Pormifē @ 01.11.2019 11:16Skaties, ka tūlīt arī Dzenīte nesāk attaisnoties un visas pārējās šeit minētās.?
feinulee @ 01.11.2019 11:21Galvenais jau, ka nevienam nav jātaisnojas, katrs dzīvo savu dzīvi kā grib un visi visus aprunā, tā tas ir un tā tas vienmēr būs. Arī populārie cilvēki citus aprunā, tak kāda starpība, ko var cepties. Kāpēc visi šitie influenceri nesaprot, ka ja dokumentēs katru savu soli, tad par viņiem runās un ne vienmēr runās to labāko, kā var to nesaprast. Ja tu izliec savu dzīvi publikai - par tevi runaaaaas un ne vienmēr visiem tu patiksi.
Bārbele* @ 01.11.2019 11:33Es domāju, ka nevajag pat šeit neko komentēt par to, ka viņas ir pievērsušas šai diskusijai uzmanību, nav tā vērtas :D
Madella @ 01.11.2019 11:46Es jau gandrīz airijos ar ūdeni pie "aprunā slavenības" :D slavenība. Ahahahha.
Pilnīga neviena no viņām neiedziļinās tajā, ka pašas publiki publicē savu savu dzīvi un tad ej Tu nost, šokā, ka runā par viņām. A kad tad ir jēga no publiska profila, ka par Tevi nerunā? Kā tad Tu kļūsti par "slavenību"? Jeibogu lauku aita. Es atvainojos.
Manuprāt, slavenības ir cilvēki, kurus pazīst lielākā daļa Latvijas, kuri ar savu ieguldīto darbu ir palikuši slaveni, piemēram, dziedātāji, sportisti.
Tās jau noteikti ir ģeniālo fotogrāfu idejas :DKakju.tante @ 01.11.2019 12:02Tikai piekāpu izliet savu žulti :D novembris klāt un IG sāk ieplūst Ziemassvētku fotosesiju bildes studijās. Nevaru aprakstīt, cik ļoti stulba ideja man liekas ietīt sevi un savu zīdaini elektrisko eglīšu lampiņu virtenēs. Un to dara tik daudzi.. ?
kurai? Kurai? Esmu jau palaidusi garām! ??Kakju.tante @ 01.11.2019 12:02Tikai piekāpu izliet savu žulti :D novembris klāt un IG sāk ieplūst Ziemassvētku fotosesiju bildes studijās. Nevaru aprakstīt, cik ļoti stulba ideja man liekas ietīt sevi un savu zīdaini elektrisko eglīšu lampiņu virtenēs. Un to dara tik daudzi.. ?
feinulee @ 01.11.2019 10:55Nāk smiekli kā viņa taisnojās :D