Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |
GoodForYou @ 21.01.2021 00:49Man Porziņģa jaunā meitene Vizla liekas atbaidoša tikai viena iemesla dēļ - kas tas par sviestu likt 99% bildēs uzsvaru uz savu sēžamvietu? Pēc IG liktā satura liekas tāda, kurai ir svarīgi izrādīties ar dārgām lietām, bet nu OK, bet tā sēžamvieta... Viena bilde OK, bet lielākā daļa bilžu? Tas rada tādu "es gribu sekot trendiem", "man nav neko citu, ko parādīt", "gribu vairāk savākt sekotājus, kuriem patīk mana sēžamvieta", "esmu kārtējā goldiggere, kas grib līdzināties slavenībām, lai iegūtu bagātu dzīvesveidu".
Te it kā dažas meitenes raksta, vai ar tām safeikotajām beibēm varētu maz kādu normālu vārdu kopā pārmīt, bet pašas visu, ko šeit liek ir screenshoti ar pietuvinātiem deguniem, photošopiem utt., tāpat arī citās diskusijās arī neesat redzētas kā tikai Butterfly un ietekmeļos🤭🤭🤭 Ko ar jums varētu parunāt, par baumiņām un jaunu storiju? Smieklīgi, par dažām te lasīt no malas🤭🤗
Man sejas lūpas sašpreicētas arī nepatīk. Es runāju par čuras lūpiņām. Tās man patīk , ka mazās lūpiņas garākas par lielajām
Vīriešiem tieši lielās čuru lūpas patīk labāk, par tipiskajām ‘kafijas pupiņām’. (Ja tu domāji to tā, ka mazās lūpiņas garākas par lielajām).
Man tādas ir, un viss forši.
lielām čuru lūpām (izskatās pēc zivīm)