Sassy @ 11.07.2025 22:55tā Evelīna nemaz nav tik stulba, bet dzeks viņu tiešām varētu apvest ap stūri kaut kàdà joint venture ? Viņš reàli izskatās tik slidens tips!
Rozìte nav daudz zaudējusi izšķiroties. Tur Miss Perfekcijai drìzàk bija reputàcijas riski, ja paliktu kopà.
Hmmm1 @ 11.07.2025 11:29
Nu uzskatu, ka ir jāsūdzas.
Viņa apdraud gan sevi un māsu, gan arī citus uz ielas.
Viņai ir tikai baltās tiesības, tas nenozīmē, ka var braukt bez blakus cilvēka kam ir tiesības.
Viņai ir 16,17 gadi?
Un tas, ka nav uzlikts M burts arī ir debīli no Katrīnes puses.
Tādiem sodu vajag uzlikt, lai sāk domāt...
Hermiine89 @ 10.07.2025 15:41Pārkere uzvedas atbilstoši savam vecumam. Viņai vēl nav 25. Stulba jau nav, fišku rubī savā tik tok pasaulē. Bet nu Anna Rozīte tiešām var pretendēt uz garlaicīgākās personības un satura veidotājas titulu.
tā Evelīna nemaz nav tik stulba, bet dzeks viņu tiešām varētu apvest ap stūri kaut kàdà joint venture 😂 Viņš reàli izskatās tik slidens tips!Hermiine89 @ 11.07.2025 15:15Jā, vecais ir rūdīts blēdis, ar sliktu reputāciju. Tieši tāpēc vienīgā, kas ar viņu gatava sadarboties ir šī jauniete, bez uzkrātas dzīves pieredzes, manipulējama.
mon_moiselle @ 11.07.2025 22:37
Viņai tagad ir tas portugālis. Vajadzētu it kā dzīvei un pašvērtējumam iet uz augšu.
Pilnīgi prieks bija, ka viņai viss sakārtojies un vairs nebrauc savos šķietamajos eskorta braucienos (tikai mans subjektīvais pieņēmums). Bet tad notika šis multeņu briesmonītes makeover…☹️
Boybye @ 11.07.2025 22:09
Tas ko es zinu kopumā ko ir darījusi- zobu venīri, krūtis jau ļoooooti sen, knapi bija 20, lūpas viņai nebija vispār, bet šajā reizē ir daudz salaisti vaigu filleri, un protams tas deguns. Pagooglējiet- Diana Kubasova Latvijas princese. Vienīgais, ko viņai varbūt vajadzēja bija lūpas, tas vēl ok, bet pārējais… reāli tikai izkropļoja. Laikam baigi grūti, ka drīz 36 un joprojām nav tā miljardiera pie sāniem ko dikti gribas, bet nu Jeff Bezos jau ir aizņemts, tas kuram šitādas plastikas upures patīk
telma @ 11.07.2025 21:48Bet ko Kubasova ir darījusi? Tur nav tikai nose job, tur vaibsti ir mainīti
Kirbis32 @ 10.07.2025 17:42Gobai visu dienu bērns raud un var dzirdēt bērna palīgā saucienu,viņa domā ,ka tas ir ok.
Iespējams piens trūkst+tonuss acīm redzams.
Līva kāpēc neko nedari lietas labā? Pasties ar piena pumpi cik tev ir piens,vai vispār pietiek un mazā ņemas svarā.;(
Kas vainas 40 gadīgai sievietei uz motocikla?😳 Viņa iespējams ir braukusi 20 gadus un brauks vēl 15 gadus kamēr būs spēks! 70 gadīgais Frīdis uz moča arī ir briesmas?😳🙈Elizabeteeee @ 11.07.2025 00:16
Neteikšu, ka Rozītes pasniegšanas veids man ir tuvs, bet labāk es skatos uz Rozīti, nekā uz 40 gadīgu sievieti uz motocikla vai vēl kaut kādu krīzes izpausmi ?
Es personīgi uzskatu, ka pasniedz viņa sevi eleganti
Nevienam nepatīk skatīties, kad 40 gadīgas sievietes uztaisās par 20 gadīgām ?
mrthkjj @ 10.07.2025 23:41
Viedokļa izteikšanai?
Vai tad tāda nav būtība visiem komentāriem?!
Nekad neapgalvoju, ka mans viedoklis ir pareizais, vienkārši pasaku savus novērojumus un interpretācijas par tiem :)
Boybye @ 11.07.2025 17:29Nevaru beigt šausmināties par Kubasovas seju. Nu kā var šitā sadirst sevi? Un priekš kam, viņai 35 gadi, it kā pieaugusi un nopietna sieviete, bet vēl cīnās ar kompleksiem. Tas taču jau vecums, kad būtu sevi jāpieņem. Tie vaigi, tas uzrautais deguns, nu tik neveiksmīgi viss izskatās. Bija skaista sieviete, tagad izskatās pēc skeletgalvas.
Njā, man no dabas ir tāds deguns kā Diānai pēc plastiskās. Un neviens mani neatcerās. Šāda tipa deguni seju padara bezpersonisku, nekādu. Ļoti žēl, ka nenovērtēja, ko daba ir devusi. Bija tāda personība, tagad izskatās pēc multeņu varoņa.Boybye @ 11.07.2025 17:29Nevaru beigt šausmināties par Kubasovas seju. Nu kā var šitā sadirst sevi? Un priekš kam, viņai 35 gadi, it kā pieaugusi un nopietna sieviete, bet vēl cīnās ar kompleksiem. Tas taču jau vecums, kad būtu sevi jāpieņem. Tie vaigi, tas uzrautais deguns, nu tik neveiksmīgi viss izskatās. Bija skaista sieviete, tagad izskatās pēc skeletgalvas.
nu netak, viņa tak pirmstam ir jau braukusi, tas teksts bija tieši tāds, lai saprastu, ka viņa viena pati. Kas zin, aizbrauca pēc tās paciņas, blakus tur kaut kur dzīvo, varbūt isu gabaliņu pabrauca, bet tāpat.5919 @ 11.07.2025 13:57
Tai video tak var redzēt, ka mašīna nav kustībā un atrodas stāvlaukumā, un, ka, visticamāk, gaida kādu, kas var sēdēt blakus.
Hermiine89 @ 11.07.2025 15:15Jā, vecais ir rūdīts blēdis, ar sliktu reputāciju. Tieši tāpēc vienīgā, kas ar viņu gatava sadarboties ir šī jauniete, bez uzkrātas dzīves pieredzes, manipulējama.
Jā, vecais ir rūdīts blēdis, ar sliktu reputāciju. Tieši tāpēc vienīgā, kas ar viņu gatava sadarboties ir šī jauniete, bez uzkrātas dzīves pieredzes, manipulējama.Greetaa @ 11.07.2025 13:29
Dienā, kad mediji publicēja šo ziņu, Evelīna bija ielikusi storiju, ka abus vieno tikai draudzība un bizness. Man arī nekur nenolasījās, ka būtu romantiskas attiecības no storijiem, var saprast, ka kaut kādu biznesu būvē. Vienīgais pārsteigums, ka Evelīna ar viņu sadarbojas, jo viņš taču bija apsūdzēts krāpšanā.