IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 348
Reģ: 29.03.2010
Patiesībā to, kā viss ir bijis, var zināt tikai tieši iesaistītās personas. Personīgi man Tavi norādītie linki nesniedz pārliecinošu informāciju. Savukārt visi failos minētie cilvēki, izņemot cietušos, šajā kontekstā ir uzskatāmi par līdzdalībniekiem.
Šis bija domāts Gizem komentāram🤣
01.02.2026 01:31 |

Reitings 865
Reģ: 05.09.2025
guccibabe @ 01.02.2026 01:31
Patiesībā to, kā viss ir bijis, var zināt tikai tieši iesaistītās personas. Personīgi man Tavi norādītie linki nesniedz pārliecinošu informāciju. Savukārt visi failos minētie cilvēki, izņemot cietušos, šajā kontekstā ir uzskatāmi par līdzdalībniekiem.
Šis bija domāts Gizem komentāram?

Nē, nu man personīgi arī neticas, ka viņa būdama šādas netīras aģentūras elitē nebija iesaistīta. Bet nu jā….
01.02.2026 01:53 |

Reitings 656
Reģ: 13.02.2024
Tas Gobzems galvu iespiedis durvīs. Jau cik profilus nopublicējis, pēc tam - ai, laikam tā nebija. Jums pašām patiktu, ka vārda vai foto līdzības dēļ tas lohs nopublicētu jūsu datus, to izlasītu jūsu bērni, māte, vīramāte, tante, kaimiņiene, un nu tik sāktos tracis, ka “anniņa” bij mauka, ka laikam nebija, to jau neviens vairs neizlasītu. Un tik diedelē piķi kā tuneļa ubags, es tur neredzu neko tādu, ko google un sociālajos tīklos nevarētu atrast, ja kādam interesē. Strādāt būtu vilcies, skumji, ka vecis pusmūžā ubago. Vismaz kaut ko jēdzīgu publicētu, mani, piemēram neinteresē, ar ko un kā pieauguši cilvēki drāžas. Savukārt info par nolaupītām vai piespiestām nepilngadīgajām viņa garadarbos neredzu.
01.02.2026 08:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits