Ariete @ 03.02.2026 18:33Es atvainojos, bet kas tie par radījumiem kam šādas ļoti maniakāli slimas lietas izraisa baudu? Es tiešām nesaprotu kāpēc... ?? Es tiešām neticu ka reāli pasaulē var notikt tādas lietas kā upurēšana, bērnu izmantošana. Kā un kāpēc!?!?
nu domājams, ka tur tagad visi steigā aizklāj visus/visas, kas vien noziņo…Law9 @ 03.02.2026 19:46https://www.delfi.lv/193/politics/120105181/kas-ir-latviesu-modele-un-uznemeja-kuras-vards-paradijas-un-pazuda-no-epstina-failiem
Lāsma Kuhtarska izkārtojusi sava vārda aizklāšanu?
Vārdotāja @ 03.02.2026 21:45nu domājams, ka tur tagad visi steigā aizklāj visus/visas, kas vien noziņo…
Bet tie dokomenti sen jau lejupielādēti utt.
Dovana @ 03.02.2026 15:17Tur jau tā lieta, tanīs orģijās pret USA pilsonēm izturās atī noteikti savādāk, kaut pusmodelēm. Nez vai kādu USA pilsoni liks zem izvirtuša maniaka un ļaus ar viņu darīt visu kas ienāk prātā. Ar lētājām austrumeiropietēm savādāk, dzīvos vai nē ir vienaldzība. Gan jau tur ir pilnīga norma ja sievieti nogalina, retums tas noteikti nav. Ja paskatās tās filmas par Epstīna salu tad tur pat bija speciāla upurēšanas vieta☝️ vistrakākais ir tas kas nez noticis ar tuem bērniņiem kuri tika kādreiz atdoti masveida adopcijai? pie "labajiem vecākiem" no visas austrumeiropas. Tak pilns internets ar video un bildēm kur šitie izvirtuļi ir kopā ar maziem bērniem!? viņi sevi aizstāvēt nevar. Ja tās pilngadīgās meklē medus podu tad pašas arī atbild par to!
Pilns youtube ar dokumentālām filmām un izmeklēšanām. Nez vai tiem kas noskatās tas sagādā baudu. labi, ka Tu domā, ka tā pasaule ir tik svēta un tīra. Pat deputāti noteikti nezog😉Ariete @ 03.02.2026 18:33Es atvainojos, bet kas tie par radījumiem kam šādas ļoti maniakāli slimas lietas izraisa baudu? Es tiešām nesaprotu kāpēc... ?? Es tiešām neticu ka reāli pasaulē var notikt tādas lietas kā upurēšana, bērnu izmantošana. Kā un kāpēc!?!?
Dažas dienas atpakaļ ielādēti. Kā ielādēja tā uzreiz sākās viņus daudzi jau sen gaidījaVārdotāja @ 03.02.2026 21:45nu domājams, ka tur tagad visi steigā aizklāj visus/visas, kas vien noziņo…
Bet tie dokomenti sen jau lejupielādēti utt.
Mūsu daiļavas pilngadīgās nav nekādi upuri tur drīzāk vervētājas līdzdalībnieces!Džinga @ 03.02.2026 22:21
Vārdus aizklāj U.S. Department of Justice, daudz ko darījuši pavirši vai steigā, tāpēc nepārtraukti kaut kas tiek labots.
Būtībā būtu jābūt aizklātiem visiem upuru vārdiem, ja pareizi sapratu. Kļūdas pēc palika neaizklāts, vēlāk tika labots.
Tas viss ir vienkārši uzraksti vēstuli viņiem uz e-pastu paraudi un lieta darīta. Tur jau daudz kas ir izņemts. E-pasts arī norādīts uz kurieni jāraksta.Law9 @ 03.02.2026 19:46https://www.delfi.lv/193/politics/120105181/kas-ir-latviesu-modele-un-uznemeja-kuras-vards-paradijas-un-pazuda-no-epstina-failiem
Lāsma Kuhtarska izkārtojusi sava vārda aizklāšanu?