IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
la femmina @ 05.10.2021 09:44
Vispār ar to NL occuba šampūnu baigā peļņa nevar sanāk, ja ir tā kā viņas visas dzied km, kad šampūns pietiks veselam gadam! Nez cik tās ampulas maksā..

Jā, bet kondicionieris knapi saiet 1 mēnesim. 😅
05.10.2021 20:16 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Tās NL nelietes, mudīgi uz skolu jāsūta! Agneseboo saka, ka vakar bijusi AKALIPSE 😁😁😁
05.10.2021 20:29 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Wonder woman @ 05.10.2021 10:59

Vai piedošanu nepareizi nociteju Baibu!
Baiba teica :”ir samainijusies matu struktura.”
Samainīts nenozīmē izmainīts right?

Atslābsti! 😁 Neko nepārmetu! Ierēcu par Baibas izmainīto matu struktūru!
05.10.2021 20:33 |

Reitings 5974
Reģ: 14.02.2021
Vai kāda zina kas tas ir par projektu kur dzīvo Patrīcija Vavilova? Ļoti patīk interjers 🖤
05.10.2021 20:43 |

Reitings 8745
Reģ: 16.02.2021
Šodien ieslēdzu Ģimene burkā. Es laikam pievienojos tām, kurām žēl Agritas. Cik esmu dzīvē redzējusi, ne visām sievietēm liekas pašsaprotami aiziet no attiecībām, kad tās redzami jau vairs nekur neved. Diemžēl lielai daļai sieviešu ir bail no šķiršanās un viņām tiešām vieglāk ir dzīvot, ciest, gaidīt, piedot nekā saņemt visus spēkus izšķirties, izturēt sāpes un gaidīt, kad atkal paliks labi, jo katram muļķim ir skaidrs, ka vismaz nu gads pēc šķiršanās sāpēs, gribēsies raudāt spilvenā ik vakaru sākumā, ja esi to cilvēku mīlējis, tam nav viegli saņemties. Man izskatās, ka Agrita ir jauka, mīloša un arī stipra sieviete, tikai pati to neapzinās un tas Jānis viņai ir uzlicis tādu kā bloķi viņas izaugsmei. Skatoties šovu, neviļus iedomājos, ka Agritai tomēr derētu ņemt piemēru no Alises Mičules (es nerunāju par visu marihuānas un dievietes sāgu, bet gan par attieksmi pret lietām, lietu vākšanu, mājas iekārtošanu utt). Alise dzīvo ar minimāliem līdzekļiem, mēbeles taisa paši vai pērk lietotas, iemaina. Katrā ziņā ar minimāliem līdzekļiem Mičuļu ģimene dzīvo estētiski, savukārt Agrita izskatās pēc vācējas. Alises lauku māja, lai arī nav jauna, tomēr izskatās tīra un kārtīga. Man prasītos Agritas mājā iesūtīt kādu tīrības komandu, kas visus liekos mēslus vienkārši izsviestu, visu iztīrītu. Puse mēbeļu ir liekas, kā arī visādas lietas tur ir tiešām mēsli un lieki, tas nav sev jātur apkārt. Īpaši svarīgi tas ir tik lielā ģimenē, tā noskaņa ir nu tik ļoti tumša, depresīva, sasmakusi, netīra jau skatoties vien. Kāds var būt prieks tā dzīvot, tādā vidē jau dabiski rodas kašķi un nesaskaņas. Lai arī māja ir īrēta, nu var taču neremontēt tur neko, vienkārši SAKOPT. Kā arī man izskatās, ka viņi diez gan vieglprātīgi apietas ar naudu. Es viņu vietā izvēlētos kvalitatīvu laiku, piemēram pārgājienus, kopīgas svētdienas brokastis, spēles pagalmā vai vakaros, rokdarbi, nu jebko. Ir skaidrs, ka tik lielai ģimenei pat brauciens uz kino Rīgā Apollo kino ar uzkodām, degvielu un visu pārējo nostājas bez maz vai uz 100 Eur, kā arī jebkura cita izklaide, līdz ar to ir tik svarīgi naudu taupīt un izvēlēties lētus, efektīvus risinājumus pilnīgi jebkam savā ikdienā, lai varētu pēc tam bērnus atbalstīt izglītībā, aizsūtīt uz kādu nometni, ārzemju ekskursijā, paši kvalitatīvi atpūsties un beidzot iegādāties savu īpašumu, lai vecumdienās no NL pensijas, kuras vienkārši nebūs, nebūtu jāīrē dzīvoklis. Tas mans ātrais novērojums, kopumā skumji un šai ģimenei vajadzētu savākties un ar bomi pa pieri. Tas Jānis vispār, manuprāt, ir pie visiem velniem sūtāms parazitējošs vecis.
05.10.2021 20:55 |

Reitings 283
Reģ: 25.05.2021
burunduks @ 05.10.2021 18:00
Šitā man vienu laiku par auklīti bērnam izdomāja pieteikties ?.
koo? 😂 pēc skata traka
05.10.2021 20:56 |

Reitings 8745
Man arī no tādām zināmākām influencerēm simpatizē Patrīcija Vavilova, ļoti patīk viņas stils un bildes. Reizēm tikai kaitina viņas runas stils, pārspīlēti lēns, pieklājīgs, it kā viņa censtos kādam atpalikušajam ko ieskaidrot, bet vairs tas nav tik izteikti kā agrāk. Lai arī daudzas iespējas viņai sagādājusi ģimene, tas nav nekāds noziegums un ir forši, ka vecāki piespēlē iespējas no savas puses, ja to var, to darītu jebkurš no mums savu bērnu labā. Patrīcija no savas puses nav lecīga un piespēlētās iespējas izmanto un no savas puses izdara savu darbiņu un dod lielu atdevi, katrā ziņā forša jauna sieviete, liekas arī ļoti skaista. Vēl ļoti patīk Linda Ķuze, patīk arī viņas stils, ģērbjas un izklaidējas kvalitatīvi, nav lecīga, ļoti strādīga, darbīga, mīloša.
05.10.2021 21:06 |

Reitings 224
Reģ: 13.01.2021
BlondeBarbie @ 05.10.2021 20:56
koo? ? pēc skata traka
Jap😂. Vīrs jau smējās, ka viņa noteikti neko citu kā uzlikt špakteli un taisīt selfijus ar saviem lētajiem fake brendiem neprot 🤣
05.10.2021 21:14 |

Reitings 8745
Par NL runājot, man žēl to sieviešu, kuras masveidā iepērk to produkciju un ar putām uz lūpām to visu arī cenšas pārdot, īpaši jau šeit iepriekš minētās jaunās māmiņas. Nu nevar būt viss vienā NL kompānijā labs un pērkams. Tāpat kā nevar būt labs viss no Avon, Oriflame kataloga vai no Greenway, Amway un Douglas. Katram ražotājam/izplatītājam ir savi stiprie produkti, bet nu viss nekad nav labs. Liekas dīvaini, ka kāds joprojām vienā vietā izvēlas pirkt visu. Tas ir tas pats, kas bagāts cilvēks turētu visu savu bagātību vienā bankā vienā vienīgā bankas kontā. Katram muļķim ir skaidrs, ka tā nedara. Es, ja izplatītu NL drīzāk pārdotu savām paziņām pāris bestselleru produktus, kurus tie labprāt arī pirktu atkārtoti, pirktu tos no sava cashback, bet realitātē savāktu naudu skaidrā, būtu nevis līderis, bet parasts klients ar savu ID numuru, kuram ir pieeja cashback un viss. Pasīvie ienākumi ap 100-200 Eur mēnesī, kurus ievietot krājkontā vai investēt, nav jāsēž ntajos Zoom, jāvāc komanda, tikmēr strādā savu pamatdarbu ar visām sociālajām garantijām, atvaļinājumu, slimības lapām un 1-2x mēnesī veic lielo pasūtījumu. TADĀAAAAAA. Neuztveru šos izplatīšanas darbus par nopietnu peļņas gūšanas veidu cilvēkam parastajam. Sauliete ir cits stāsts, viņa varētu kļūt arī par Latvijas Top Avon, Oriflame, Amway izplatītāju. :D
05.10.2021 21:23 |

10 gadi
Reitings 734
Reģ: 04.10.2009
angelis @ 05.10.2021 17:31
Par ko runā miglane savā storijā? Vai tikai man aprauj pēdējo video?

Kas tad šai!?
05.10.2021 22:02 |

Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Meitenes paskatieties tajai Kristīnei Slajevai pēdējo bildi story😂😂😂😂😂
06.10.2021 00:36 |

Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
Lexxie @ 06.10.2021 00:36
Meitenes paskatieties tajai Kristīnei Slajevai pēdējo bildi story?????

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
06.10.2021 00:44 |

Reitings 7625
Reģ: 20.08.2021

Daudz ko varu saprast, bet šitas iet pāri saprāta robežām!
Instagrama katastrofa!
Sandra uz viņas fona ir Klaudija Šīfere
06.10.2021 01:22 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Man standartā besī cilvēki, kas līdz pusei kaut ko pasaka, lai uzceltu haipu un tad ta - nu kādu dieniņu kad man būs labāk es jums pastāstīšu. Tagad man vajag mieru, atpūsties no Instagram.
Kāpēc to nevar izdarīt korekti? Es ticu ka lielākā daļa Miglānes sekotāji pat nepamanija, ka viņas IG nav jau kādu laiku, līdz ar šo visu kāršanos.
06.10.2021 06:44 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021

🤣🤣🤣
06.10.2021 06:46 |

Reitings 440
Reģ: 06.06.2021
Meitenes paskatieties tajai Kristīnei Slajevai pēdējo bildi story😂😂😂😂😂

😅😅😅
Un KĀ viņa raksta. 🤦‍♀️
Viņa vispār ir pie pilna prāta? Arī runā dīvaini.
Pieļauju, ka viņa neko nerubī, kas īsti ir NL. 😁
06.10.2021 07:34 |

Reitings 45
Reģ: 21.07.2021
Kādai aizgāja nākamais storijs pēc tā, kur Vucēna stāsta par to, kam vairāk līdzīgs ir Neits? Pēdējo no tiem storijiem man nerāda 😁 Nepateica, ka sūtīs dzīvot/mācīties pie tēva?
06.10.2021 07:40 |

Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
Man no malas šķiet, ka NL kā bizness pastāv tikai savas ķēdes dēļ - respektīvi tāpēc, ka savervē jaunās māmiņas, kuras sapērk startam produktus pa 200eur vismaz, cerībā, ka kāds pirks. Lielākā daļa no viņām labi, ja 1/3 no tā pārdod, pārējo izlieto pašas vai taisa konkursus. Neticu, ka kāds reāli pērk, lieto un katru mēnesi iegādājas konkrētus produktus.
Es tādas reālas atsauksmes par NL produktiem nekur neesmu redzējusi (tādas, kas nenāk no pašiem tirgotājiem).
Un vēl - kāpēc, lai es iegādātos skaistumkopšanas produktus no NL, ja tos piegādā Rimi vai Maximas maisos, kad skatīti brutāli ar līmlenti? Tā vietā es pasūtu internetveikalā, saņemu skaisti iesaiņotā kastītē.
06.10.2021 08:34 |

Reitings 3
Reģ: 26.12.2018
missfortune @ 06.10.2021 08:34
Man no malas šķiet, ka NL kā bizness pastāv tikai savas ķēdes dēļ - respektīvi tāpēc, ka savervē jaunās māmiņas, kuras sapērk startam produktus pa 200eur vismaz, cerībā, ka kāds pirks. Lielākā daļa no viņām labi, ja 1/3 no tā pārdod, pārējo izlieto pašas vai taisa konkursus. Neticu, ka kāds reāli pērk, lieto un katru mēnesi iegādājas konkrētus produktus.
Es tādas reālas atsauksmes par NL produktiem nekur neesmu redzējusi (tādas, kas nenāk no pašiem tirgotājiem).
Un vēl - kāpēc, lai es iegādātos skaistumkopšanas produktus no NL, ja tos piegādā Rimi vai Maximas maisos, kad skatīti brutāli ar līmlenti? Tā vietā es pasūtu internetveikalā, saņemu skaisti iesaiņotā kastītē.

Es Tev varu pateikt godīgu atbildi par nl produktiem - visi smārti, bundžas utt “ēdieni” - negaršoja neviens :D
Šampūns - balzams - nekas īpašs, par 10€ nepirktu, tad labāk nopērku ar visiem sulfatiem un vismaz mati mīksti :D
Finefect pasta - tad labāk pērku skaidru pa 3€ , jo atšķirība nekāda
Batoniņi bez šokolādes - fuj :D
Draineffect - jēgu neredzēju, izdzeru 2 iepakojumus :D
Matiem spreji, zīds, maska un filleris - nice, drošvien nopirkšu vēlreiz
Traipu tīrīšanas līdzeklis - tiešām labs, bet nav īsti ar ko salīdzināt
Sejas kopšanas produkti - man patīk, bet man nav problemātiska sejas āda, tāpēc nezinu kā būtu, ja būtu.
Karstie dzērieni - efekts tāds pats kā no aptiekas, tikai garšīgāki
Riekstu končas - garšīgas!
Ķermeņa losijons - diezgan šķidrs, ātri uzsūcas un smuki smaržo
Vīriešu dušas želeja - ļoti smuka smarža, nav tā spēcīgā, kas parasti ir vīriešu līnijām, bet nav arī sievišķīga. Atgādināja kaut kādas armani smaržas.
Vairāk neko neesmu izmēģinājusi :D
06.10.2021 09:19 |

Reitings 2400
Reģ: 16.06.2017
Pēkšņi visas influenceres, blogeres visas kā viena pēc vienas dziesmas - saka , ka nebija nemaz tik traki , ka visi sociālie tīkli nobruka, varēja paņemt atpūtu un nezin ko. Neticu, ko var pļūtīt. Gan jau visas uzreiz krita panikā, restartēja 101 reizi un gan jau bez dusmu lēkmēm neiztika. Tā apnikusi visa tā diršana un fakeness. Kapēc vienkārši nevar visu teikt un radīt kā ir?!
06.10.2021 09:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits