Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |
core @ 04.03.2021 22:50Nu ko Juta dodas pie sava svarīgā iemesla ceļot, kas nav vienkārši atvaļinājums :D
Simbinja @ 05.03.2021 09:16Tā ir viņas interpretācija un “secinājums”, jo ārste esot ļāvusi kafiju. Neviens normāls ginekologs neatļautu dzert to sūdu.
Tā ir viņas interpretācija un “secinājums”, jo ārste esot ļāvusi kafiju. Neviens normāls ginekologs neatļautu dzert to sūdu.missfortune @ 05.03.2021 08:50
Viņa it kā minēja to, ka ārste ir atļāvusi lietot DE.
Lizele @ 05.03.2021 08:54Man pašai nav kaķis, patīk kaķi, bet es nespēju skatīties, kā Sauliete glauda savu kaķi. Viņam tak acis izbolās. Nu labi, es nezinu, varbūt tā pareizi?
missfortune @ 05.03.2021 06:48Vucēna šī rīta storiji.. Izklausās, ka viņai ir preeklemsija, jo augsts asinsspiediens, tūska, bet viņa to risinās ar Drain effect. Tas nav OK.?
la femmina @ 05.03.2021 08:20
Spiediena zāles aiztur ūdeni un sāļus organismā. Tā mazināšanai ir vajadzīga ārsta konsultācija nevis pašdarbība ar drain effect, kas nogalinās viņas sistēmu. Nemaz nerunāsim par vitamīniem un minerālvielām. Sāls patēriņš arī jāņem vērā. Viņa atstāj bezatbildīgas personas iespaidu.
missfortune @ 05.03.2021 06:48Vucēna šī rīta storiji.. Izklausās, ka viņai ir preeklemsija, jo augsts asinsspiediens, tūska, bet viņa to risinās ar Drain effect. Tas nav OK.?
Nu tas ir vienkārši piz*ets, es atvainojos!missfortune @ 05.03.2021 06:48Vucēna šī rīta storiji.. Izklausās, ka viņai ir preeklemsija, jo augsts asinsspiediens, tūska, bet viņa to risinās ar Drain effect. Tas nav OK.?
Digimons @ 04.03.2021 22:30ak Dievs, tiešām tās lūpas briesmīgas, un ļoti lec acīs. Vai tad vismaz vīrs nevar pateikt, ka kaut kas ir ne tā?
ak Dievs, tiešām tās lūpas briesmīgas, un ļoti lec acīs. Vai tad vismaz vīrs nevar pateikt, ka kaut kas ir ne tā?DaicyDaicy @ 04.03.2021 17:46Atsakos ticēt,ka tā ir viena un tā pati sieviete.. ?
Amii @ 04.03.2021 15:25Tā Karlīna Kramiņa nu gan visur braukā un atpūšas. Laikam naudas tiešām ir daudz. Visādi Baltic Beach hoteļi utt.
Man piemēram kad savam vīrietim pasaku, ka gribu kaut kur aizbraukt , viņš pasaka ka neies naudu tērēt. Pa laikam kautkur jau aizved. Bet nu ne katru dienu.
Bet Kramiņa un Danenbergsone katru dienu dienu braukā kautkur. Nesaprotu kur to naudu ņem. Ir taču berni un visādas vajadzības.