isanalapsa @ 31.01.2022 17:22starpcitu,amber iesaku kādu reizi dzīvē atvērt googli un paskatīties,piemēram,kas ir aireclaim :D
Iedomājies,ka var pat atgūt 600 eur? Es gan nezinu kā spēsi sagremot šādu informāciju :D tūlīt atkal norausi stresu, ka viss ir izdomāts,google melo, cilvēki neceļo,lētas biļetes neeksistē, uz asv var tikt tikai ar 5 pārsēšanās punktiem un kaut ko tur vēl vervelēji savā smurfu valodā.
Pirms izliecies, ka zini visu par visiem un ceļo vai neceļo Tev sveši cilvēki, vienkārši pārbaudi informāciju,lai nesanāk kaut kā stulbi, sarunāts? :)
Visi pasaules ziedi Tev par šo komentāru :D nu kā var tik izcili pateikt? Tu esi brīnišķīga! :DNemierīgā @ 31.01.2022 18:54Vai varat maz iedomāties, cik skumja dzīve ir Elīnai Anilei, ja katru reizi aizbraucot ceļojumā, pat uz to pašu tenerifi vai kanārijām, ir jāielien šeit un tas jāuzreklamē? Elīna, es tevi Lūdzu pie tavas svētās parūkas, saņemies , un beidz līst forumā prasīt pati par sevi! Tu esi konkrēta šizo, mēs to visu zinam, un nevienai neskauž ne tavs auto , kuru tev mamma paņēma kredītā, ne tavs nesimpātiskais , riebīgais vīrs, kurš pret tevi izturās kā pret savu verdzenīti, ne tavs nemājīgais dzīvoklis , kuru tu pat nebildē, jo nekas vairāk par ksenukai laminātu un Maximas aizkariem tev tur nav! Liecies vienreiz mierā, mūsu acīs tu esi un paliksi šizo transpersona ar parūku, lec cik augstu gribi, pērc Andelē lietotas VS apenes un pusizlietotas smaržas, apkraujies ar saviem fake pulksteņiem un spānijas tirgus tarbām, un dzīvo savu dzīvīti tālāk no interneta dzīlēm. Starp citu Elīn, zināji ka Tinderī var atrast vīrus? Es tur atradu tavējo!
Marleena @ 31.01.2022 19:13Galvenais, Kristīna Andža otro dienu neēd to ēdienu, ko ir gatavojusi vakar. C’moon!
Es vienmēr ēdienu taisu uz 5 dienām. Zupas pat uz veselām 7 dienām. Jā, un ēdu gardu muti, jo labi garšo.
Nevaru iedomāties, katru dienu stāvēt pie plīts un kautko gatavot, jo redz neēdīšu vakardienas ēdienu.
VIP @ 31.01.2022 19:34Redzējāt Danevičas tvītu?
Tieši nesen domāju vai Daneviča ir ar Artusu kopā vai nav…
Nemierīgā @ 31.01.2022 18:54Vai varat maz iedomāties, cik skumja dzīve ir Elīnai Anilei, ja katru reizi aizbraucot ceļojumā, pat uz to pašu tenerifi vai kanārijām, ir jāielien šeit un tas jāuzreklamē? Elīna, es tevi Lūdzu pie tavas svētās parūkas, saņemies , un beidz līst forumā prasīt pati par sevi! Tu esi konkrēta šizo, mēs to visu zinam, un nevienai neskauž ne tavs auto , kuru tev mamma paņēma kredītā, ne tavs nesimpātiskais , riebīgais vīrs, kurš pret tevi izturās kā pret savu verdzenīti, ne tavs nemājīgais dzīvoklis , kuru tu pat nebildē, jo nekas vairāk par ksenukai laminātu un Maximas aizkariem tev tur nav! Liecies vienreiz mierā, mūsu acīs tu esi un paliksi šizo transpersona ar parūku, lec cik augstu gribi, pērc Andelē lietotas VS apenes un pusizlietotas smaržas, apkraujies ar saviem fake pulksteņiem un spānijas tirgus tarbām, un dzīvo savu dzīvīti tālāk no interneta dzīlēm. Starp citu Elīn, zināji ka Tinderī var atrast vīrus? Es tur atradu tavējo!
Andža ļoti interesanti runā..tāds akcents.nu ļoti
VIP @ 31.01.2022 19:34Redzējāt Danevičas tvītu?
Jap, izlasīju. Abi divi viņi diezgan agresīvi, valdonīgi. Ticu, ka Artuss tā ar izdarījis, pēc kādas drāmas mājās.VIP @ 31.01.2022 19:34Redzējāt Danevičas tvītu?