Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |
Mc.Queen @ 06.07.2022 15:50
Screenā bija arī niks tai, kura to nosūtījusi.
cik ātri tavs koments jau ir andžas storijā kauns par vietējām forumniecēm- stukačām
cik ātri tavs koments jau ir andžas storijā :D kauns par vietējām forumniecēm- stukačām :)Mc.Queen @ 06.07.2022 13:31Kāda zina kaut ko vairāk par Kristīnu Andžu? Viņa it kā vienmēr smaida, super pozitīvā, bet man liekas,ka tāds ļaunums(?) ārā spiežas... Tāda, kura izslēdz kameru un pēc tam visus nodirš, izkomandē utt.
Sarma1986 @ 06.07.2022 15:36Vizla ar Porzingi vismaz izskatās kā normāls pāris. Ja arī nauda interesē galvenokārt, ar normāla izskata, sava vecuma vīrieti, piemēram, man nebūtu pretīgi gulēt, arī bez lielās loves.
Taču ar tādu kā Fiłu, kas kā tēvs Jelinskai blakus, nu sitiet nost, es viñas vietā nevarētu būt, man sāktos psiho problēmas, fui, katru nakti papucis blakus.
Mc.Queen @ 06.07.2022 14:55
Kādā ziņā? Tik daudz storijiem nesekoju
Viņa neciena arī pašu Pēteri.
Linus @ 06.07.2022 14:32Es te esmu samērā nesen, bet vai forumā tika apspriestas Saulietes Pētera attiecības ar Ilzi Rēvaldi? Ja bija, meklēšu, gribu palasīt
Linus @ 06.07.2022 10:35Saulietei vajag Adaptolu, Noofenu vai ko tamlīdzīgu nomierinošu padzert ??
Pēc Jūsu vulgārā komentāra, par Jums var spriest to pašu😁mikina @ 06.07.2022 12:06Sauliete tik vulgāra, psiha pēdējā laikā palikusi, ka liekas, ka Pēteris pa maz viņu drāž??
mikina @ 06.07.2022 12:06Sauliete tik vulgāra, psiha pēdējā laikā palikusi, ka liekas, ka Pēteris pa maz viņu drāž??
Vakarkleita @ 06.07.2022 13:25Karadžana laikam neko nav dzirdējusi par bērna pirmajiem apaviem.
Svarīgi, lai kurpe stingri aptver potīti. Kurpes zolei jābūt ļoti kustīgai un mīkstai.
Īpaši Karadžanai informācija...
Modernas kedas un citi apavi ar gumijas zoli ir skaisti stila apavi un ar tādiem var braukt ciemos, bet tie neatbilst bērna pēdas veselībai. Var taču atrast arī glītas un stilīgas sandalītes.
Es esmu diezgan pārsteigta, ka bērna pirmie apavi staigāšanai ir Aliexpress sparkle, sparkle sandalītes.😁⭐
Vakarkleita @ 06.07.2022 13:25Karadžana laikam neko nav dzirdējusi par bērna pirmajiem apaviem.
Svarīgi, lai kurpe stingri aptver potīti. Kurpes zolei jābūt ļoti kustīgai un mīkstai.
Modernas kedas un citi apavi ar gumijas zoli ir skaisti stila apavi un ar tādiem var braukt ciemos, bet tie neatbilst bērna pēdas veselībai. Var taču atrast arī glītas un stilīgas sandalītes.