IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 734
Reģ: 04.01.2023
Ainulai @ 23.07.2023 17:08
Cik smieklīgi! Žurnāliste Spriņģe un pašpasludinātais uztura “eksperts” Bidiņš (kuram nav medicīniskas izglītības) uzsāk publisku diskusiju ar ārsti, kura ir rakstījusi doktora disertāciju par tēmu un noteikti māk lasīt medicīniskos pētījumus daudz labāk kā Spriņģe vai Bidiņš! Zinātniskie pētījumi arvien tiek veikti un es nemaz nebrīnītos ja tās auzas nav tik veselīgas. Galu galā, pirms 20 gadiem visi teica, ka margarīns ir daudz veselīgāks par sviestu un tikai pēc tam atklājās patiesība par transtaukskābēm un to kaitīgumu veselībai.
Spriņģei ir izteikta vēlme būt visām pudelēm par korķi, bet varbūt vajag pirms tam mazliet iedziļināties tēmās?
Vienīgais, par ko Janovskai var piesieties, ir valodas prasme un informācijas pasniegšanas stils. Viņa mani neuzrunā ar savu tēlu. Bet zināšanas viņai ir pietiekošas, lai viņa teiktu to, ko saka.

Ne jau tikai viņi divi par to runā. Jau esmu redzējusi vairākos soctīklos ierakstus no dažādiem speciālistiem, tai skaitā uztura speciālistiem, kas saka to pašu, uzverot, ka Janovska ir izrāvusi datus no konteksta vai speciāli interpretējusi pētījumu pa savam, lai dabūtu klikšķus. Turklāt Janovska pēc specializācijas ir dermatologs, kāds sakars viņai par uzturu runāt, kas nav viņas lauciņš, turklāt tik kategoriski? Nekad, nekad nevajag uzticēties tādiem “speciālistiem”, kas saka, ka kaut kāda lieta ir tikai slikta vai tikai laba, visam ir savas nianses.
23.07.2023 17:19 |

Reitings 3508
Reģ: 10.12.2022
Janovska izklausās pēc ārstes, par kuru mana mamma iesmēja,jo netīšām trāpīja pasēdēt blakus kursiku laikā, vēl prasīja man vai nezin kas tā par instagram dakterīti , stāstīja tādas muļķības ka tik turies
23.07.2023 17:08 |

Reitings 2469
Reģ: 04.01.2022
Cik smieklīgi! Žurnāliste Spriņģe un pašpasludinātais uztura “eksperts” Bidiņš (kuram nav medicīniskas izglītības) uzsāk publisku diskusiju ar ārsti, kura ir rakstījusi doktora disertāciju par tēmu un noteikti māk lasīt medicīniskos pētījumus daudz labāk kā Spriņģe vai Bidiņš! Zinātniskie pētījumi arvien tiek veikti un es nemaz nebrīnītos ja tās auzas nav tik veselīgas. Galu galā, pirms 20 gadiem visi teica, ka margarīns ir daudz veselīgāks par sviestu un tikai pēc tam atklājās patiesība par transtaukskābēm un to kaitīgumu veselībai.
Spriņģei ir izteikta vēlme būt visām pudelēm par korķi, bet varbūt vajag pirms tam mazliet iedziļināties tēmās?
Vienīgais, par ko Janovskai var piesieties, ir valodas prasme un informācijas pasniegšanas stils. Viņa mani neuzrunā ar savu tēlu. Bet zināšanas viņai ir pietiekošas, lai viņa teiktu to, ko saka.
23.07.2023 17:08 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Uvavy @ 23.07.2023 11:38
Jana Janovska nav latviete? Skatos Sprinģes storijus, kur viņa publicēja saraksti ar Janovsku. Janovska ar tādām kļūdām raksta.. Satura ziņā, skatoties Spriņģi un Bidiņu, man nerodas šaubas, ka Janovska runā muļķības biznesa dēļ. Tāpat kā iepriekš tā zīdīšanas speciāliste, arī šī izmanto "dr" nevietā, cenšoties savām muļķībām piedot lielāku ticamību.

Jana izskatās ir ārste. Anti-aging màjaslapa viņa minēta kā - Dr.med. Jana Janovska
Preventīvās medicīnas speciālists, dermatologs
Bet zinot kā LV apmāca dermatologus 😄, tad jau nav brīnums, ka tikai ar Dr. birku viņa var spekulēt. Viņa jau nav terapeite, tāpēc līst tādos lauciņos ir bīstami. Būtu labāk stāstījusi par atopisku dermatītu, no sava lauciņa. :)
Ārsts nenozīmē, ka tagad piem. ķirurgs var sākt līst cita speciālista lauciņā un mācīt publiski, kā būtu labāk.
23.07.2023 16:46 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Saistībā ar Vizlu tur viss skaidrs. Dzīvo savu labāko dzīvi, ir pakļauta skriet pakaļ skaistuma etaloniem. Viņa tiešām ir ļoti simpātiska, nesaprotu, kāpēc viņa slēpj savus unikālos vasaras raibumus. Man vairāk viņa simpatizētu, ja viņa vairāk būtu Latvijas Laura, nevis skrien pēc Kardashian kulta un pataisīt sevi par kārtējo lelli, bet katram savs 🙂!
Attiecības arī viņai izskatās līdzīgi līmenī kā Valdmaņiem bija - skaistums, mode un lai abi ir kā no žurnāla. Nav vairs viņiem augstāka līmeņa, kur kāpt.
Es zinu to Porziņģa kompāniju, kas viņam tur izskatās ir uzsēdusies. Manliekas smieklīgi lielīties ar visu to bagātību, ka Kristaps to visu uzsaucis. 😀
23.07.2023 16:30 |

Reitings 205
Reģ: 05.04.2023
Meitenearputniem @ 23.07.2023 12:19
ilgi ,jo ar tādu mati bērnus atstāt nevar . Un šķiršanās gadījumos bērni standarta paliek ar māti . Bet būsim godigi ,ja vēl vecākā meita viņai šķiet mīļa un saņem kādu mātes uzmanību,tad jaunākā ir vienkārši pamesta un kā traucēklis mātei... Tur var redzēt,ka tikai tēvam bērni interesē,mātei tikai atpūsties un izbaudīt,citas ig slinķes vismaz sāk kaut kādus kursus bīdīt,lai kaut ko dzīvē izskatītos,ka dara,bet šī pat gadu vienu biznesu ar vīra vecākiem nevar noturēt

Jā tie pēdējo storiji ar tādi dīvaini.
Pagaidījām , kamēr Adrijas grupa paies garām, tad gājām ārā.
Adrija ar tomēr tika pie lillā matiem.☹
Liekas, ka tikai lielā meita ir tā labākā.
23.07.2023 16:22 |

Reitings 3508
Pačekoju,Isarovas otrs profils vēljoprojām ir aktīvs, tiesa gan uzlikts privāts 6,8t sekotāji, nav skaidrs priekškam tas ārstes profils tad
23.07.2023 16:10 |

Reitings 8397
Reģ: 09.09.2021
Spriņgei nav ko darīt kā sava atvaļinājumā laikā kā norādīt cilvēkam ko viņš raksta savā privātajā profilā. Mīļā, Spriņge, iegūsti Tu doktora grādu 30 gados un tad pamuldi vēl. Kas viņai par daļu ko viņa raksta savā privātajā profilā? Tas nav viņas darba profils, ibio.
23.07.2023 16:06 |

Reitings 3508
Meitenearputniem @ 23.07.2023 09:38
pirmkārt , tas ka viņa nearste interneta nenozīmē ,ka ir slikts ārsts ,tā šie viņas privātais profils ,kur bija var likt ko grib ,viņai ir savs ārsta darba laiks ,kurā viņa strādā.
Par Bulavkinu un viņas kompetenci ,pajautā viņai kāpēc viņa šobrīd ir tur kur ir nevis kāda liela klīnika ,jo skolā nekas spīdošs viņai nebija . vispār brīnums kā tika tur kur tika ,bet nu lai jau . Un ja tev vienalga ,ka viņa noliek kādu pacientu ,tad neaizmirstam, ka ir viņa šādi pārkapj Hipokrāta zvērestu ;) un , protams,iekšēji mums visiem gribas pašausminaties par stulbiem cilvēkiem ,bet neaizmirstiet,kā arī jūs bijāt vai būsiet jaunās mammas ,kas kaut ko var nezināt ,tāpēc dodas pie speciālista. Un , piemēram,man ir 3 bērni un pie katra man ir bijušas situācijas, kā pirmo X ,jo ar iepriekšējo tā nav bijis . Tāpēc jau interesējas un dodas pie speciālista,lai uzzinātu ko darīt un tad tā cūka tevi iztirzā pa visu internetu ,lai gan visiem nav vienas vienādas pieejas ,kas ārstam būtu jāsaprot,tātad viņas vienas viedoklis nekad nebūs vienīgais pareizais . Tas vien jau norāda cik sudiga speciāliste ( man smiekli nāk viņu tā saukt) viņa ir

Vispār jau Isarovai ir/bija divi profili viens ar piekabinātu dr. priekškam ārsta profilā jāliek kaut kas tāds,ja ir otrs privāts?
Uz doto brīdi gan nezinu vai viņai tas otrs profils vēl eksistē.
23.07.2023 16:06 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Tā daktere no VS4 bija Dagnija Savicka, ja pareizi atminos.
23.07.2023 15:10 |

Reitings 4916
Reģ: 05.07.2022
Clara @ 21.07.2023 09:35
Danenbergsone un viņas dzīves problēmas. Piens beidzies 2 storiju garumā. Tulīt atkal skries pa veikaliem meklēt jaunas lupatas ceļojumam, bet nav jau šmotņica. Domāju, cik ilgi tas vīrietis viņas dīkdienību izturēs.
ilgi ,jo ar tādu mati bērnus atstāt nevar . Un šķiršanās gadījumos bērni standarta paliek ar māti . Bet būsim godigi ,ja vēl vecākā meita viņai šķiet mīļa un saņem kādu mātes uzmanību,tad jaunākā ir vienkārši pamesta un kā traucēklis mātei... Tur var redzēt,ka tikai tēvam bērni interesē,mātei tikai atpūsties un izbaudīt,citas ig slinķes vismaz sāk kaut kādus kursus bīdīt,lai kaut ko dzīvē izskatītos,ka dara,bet šī pat gadu vienu biznesu ar vīra vecākiem nevar noturēt
23.07.2023 12:19 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
*Cap @ 23.07.2023 11:58
Janovska nav latviete, pati ir savā Instagram runājusi, ka apzinās, ka ir ļoti daudz kļūdas tekstos, bet ārsts gan viņa ir

Nu skaidrs, lai gan arī atkarīgs, cik ilgi viņa dzīvo Latvijā.
Zinu, ka ārzemniekiem var būt grūti just garumzīmes, bet šeit es vairāk saskatīju komatu un citas paviršības kļūdas, tādēļ nevarēja saprast, vai nesen pārcēlusies vai pavirša.
23.07.2023 12:17 |

10 gadi
Reitings 1150
Reģ: 08.05.2014
Janovska nav latviete, pati ir savā Instagram runājusi, ka apzinās, ka ir ļoti daudz kļūdas tekstos, bet ārsts gan viņa ir
23.07.2023 11:58 |

Reitings 4916
Reģ: 05.07.2022
Savva @ 18.07.2023 18:38
ja butu uzdavinajis, 100% butu storiji no MB salona ar milzīgu sarkanu banti un ziedu klepi - ka jau lielisanas instagram pieprasa. ?
domāju ,ka ne . Viņi tomēr ietur to privātumu un klasi ..būsim godīgi viss kas uz Lauras uzvilkts un iešpricets ir Kristapa piķis,ka vins viņai to dod un cik ,jo saprotams ,ka dod arī kaut kādus brīvos līdzekļus ,viņa māk ļoti smuki pasniegt nevis tā kā citas ,kas te pus ig ar storijiem saliek ,ka puisis nopērk MK somiņu un viņas uzreiz jūtas super krutas un īpašas,lai gan Lauras dāvanas ir reizes 10 dārgākas ,bet viņa nelielas . Jā,Laura tagad izbauda šiku dzīvi,bet viņa ar to neplatas tā ,ka tas ir kaitinoši,ja skauž varbūt jā,bet tas nav tik uzkrītoši un kaitinoši
23.07.2023 11:56 |

Reitings 405
Jana Janovska nav latviete? Skatos Sprinģes storijus, kur viņa publicēja saraksti ar Janovsku. Janovska ar tādām kļūdām raksta.. Satura ziņā, skatoties Spriņģi un Bidiņu, man nerodas šaubas, ka Janovska runā muļķības biznesa dēļ. Tāpat kā iepriekš tā zīdīšanas speciāliste, arī šī izmanto "dr" nevietā, cenšoties savām muļķībām piedot lielāku ticamību.
23.07.2023 11:38 |

Reitings 4128
Reģ: 12.07.2021
sidzha @ 23.07.2023 10:41
kā sauca to dakteri no vc4, kurai aizgāja širmis ciet un Jutai rakstīja briesmīgus komentārus? Centšos atrast, bet nav vairs idejas,kur. Šeit arī bija tad diskusija, bet atrast te neiespējami. Aizdomājos, vai nav tā pati Jana

Tā nebija Janovska
23.07.2023 11:24 |

Reitings 87
Reģ: 20.04.2023
*Cap @ 23.07.2023 10:57
interesanta sieviete protams, ka viņas interesēs ir pārdot produktu, bet arī neuzskatu, ka viņas zināšanas ir visas pilnīgi aplamas, ne pa velti cilvēki iet pie viņas uz konsultācijām un maksā lielas summas
tas, ka cilvēki iet uz konsultācijām un pie tam,maksā milzīgas summas, lielā mērā ir insta publika, kas ietekmējas no biežajiem postiem un infočigānisma elementiem.
23.07.2023 11:19 |

Reitings 405
Agrita50 @ 23.07.2023 09:28

nu tomer verte gan, ne tikai šo te mēnešalgas, tu esi izlasijusi vienu likumu un tad skali blauj.
Kriminālatbildība par izvairīšanos no nodokļu nomaksas iestājas, ja tā izdarīta lielā apmērā: nenomaksāto nodokļu pamata parāda summa nav mazāka par 50 minimālajām mēnešalgām, proti, 21 500 eiro.
Izvairīšanās no nodokļu nomaksas var izpausties gan aktīvi, gan pasīvi: nodokļus var nemaksāt gan ar darbību (izvairoties vai slēpjot), gan bezdarbību – nemaksājot.
Privātpersonai, kura saņem tikai darba algu, ir neiespējami sasniegt nenomaksāto nodokļu summu 50 mēnešalgu apmērā. Taču jābūt uzmanīgam ar nekustamā īpašuma pārdošanu un citiem lielākiem darījumiem.
seit pat, vajag atsauci???

Jā, lūdzu atsauci. Es vēlreiz tev saku - jāskatās likumi, nevis kaut kādas saites, un likumu aktuālās redakcijas, nevis vēsturiskās. Labāk ieklausies, ko tev saka, nevis turpini tizloties. Ja tu patiešām esi Elīna, tad tu apkauno policijas koledžu.
23.07.2023 11:14 |

10 gadi
Reitings 2785
Reģ: 26.03.2010
*Cap @ 23.07.2023 10:42
sidzha kurai Jutai? Būšu palaidusi garām
bijušajai Valdmanei. Viņa pat storijos taggoja VC4, ar jautājumi, vai tas ir ok, ka viņu darbinieks raksta rupjus, aizskarošus komentārus. Tā daktere kaut kādos vienos naktī tur šai bija sakomentējusi. Pēc kāda laika tās dakteres bilde pazuda no viņu mājaslapas.
23.07.2023 11:14 |

10 gadi
Reitings 1150
Reģ: 08.05.2014
interesanta sieviete protams, ka viņas interesēs ir pārdot produktu, bet arī neuzskatu, ka viņas zināšanas ir visas pilnīgi aplamas, ne pa velti cilvēki iet pie viņas uz konsultācijām un maksā lielas summas
23.07.2023 10:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits