glorijastasta @ 12.02.2025 23:21Visas lielas Roja aizstāves, man jautājums. Ko tā sieviete darīja pie Chris mājās??
Ne velti Rojs izdzēsa, jo saņēma informāciju KUR sieviete atradās:) tāpat arī otra dāma varētu parādīt saraksti kā draud, neliekas mierā un piesien sazin ko. Meitenes, ja puisis jūs uzaicina uz mājām un ar jums pārguļ, tas nenozīmē ka viņam ir pienākums jums vēl rītvakar piezvanīt?
Zēns bauda slavu un meitenes, neesiet muļķes??? man žēl džeka, kurš uz šīm abām durām salauza sirsniņu un ilūzijas par big love. Un tagad staigāt pa Rīgu un bazūnēt, ka nezin kā attapās viņa dzīvoklī. Vizla, Rozīte, Beta gan ir visai priecīgas par chris?
GlorijaGrevcova @ 13.02.2025 09:42
Ķimene ir zoss, viņa to varēja izmuldēt vēlāk, kad meitas jau būtu sen kā pieaaugušas, tad viņām būtu pie vienas vietas, ko bohēmiskā kundzīte jaunībā darījusi.
Savukārt, kamēr meitas ir tik mazas, bija ļoti tizli, publiski izkarināt visu netīro veļu, jo tas, par ko 30-40 gadu vecumā ir nospļauties, pamatskolā un pusaudža gados, ir trağēdija un trauma.
Un kāda vispār bija intervijas jēga.
Pilgrim @ 13.02.2025 13:16Ķimene sevi parādīja kā dumju un infantilu sievieti. Bet tas jau tāpat bija skaidrs. ?
Sakta @ 13.02.2025 13:05man arī nagi niezēja pajautāt ?var jau būt ja bija kāda stāsts, kur tad palika, varbūt palaidu garām.. bet finansiāli izdevīgi būtu nopirkt par ziedojumiem ( nopirka un vēl nauda palika pāri) un tad tomēr nodot gaļā. Es nezinu vai tā bija, tikai minu?
Tepat @ 13.02.2025 14:34
Kas viņai seko un pērk preci
Tādas pašas dumiķes
Santa sevi pozicionē gudrām sievietēm???
LabaDabaDa @ 13.02.2025 08:41
Jā, Strēle savos video izskatās pēc reālas special snowflake - Latvijā visi dzer, visiem ir problēmas, tikai uz viņu tas nekādi neattiecas, jo viņai viss ir pilnīgi citādāk. Jo viņa ar vīru vispār nedzer, viņi tikai bauda - vienīgie visā valstī.
Patiesībā tāda attieksme arī ir problēma.
selestine @ 13.02.2025 13:24Modrim jau ta Alma tik ka draugs..es ta saprotu,ka Modris tak ir uz puisiem,nevis uz abiem dzimumiem.
Es Modrim sekoju,nez man vins neliekas agresivs.Ta ,,tipa,,lamasanas tak ta pa prikolam.
Bet nu domaju,ka vinam nak vienam tur depresijas un ja vel kautkadi paradi jaatdod un naudas nav,tas sausmigi dod pa nerviem.Un vel ta muziga stucisana par katru sikumu,kur visu laiku brauc kadas iestades.Un gan jau ari vel nav sirdi atgajis no attiecibu izjuksanas.
Pilgrim @ 13.02.2025 13:16Ķimene sevi parādīja kā dumju un infantilu sievieti. Bet tas jau tāpat bija skaidrs. ?
Sakta @ 13.02.2025 13:08bija runas , ka Roju sitis ( par ko es nebrīnos) bet nu abi jau lika žēlabainus storijus, abi it kā upuri. Es domāju varbūt tur viņiem nesanāca, jo Rojs vēl gribēja dzīvi baudīt ārpus laukiem, bet nu Modris baigi visu laiku skriet līdzi nevarēja, jo kādam zvēri jākopji visu laiki.
bija runas , ka Roju sitis ( par ko es nebrīnos) bet nu abi jau lika žēlabainus storijus, abi it kā upuri. Es domāju varbūt tur viņiem nesanāca, jo Rojs vēl gribēja dzīvi baudīt ārpus laukiem, bet nu Modris baigi visu laiku skriet līdzi nevarēja, jo kādam zvēri jākopji visu laiki.Džinga @ 13.02.2025 12:56
Nebija tā, ka no Roja storijiem varēja noprast, ka Modris viņam riktīgi izdarījis pāri, salauzis bezmazvai?
man arī nagi niezēja pajautāt 🤭var jau būt ja bija kāda stāsts, kur tad palika, varbūt palaidu garām.. bet finansiāli izdevīgi būtu nopirkt par ziedojumiem ( nopirka un vēl nauda palika pāri) un tad tomēr nodot gaļā. Es nezinu vai tā bija, tikai minu😀DoxyPenelope @ 13.02.2025 12:41
Es tieši par to pašu kādu laiku atpakaļ iedomājos - kur palika tā gotiņa, ko tā glāba, tā glāba. Bija daži storiji un klusums. Negribas arī rakstīt un prasīt, ka nenobloķē :D bet nu ļoti aizdomīgi...
Sakta @ 13.02.2025 10:17man gan viņš nekāds svētais neliekas.. jo vairāk skatos tos storijus, jo vairāk pārliecinos.. daudz tie video ir skaisti safilmēti. Jā, viņam izdodas arī asariņu izpiest par visādam lietām....Bet viņš bieži arī ieliek tos aizkadrus- kā tas video ir tapis... es tur redzu lamāšanos, agresiju. Tagad viņš mazāk visus zvērus filmē, jo viņas regulāri sūta PVD virsū. Piemēra rīkoja baigi žēlabainu akciju, kā vēlās izpirkt vienu govi no nokaušanas. Sēdēja pie tās govs, raudāja, saziedoja normālu summu, govi nopirka, paārstēja, pāris video vēl parādijās un viss, vairs nav redzēta. Tāds kontakts ar to it kā bija.. bet tajā pašā laikā pa nakti vazājas un lamā savas vistas, jo kaut ko dara ne pa prātam. Alma arī bija ielikusi kā tirgo liellopu kaulus ( viņa nodarbojas ar liellopiem) un tad Modris izdomāja labdarību, vedīšot un patversmi. Jāsaziedo nauda Modrim un tad šis atpērk no Almas un abi ved. Bet Alma sākumā bija ielikusi savā storijā zemāku cenu par kg, bet tad, kad dzima doma par patversmi, Modris norādija lielāku summu par kg. Naudu, protams, saziedoja un ar uzviju. Nesen atkal rīkoja tādu pašu akciju
Sakta @ 13.02.2025 10:17man gan viņš nekāds svētais neliekas.. jo vairāk skatos tos storijus, jo vairāk pārliecinos.. daudz tie video ir skaisti safilmēti. Jā, viņam izdodas arī asariņu izpiest par visādam lietām....Bet viņš bieži arī ieliek tos aizkadrus- kā tas video ir tapis... es tur redzu lamāšanos, agresiju. Tagad viņš mazāk visus zvērus filmē, jo viņas regulāri sūta PVD virsū. Piemēra rīkoja baigi žēlabainu akciju, kā vēlās izpirkt vienu govi no nokaušanas. Sēdēja pie tās govs, raudāja, saziedoja normālu summu, govi nopirka, paārstēja, pāris video vēl parādijās un viss, vairs nav redzēta. Tāds kontakts ar to it kā bija.. bet tajā pašā laikā pa nakti vazājas un lamā savas vistas, jo kaut ko dara ne pa prātam. Alma arī bija ielikusi kā tirgo liellopu kaulus ( viņa nodarbojas ar liellopiem) un tad Modris izdomāja labdarību, vedīšot un patversmi. Jāsaziedo nauda Modrim un tad šis atpērk no Almas un abi ved. Bet Alma sākumā bija ielikusi savā storijā zemāku cenu par kg, bet tad, kad dzima doma par patversmi, Modris norādija lielāku summu par kg. Naudu, protams, saziedoja un ar uzviju. Nesen atkal rīkoja tādu pašu akciju
lipsinluka @ 13.02.2025 10:04
Kas ir Modris un Strēle?