aug jauna alkoholiķu paaudzeGreetaa @ 10.08.2023 13:44Paturpinot par alkoholismu, dažreiz arī brīnos par Danenbergsones un vīra alko patēriņu, šķiet, ka neviens filmu vakars (arī darba dienu) vai gājiens uz kafē neiztiek bez alkohola klātbūtnes. Noteikti jau nepiedzeras, bet tomēr blakus meitas visu laiku, kas redz, kā vecāki regulāri iedzer.
oioioi @ 10.08.2023 11:09
Nu te jau tu pati arī atbildi - kopumā alkoholu lieto maz. Pa ļoti retam no rīta varbūt ir ok, ja neturpinas visas dienas garumā līdz pat vakaram ar pāris pudelēm vienai pašai. Tie apjomi alkohola, ko viņa izliek instagramā jau šķebina caur ekrānu. Tipiska alkoholiķe, bet apsaukā citas par tādām.
Elīna Bomba @ 10.08.2023 12:45Kubasovas storijos es vismaz redzēju vairākas reizes, kā viņa dzīvē gāja uz tiem Tonija Robinsa kursiem ar viņu pašu dzīvajā. Uresinai tādi nekad nav manīti, varbūt YouTube video saskatījusies un viss. ?
Pie tam kaut kur manīju, ka Uresin teica, ka ir vienīgā Latvijā Tonija Robinsa studente. Bet varbūt tas bija pirms Kubasova tajos gāja, tagad kaut kā par to pieklususi. Tagad Uresina tikai “čanelo” informāciju no augstākiem spēkiem ?
es visu interesantāko palaižu garām 😂 tad Kubasova iepazīšanās šovā to futbolistu nocopēja?Vārdotāja @ 09.08.2023 23:43lidoja ar privāto lidmašīnu uz futbola mačiem..
alkoholā jau arī ir ļoti daudz kalorijuchiepinja @ 10.08.2023 09:31un mūžīgais "mani +5kg, mani 2kg". Kā tad no tādiem litriem var nebūt tūska un ūdens aizture organismā.
Kubasovas storijos es vismaz redzēju vairākas reizes, kā viņa dzīvē gāja uz tiem Tonija Robinsa kursiem ar viņu pašu dzīvajā. Uresinai tādi nekad nav manīti, varbūt YouTube video saskatījusies un viss. 😂Vārdotāja @ 09.08.2023 23:42Diāna Kubasova arī tajos pašos
Nav_vispar @ 10.08.2023 10:44
Nu nav tik traki, man ir gadījies sākt Lieldienu rītu, vai 1.janvāra rītu ar šampanieti, bet alkoholiķe neesmu, kopumā alkoholu lietoju maz.
oioioi @ 10.08.2023 10:31
Ne tikai ūdens aizture organismā, bet jau sejā sāk parādīties alkoholisma sekas. Visas kodējas ar laiku paliek sejā vienādas. Par veselībujau nemaz nerunājot. Tā tiek neatgriezeniski sačakarēta ar to alkohola kvantumu, kādu viņa patērē. Pēc insta spriežot, viņa izdzer savos ceļojumos un iziešanās pāris pudeles dienas griezumā viena pati. Ja ne pat vairāk, ja sāk rītu ar šampanieša glāzi. Un tas nav nekas šiks vai bagātiem tas kruti, sākt rītu ar šampanieti. Tas ir alkoholisms.
chiepinja @ 10.08.2023 09:31un mūžīgais "mani +5kg, mani 2kg". Kā tad no tādiem litriem var nebūt tūska un ūdens aizture organismā.
un mūžīgais "mani +5kg, mani 2kg". Kā tad no tādiem litriem var nebūt tūska un ūdens aizture organismā.oioioi @ 09.08.2023 22:33
Nevienai influencerei nav manīta tik bieža alkohola patērēšana un izrādīšana instagramā, kā viņai. Tie litri vīna un šampaniešu, ko viņa patērē tik bieži, pat regulāri un atrāda , ir jau reāls alkoholisms.
Care Cat @ 09.08.2023 23:40
Bet kāpēc bagātu Dubajas vīrieti? Viņš taču ir latvietis..
Reeya @ 07.08.2023 23:19
Bet viņa tak labu laiku liek bildes kopā ar vīru ar pateicības vārdiem un blabla.
Kad bija krīze attiecībās, bildes ar viņu nelika.
Varbūt viss sakārtojies
lidoja ar privāto lidmašīnu uz futbola mačiem..Elīna Bomba @ 09.08.2023 21:41biju palaidusi garām šo? Kas par privāto lidmašīnu?
Diāna Kubasova arī tajos pašosNitaris @ 09.08.2023 23:05Vai tiešām Uresina meloja, ka gāja Tonija Robinsa kursos par nez cik desmitiem tūkstūšu eiro?
EmilijaArm @ 09.08.2023 13:12Sofia Kralow slavas mirklis :D https://www.delfi.lv/izklaide/42051932/stils/55827230/the-sun-raksta-par-latvietes-sofijas-siko-dzivi-ar-cukurtetuku-dubaija
The Sun - tas ir nopietni :) Pieļauju, ka sapiķots par materiālu https://www.thesun.co.uk/fabulous/23391847/married-rich-dubai-sugar-daddy-trolls-judge-dream-life/
Ir patīkami kādu reizi paņemt vīna vai viskija glāzi, bet biežs alkohola patēriņš jau norāda uz problēmām dzīvē, ka labāk būt iereibušam un nedomāt par realitāti.oioioi @ 09.08.2023 22:33
Nevienai influencerei nav manīta tik bieža alkohola patērēšana un izrādīšana instagramā, kā viņai. Tie litri vīna un šampaniešu, ko viņa patērē tik bieži, pat regulāri un atrāda , ir jau reāls alkoholisms.
Un tas nav bizness? Varbūt jāuet atpakaļ skolā un jāiemācās vārda uzņēmējdarbība definīcija👌🏼Terra Incognita @ 08.08.2023 21:55
Viņas bizness ir mācīt, ka jāmanifestē nauda, bet īstenībā vienīgā, kas viņu var tā no zila gaisa uzmanifestēt, kamēr sievietes gatavas maksāt, ir pati Uresina :D