Skatos, ka Tev pret Santu personīgs naids, jo ne pirmo reizi viņas dārziņā akmeni met. Neredzu viņas sejā alkoholismu, ar 3 bērniem 24/7 esot mājās, vīna glāze ik pa laikam nav alkoholisms. Alkoholiķim neinteresētu celties 6:00, lai brauktu uz gym.mrthkjj @ 11.03.2025 15:58Ja gribiet, dāmas uzēsties uz kādu, kurai tiešām ir un smagas problēmas ar alkoholu, tad lūdzu Santa Nīmane, jau no 64. vsk laika bija problēmiņas gan ar nelabvēlīgām kompānijām, gan uzvedību, bet kad apprecējās sākās lielas problēmas un tagad pat sejā redzams. Man vi;nas patiesi žēl, jo bija ļoti sakarīga meitene, bet tagad ļoti sevi nolaidusi.
Piekrītu tādēļ rakstu kāds nu ir tāds ir, bet viņa pati viņu gribēja! Vēl meitām viņa uzvārdu uzkāra, dzīvam tēvam esot🙈 Pati viņa viņam regulāri pulveri zog un lieto. Tanī video fragmentā viņa sevi pazemo ne Kambalu.Džinga @ 11.03.2025 19:00
Viņš taču ir traks tēviņš, regulāri apdzēries vai salietojies, pirms pāris gadiem skatījos viņus sbf un tak pilnīgs aaarprāts. Skaidrā viņi abi ir sakarīgi, bet nu izcelt, ka viņš ir kaut kāds labāks?? nez vai
Dovana @ 11.03.2025 18:32Cik stiprā vējā ir kambaliene stāvējusi? Kā viņu Kambala vispār spēj izturēt? Lai nu kāds viņš ir un netikumi, bet miera un lāga dvēsele viņam nav pazudusi. Kambaliene ir riktīga čuhanka. Kura vēl sevi uzskata par dāmu?
pechele @ 11.03.2025 16:36Par Aiju runājot, seja tāda izteikti nelaba palikusi pēc tēta nāves. Vēl jau viņai tas brālis pazudis. Es domāju, ka tur vairāk kreņķi sejā, nevis alkohols.
mrthkjj @ 11.03.2025 15:50
Ej paārstē galvu, ir daudzi mūziķi, kuri nelieto / lieto ļoti maz. Tas, ka tu to kontingentu nezini, nav teikts, ka tādu nav. Protams, irarī Sex drugs & Rocknroll, bet tas nav Aishas gadījums.
Pō @ 11.03.2025 16:14Aiju Andrejevu personīgi nezinu, kopā glāzes cilājusi neesmu, bet pēc sejas es noteikti būtu varējusi derēt, ka viņa ļoti daudz dzer. Ja tas tā nav, tad gan tas liekas traki...
Alkoholu nelieto, bet tāpat izskaties kā nodzēries. Nav paveicies nudien.
akul12 @ 11.03.2025 10:54
Tātad dzer, kā bocmanis, jo mūziķi nekad nav bijuši atturībnieki ar dažiem ārkārtīgi retiem izņēmumiem. Un arī tikai tāpēc, ka nodzērās līdz pelītēm un vairs nevar.
law7 @ 11.03.2025 14:17
Kur tu viņu lasi?
Sassy @ 11.03.2025 14:27Long time no see, smilšu kaste! Heloooooo, klačas!
Es būšu tik vīlusies, ja Olga paliks ar Kambalu ??
Lai kāda Aishai seja, Gammā viņai bija visseksīgākā kleita (kurā saņēma balvu). Tas, kā viņa sagāja ar vèl precēto dad to be Aišpuru, protams, nebija smuki, bet neba nu viņa to džeku ar varu uz krūmiem vilka. Pats viens tās bikses atpogāja. Vai nebija kkādas intervijas, kur gaudoja, ka sieva nesaprot un jau bijusi krīze, un tā grūtniecība sanākusi negaidīta? Anywways, nav musu darīšana!
Jelinska, mamma mia! Brauc ar Santa auto?! Oj nenosmieties ? Labu galu tas romāniņš ar veco Fiļu neņems. Aizies vēl tiešām vecais pie dieviem ar sirdi par ex tiesām atkal sakreņķējies un paliks Jeļa bez iztikas ?
Par Vizlas matiem un geju draudziņiem neko nezinu, bet piekrītu, ka Peitone kā friziere ir stipri pārvērtēta. Viņa griež diezgan sūdīgi, ir pieredze uz savas galvas. Bet haipot prot un ariī naudu paprasit. Par to viņai cepums!
Pilgrim @ 11.03.2025 14:02Gobzemam pavasara paasinājums? Nu jau murgo par visām tēmām.
brunettte @ 11.03.2025 09:58Es nesaprotu, Tu esi personīgā ārste visiem? Analīzes ievāci? Gudri muldi par to, ko pat nezini. Un Tev neviens nav devis atļauju uzstādīt diagnozes. Tiešām, prātiņ nāc mājās, cik ļoti jāuzēdas vienam cilvēkam, lai izteiktu absurdus apvainojumus.