Intereses pēc paskatījos to Agritas draudzeni. Un, protams, arī šī strādā NL. Zeme, atveries! Pati resna, nav nekāda skaistule, daļa bilžu ar bērniem, daļa - ar reklāmām. Nu, tāds tipiskais NL pārdevēju standartiņš: miesās kupla māmiņa vairākiem bērniem, kura iedomājusies, ka ir baigā biznesa haizivs. Es nez, varbūt tas kā kuram, bet man būtu kauns tādā vecumā nodarboties ar tādām muļķībām. Un ne kauns no citiem, bet kauns pašai no sevis. Par to, ka esmu pieaugusi sieviete, kura dzīvo kaut kādā ilūziju pasaulē un publiski tēlo no sevis to, kas nav (kā tā pati Agrita, kas pozicionē sevi kā biznesa sievieti). Labi, Saulietes gadījumā viss skaidrs, jo naudu pelna un ne to mazāko. A visas pārējās? Pieaugušas sievietes, kuras vakariņās ēd roltonu, bet internetā tēlo no sevis biezās. Ja es būtu viņu vietā, tad labāk ietu traukus mazgāt vai ielas slaucīt, nekā censtos lekt augstāk par savu di*su, tēlojot, ka esmu baigā biznesmene, kaut gan patiesībā parasta pusmūža sieviete bez normālas karjeras un finansiālajiem līdzekļiem, un kura dzīvo aizdir*tā dzīvoklī (kā Agrita). Tur no biznesmenes un veiksmīgas sievietes ne smakas nav. Līdz ar to tas, kā viņas visas no sevis tēlo to, kas nav, ir baigi skumji un nožēlojami. Un Jančuks atradis vēl vienu tādu pašu. Agritas copy/paste.