varbūt tikai iestudēts teātris no viņu puses.
31.01.2022 19:58 |

Reitings 1352
Reģ: 20.07.2021
Jap, izlasīju. Abi divi viņi diezgan agresīvi, valdonīgi. Ticu, ka Artuss tā ar izdarījis, pēc kādas drāmas mājās.
31.01.2022 19:58 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021

Kas tur bija?
31.01.2022 19:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!